Şimdi Ara

Ben Efsaneyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

İzlemedin mi hala

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extenza

quote:

Orijinalden alıntı: Juan Martín del Potro

quote:

2. filmi çıkacakmış arkadaş bana fragmanı anlattı onun yalancısıyım.

Olmayan fragmanı nasıl anlatmış acaba

anlattığı şu bizim adam patlamadan son anda kurtulup arkadakı koruyucu fanusun arkasına geçiyor sonra yaratıklar saldırmaya devam edip camı kırıyor sonra bizim adam yaratıkları bir şekilde kontrol ediyormuş iyileştirdiği insanı gösteriyormuş hayvan heriflere sonra bunlar sakinleşiyormuş felan ben ilk söylediğinde inandım sonra salladığını farkettim iyi sallamış yalnız.

Bu bir sallama değil gerçek ama 2.film fragmanı da değil tabii ki İlk filmin alternatif sonu üstte yazdıkların,ama gösterilmedi hiç :

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juan Martín del Potro

quote:

2. filmi çıkacakmış arkadaş bana fragmanı anlattı onun yalancısıyım.

Olmayan fragmanı nasıl anlatmış acaba

anlattığı şu bizim adam patlamadan son anda kurtulup arkadakı koruyucu fanusun arkasına geçiyor sonra yaratıklar saldırmaya devam edip camı kırıyor sonra bizim adam yaratıkları bir şekilde kontrol ediyormuş iyileştirdiği insanı gösteriyormuş hayvan heriflere sonra bunlar sakinleşiyormuş felan ben ilk söylediğinde inandım sonra salladığını farkettim iyi sallamış yalnız.

Bu bir sallama değil gerçek ama 2.film fragmanı da değil tabii ki İlk filmin alternatif sonu üstte yazdıkların,ama gösterilmedi hiç :

fragman olarak algılamış demek ki

• Allah'tan 2. son ile bitmemiş. O ne öyle. Bir ara yaratıklar öpüşecek sandım

• Yaratıklar ortaya çıkıncaya kadar fena gitmiyordu ondan sonrası rezalet hatta o karanlık binaya girdiği sahne çok iyiydi ama işte saçma sapan yaratık tasarımları filmin içine etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 1 Temmuz 2013; 0:42:56 >
  • Güzel film ama 28 serisi gibi değil bazıları çok abartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Yaratıklar ortaya çıkıncaya kadar fena gitmiyordu ondan sonrası rezalet hatta o karanlık binaya girdiği sahne çok iyiydi ama işte saçma sapan yaratık tasarımları filmin içine etmiş

Gayet güzeldi yaratıklar nesini beğenmedin ?
  • Korkunç olmaktan uzaktı,çocuk filmlerinde kullansan sırıtmaz,bir o kadarda özensizdi resmen ben bilgisayar animasyonum diye bağırıyor,gerçek insanlara makyaj yaparak çok daha başarılı olabilirlermiş
  • İzlememen büyük hata dostum. Sıkılmadan güzel bir şekilde izleniyor o film ben gayet beğenmiştim.
  • Bu filmin bir özelliği size insanları sevdirtmesi.Düşünsenize filmdeki gibi tüm insanlar bir anda yok olsa.Aslında bu film çok duygu yüklü.Öyle aksiyon tarzında bakmazsanız çok derin duygular çıkarabilirsiniz.Hele o market ve cadde sahnesi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 3 Temmuz 2013; 13:26:22 >
  • Ayrıca hem musluk suyu akıyor hemde elektrik var nasıl iş bu
  • Arkadaşlar Bu Ben Efsaneyim Tarzında Başka Hangi Filmler Var Hoşuma Gitti Benimde Bu Tarzda Birkaç Film Önerebilirmisiniz Ayrı Konu Açmak İstemiyorum Şimdi..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.