Şimdi Ara

Ben de flash istiyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda ipad 2'e (ios5) jb yaptım , ne zamandır bekliyordum.Frash indirdim ama hala daha flashlı siteleri açamıyorum.Forumda da epey bakındım ama bulamadım . Rica etsem source yada adını verebilirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Puffin web browser yukle App Store'dan.
  • jb sonrası app store 'dan yükleme yapabiliyormuyuz ?
  • Bir de film sitelerinden online film izleyebiliyormuyuz ? Çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducesawyer

Bir de film sitelerinden online film izleyebiliyormuyuz ? Çok teşekkürler...

google amcaya XBMC for iPad yaz. ne istiyorsan seyret. forumdada konusu vardı. film, dizi, tvshow, türkçe dublaj yada altyazı eski yeni herşeyi bulursun. ben artık download yapmıyorum. hem iPad hem pc hemde Apple tv de yüklü. flash gibi işlemci canavarı eski teknoloji ile uğraşmanada gerek yok.

ilk iPad i çıktığından bu yana kullanıyorum. bir allahın günüde flash niye yok diye düşünmedim. kaldıkı windows 7 li pcimde bile kapalı flash.

Apple ın hiç bir ürününde flash yok olmayacakta. açmayın şöyle konuları artık...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 29 Şubat 2012; 16:00:01 >
  • Tabiki AppStore dan uygulama indirmeye devam edebilirsiniz. Puffin den flash içerikli online film sitelerinden film izleyebilirsiniz. Hatta bazı online film sitelerinin icerigi html5 tır. Yani direk safariden izleyebilirsiniz.www.filmizle.com.tr
  • installous dan, puffin, cloud browse, photon.

Gibi tarayicilari indirerek flashli sitelerde gezebilir. Video izleyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Installous'tan SkyFire indir.
  • Cok lazimsa flash android tablet al bari
  • Çok teşekkür ediyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: ducesawyer

Bir de film sitelerinden online film izleyebiliyormuyuz ? Çok teşekkürler...

google amcaya XMBC for iPad yaz. ne istiyorsan seyret. forumdada konusu vardı. film, dizi, tvshow, türkçe dublaj yada altyazı eski yeni herşeyi bulursun. ben artık download yapmıyorum. hem iPad hem pc hemde Apple tv de yüklü. flash gibi işlemci canavarı eski teknoloji ile uğraşmanada gerek yok.

ilk iPad i çıktığından bu yana kullanıyorum. bir allahın günüde flash niye yok diye düşünmedim. kaldıkı windows 7 li pcimde bile kapalı flash.

Apple ın hiç bir ürününde flash yok olmayacakta. açmayın şöyle konuları artık...............

xbmc mi yoksa xmbc mi?
    bende xbmc var.uyduya bağlanıp tv seyrediyorum.süper oluyor.
    filmleri nasıl izliyicez?

• XBMC olacak o :) yazım hatası. Kusura bakma. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.