Şimdi Ara

Ben dünyanın en aptalı olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar mezuna kalarak hayatımın en büyük hatasını yaptıgımı düşünüyorum. Ogretmen lisesi mezunuyum gecen sene bogazici matematik ogretmenligi geliyodu ve bu okul gecen seneki dandik siralamamda altin gibi parliyodu ama ben aptallik ederek adaletin sistemin olmadigi bi ulkede calisirim kazanirim diyerek daha iyilerini hayal ettim ve mezuna kaldim kaldim da noldu ygs 40 k hak ettim mi hic sanmiyorum. Peki lys nolcak sene basinda matematigi halletmistim surekli deneme cozerek taze tuttum fizik geo calisiyorum ama artik gerek stresten gerekse de tempomun dusmesinden ondaki netlerim de dustu hayal ettigim her sey elimde kalacaga benziyor. Bunu da niye yaziyorum icime atmaktan biktim usandim kimseyle bi duygumu bile paylasamiyorum buraya da yazmasam ya kafayi yiycem bu surecte ya da daha kotu seyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ogretmen lisesi ek puaniyla iyi bir ogretmenlik yazabilirsin.

• Bu sene de verilecek mi bilmiyorum. Bi de ogretmen liseleri kapandi biliyosun son mezunlar bizdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycho40

Bu sene de verilecek mi bilmiyorum. Bi de ogretmen liseleri kapandi biliyosun son mezunlar bizdik

2012 öncesi mezun olanlara verilicel sadece

• Moralini yerine getirecek mi bilmiyorum ama geçen sene 40binden 4 bine çeken bir tanıdığım vardı ygsde bu siralamayi hakketmiyorsan illaki lysde yerini bulacaksın merak etme az kaldı zaten biraz daha sabret ondan sonra dersin ben elimden geleni yaptim olan bu yapacak bir şey yok. Ama şimdi vazgecme çok bunaldiysan bugün disari cik kafani boşalt ve akşam kaldigin yerden devam et biz bunları bile bile mezuna kaldik ygsnin nankörlüğünü biliyorduk zaten hiçbir şey bitmiş degil yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm senin adına.Bir çok insan güme gitti bu yüzden, 20k dan tıp için mezuna kalan arkadaşlarım ya daha kötü yaptı ya da aynı yaptı.Geçen seneki gibi gelecek sandılar sınavı, hoş ben sıralamaların bu kadar düşmesine hala anlam veremiyorum.Eminim bunu ÖSYM'de bu kadar beklemiyordu, LYS'de düzelteceklerdir bu hatalarını bi nebze.Yani umarım düzeltirler, yoksa bok yoluna gitmiş olacağız.Boğaziçi matematik için hala şansın var, ümidi kesmen sana hiç bir fayda sağlamayacak.Başarılar diliyorum, umarım gönlüne göre olur
  • Ya şu ayakları bırakın, sınav kolaydı hak ettiğimizi alamadık diye. Senin önünde olanlar demek ki, mantık ve yorum gücü iyiymiş ki ygsde önüne geçmişler. Zaten ilk sıralardaki kimse hak etmiyor, gerilerdeki herkes hak ediyor size göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyanın en iyi şeyi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helal be yuru be

• haklısın kardeş sınavda mantık ve yoruma dayalı o kadar güzel sorular vardı ki , hatta neredeyse bütün sorular mantık ve yorum gücüne dayalıydı. mesela bir tane üçgen sorusu vardı ya. 2 tane iç açıyı vermişti 3. iç açıyı soruyordu. ben o soruyu harika bir mantık yürüterek çözdüm ama söylemem.
  • Ates dustugu yeri yakıyor sansina iyi olanlarin hepsi de bu atesin acisini bilmedigi icin hep ayni şekilde camur atiyor.

• Saol kardesim Allah gonlune gore versin. Benim demek istedigim gecen sene o siralamanin icinde o yer bir altin gibiydi simdiyse gecen seneye nazaran altinlarin icinde elmas ariyor gibiyim. Ama en sonunda yine altini alirsam koca bir sene heba olacak verdigimiz emeklere yazik olacak isyanim buna.

• eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Saol kardesim Allah gonlune gore versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Raku01

Ya şu ayakları bırakın, sınav kolaydı hak ettiğimizi alamadık diye. Senin önünde olanlar demek ki, mantık ve yorum gücü iyiymiş ki ygsde önüne geçmişler. Zaten ilk sıralardaki kimse hak etmiyor, gerilerdeki herkes hak ediyor size göre.

Aynen ha. Paso ders çalışan adam heyecanını aklımı kontrol edemiyorsa haketmiyordur.

• Bro ben de ayni furum bro, sinavda heyecan batirdi beni, sinavdan once 130 net yapiyorken okulda 7. İken simdi 42. Yim. Takilma lys kas bro, nicklerimiz ayni ve kaderimiz ayni yazilmis

• intihar et
  • hocam belki sizin açınızdan kötü sonuçlanmış olabilr ancak 1 yılda hayatnı komple değiştirecek kadar çekenlerde var. siz bence bu yılı kayıptan saymayın herşeyin hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycho40

Bu sene de verilecek mi bilmiyorum. Bi de ogretmen liseleri kapandi biliyosun son mezunlar bizdik

Ek puan var hocam sen canını sıkma ben de öğretmen lisesi mezunuyum ordan biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.