Arkadaşlar bir türlü kız beğenemiyorum daha doğrusu beğeniyorum ama beğendiğim kişiler genelde ulaşamayacağım kişiler oluyor (mesela dizi oyuncularından) Sizde durum nasıl mesela sokağa çıktığınızda aaa şu kız çok hoşmuş aynen kabulümdür çıkarım onla diyebiliyor musunuz? Ben sokakta birini beğensem bile aslında aradığım kişinin tam olarak o olmadığını sanki gelecekte birinin beni bulacağı gibi bir hisse kapılıyorum ve kızı o an beğensem bile biraz alıcı gözüyle bakınca o kadarda iyi olmadığına karar veriyorum. Acaba bu onu tanımadığım için mi yani tanıdıkça mı daha çok sever insan yani beğenmediyse bile ilk bakışta tanıdıkça mı sevmeye başlar insan? Ciddi ciddi evde kalmaktan korkuyorum sırf bu zor beğenme huyumdan dolayı yaw
zamanı gelince olur arkadaşım merak etme...bende lise den beri hiç aşık olmuyordum bendede böyle bir düşünce vardı ama olunca oluyor merak etme sen...
bıraksan hepsiyle çıkarım tabi hocam erkek milleti durur mu gözler sürekli keser doğrusu arkadaşlar da bana senin beğendiğin kızları al güzellik yarışmasına koy diyor ama napim insan hakkkettiğini ister dimi sende de mi bu var.esprisi bi yana ben çok kız beğendim normal hayatta olabilecek insanlardı ama olmadı.bende noluyo yahu evde mi kalıyoz derken biri çıktı karşıma hemde aklımın ucundan geçmezken ve hala beraberim.yane emin ol hiç beklemediğin anda oluveriyor bu işler.
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
zamanı gelince olur arkadaşım merak etme...bende lise den beri hiç aşık olmuyordum bendede böyle bir düşünce vardı ama olunca oluyor merak etme sen...
quote:
Orjinalden alıntı: Cenks
bıraksan hepsiyle çıkarım tabi hocam erkek milleti durur mu gözler sürekli keser doğrusu arkadaşlar da bana senin beğendiğin kızları al güzellik yarışmasına koy diyor ama napim insan hakkkettiğini ister dimi sende de mi bu var.esprisi bi yana ben çok kız beğendim normal hayatta olabilecek insanlardı ama olmadı.bende noluyo yahu evde mi kalıyoz derken biri çıktı karşıma hemde aklımın ucundan geçmezken ve hala beraberim.yane emin ol hiç beklemediğin anda oluveriyor bu işler.
Sağolun arkadaşlar destekleriniz için inşallah dediğiniz gibi olur valla yalnızlıktan okadar sıkıldım ki hayattan zevk alamıyorum artık yalnız olduğum için. Bende zaman zaman beğeniyorum birilerini nadirde olsa ama çok şanssızım bu konularda sanırım beğendigim kız ya biriyle çıkıyor oluyor çıkmazsa birinden hoşlanıyor oluyor ya da beni istemiyor vs vs.. yani şartlar bir türlü bir araya gelmiyor aynı anda. Birde ayrıca ben bulacağım kişiyle evliliğe kadar gitmek istiyorum ciddi olmayan bir ilişki istemiyorum. Çok özellik arıyorum mesela boyu uzun olmalı, yüzüne baktığımda içim açılmalı, ağır başlı olmalı, kültürlü ve efendi olmalı, dürüst olmalı gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: MaGeSuKo
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
quote:
Orjinalden alıntı: Cenks
Sağolun arkadaşlar destekleriniz için inşallah dediğiniz gibi olur valla yalnızlıktan okadar sıkıldım ki hayattan zevk alamıyorum artık yalnız olduğum için. Bende zaman zaman beğeniyorum birilerini nadirde olsa ama çok şanssızım bu konularda sanırım beğendigim kız ya biriyle çıkıyor oluyor çıkmazsa birinden hoşlanıyor oluyor ya da beni istemiyor vs vs.. yani şartlar bir türlü bir araya gelmiyor aynı anda. Birde ayrıca ben bulacağım kişiyle evliliğe kadar gitmek istiyorum ciddi olmayan bir ilişki istemiyorum. Çok özellik arıyorum mesela boyu uzun olmalı, yüzüne baktığımda içim açılmalı, ağır başlı olmalı, kültürlü ve efendi olmalı, dürüst olmalı gibi.
