Şimdi Ara

BEN DE ŞAKACIKTAN KOPYA ÇEKEYİM O ZAMAN??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABİ NASIL BİR DÜMENİN İÇİNDEYİZ BİZ YA.ADAMLAR CİDDİ CİDDİ BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPIYOR YA ÜLKENİN EN BİLİMSEL EN CİDDİ KURUMUNA BAK YA!!!!!!!

''İddia sahibinin kimlik bilgileri tespit edilmiş olup, kişi "şaka yollu paylaşımda bulunduğunu" itiraf etmiştir...''

BU NEDİR OLUMMMMM?????? KİMSE DE ÇIKIP ADAM GİBİ TEPKİ DE GÖSTERMİYOR ANASINI AVRADINI BÖYLE ÜLKENİN!!!!!!!!!!!!

• Yazık günah ya ben ne için mücadele veriyorum böyle?

Daha da bu çarka bu sisteme hizmet eden var o kadar kusura ragmen görmezden gelenler var görmezden gelin diyen var!!! Mallar ülkesi oldu çıktı burası akraba evliliği mi yapıyorlar ne yapıyorlar koyduklarım ya bir an önce yurt dısına kaçma imkanım olsa da kurtulsam şu yerden!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ULTRON_ -- 17 Mart 2015; 11:58:57 >
  • Eğer avrupada bu tarz bir durum olsaydı, adamın anasını sikerlerdi . Bizde kimsenin sesi çıkmıyor adamlar alıştırdı tabi koyunluğa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ha şaka mıymış tamam o zaman sorun yok
  • Şaka maka mada.... :D

• Ooo :D anlamıştım saka oldugunu ya :D neyse mezuna kalcam ben sakaciktan kopya cekerim heralde yada sakaciktan bana sorulari verin ama bak harbi Şakacıktan (!)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.