kafa yapımız aynı gibi bende kesinlikle öle olsun ki hem istediğim bütün özellikler olsun hemde bunlar ilk çıkcağım kızda mevcut olsun derdim ve onla sonu gelsin diye düşünürdüm.harbi çok isteyip inanınca oluyomuş bunu gördüm.harbi sende inan asla kafana takma.bakma bende boş durmadım kestiğim kızların haddi hesabı yoktur.2 sene öncesine kadar tabi şimdi yemiyo bakması bence bu güzel zamanların tadını çıkar.çünkü sorumluluk bincek sırtına hesap verceksin evvelden rahatça dolaşırken şimdi nereye gidiyon kimle gidiyon gibi bir soruyu cevaplamak zorunda kalcaksın bunları da düşün daha da cabası.
Valla olsunda hesap vermesi kolay Zaten zor beğendiğim için aklım kolay kolay başkasında kalmaz hele aşıksam zaten işim olmaz başkasıyla benim müstakbel hatun merak etmesin
quote:
Orjinalden alıntı: MaGeSuKo
Valla olsunda hesap vermesi kolay Zaten zor beğendiğim için aklım kolay kolay başkasında kalmaz hele aşıksam zaten işim olmaz başkasıyla benim müstakbel hatun merak etmesin
heee şunu da sölim dünyanın en güzel en tatlı en iyi kızını bulsan da çıksan bile 1 sene sonra ben seni görürüm bakalım aynı şeyleri mi düşünceksin.belki çok kötü bir olay ama herkeste bu vardır.ama erkeklerde daha fazla olduğu kesin.yeni bir telefon alırsın ne biçim hoşuna gider dimi bu artık son derisn 1 sene sonra o telefondan bıkmışındır artık senin için bişey ifade etmez hale gelir yenisini istersin.bunu sadece daha iyi açıklamak için söledim.hani aşk derler yaa işte o sadece başta oluyo.sende hiç çıkmadığından sana çok uzak ve çok büyük olay geliyo.bana da öle geliyodu eskiden.1 sene sonra güzellik fln hikaye.ondan sonra karşılıklı fikir düşüncelerin uyuşmasına kalıyo herşey.eğer genel olarak hayat mantığınız uyuyosa devam ediyonuz uymuyosa ayrılıyosunuz.ben şanslıymışım her yönüyle beğendiğim bir kız buldum.tabi ki ilk heyecan yok.ama hala aynı hızla gidiyoruz asla hız düşürmedik bu da işte birbirinize olan saygınız ve sevginize bağlı.
bence pek takma kafana.hee boşta durma aranmaya devam et.görcen bi bakmışsın o kişi karşında.
ben kendi adıma konusıym belkide cok fazla gercekleri gormemden kaynaklanıyo secıcılık.ılerısını dusunupte kafa yorarsanız ıs cıkmaza gırer.o yuzden bı ılıskıye baslarken vakıt gecırmek ıcın baslayın zaten zamanla olucaksa eger cıddılesır.o zaman hayal kırıklıgınada ugramazsınız.tabıı ınsanlara bakıs acınızda deısır.galba cok fazla kafa yormamak lazım bu konuda .
Yok ben daha önce hiç çıkmamış değilim iki kızla çıktım bugune kadar biri 1 yıl diğeri 1 ay sürdü ama dediğin gibi 1 yılı tam dolduramadan ayrıldığım için belki senin söylediğin duyguyu yaşamadım hiç (yani bir süre sonra sıkılma duygusunu) ama bu hayatta herşey için geçerli zaten önemli olan onu insan olarak sevmem ve sayman. Saygı sevgi olduğu sürece zaten yürür bir şekilde, zaten bu tip ilişkiler bir süre sonra alışkanlığa dönüşüyor arkadaşlarımdan biliyorum ki birbirleriyleyken tartışsalar bile ayrılınca deli gibi özlüyorlar birbirlerini.
BEnde bunu çokça düşünüyorum,ileride daha iyisini ,hayalimdeki kızı bulurum diye hep bekliyorum ama daha hayalimdeki kızı bulamadım+ hep böyle içimdeki garip bir histen dolayı ilişkilerimi başlangıçta bitirdiğim çok oldu ve oluyor ...
Ya 6. hissimiz ya da herneyse ilerde hakkaten daha iyisini bulacağımız için bizi yanlışa yönelmekten alıkoyuyor ya da kendimizi kandırıyoruz
Bu lanet ihtiyaç yüzünden neler çekiyoruz ya :( ama mutluluğuda yakalayınca mükemmel oluyo iyimi kötümü hala karar veremedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme