Şimdi Ara

Ben Burdan Atlarım | Show TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman basliyor? Birde canli yayinmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlama dalgaya alınacak iş değil hayatında 1 kere havuza atlamamış adam şu programa katılıyor para için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Atlama dalgaya alınacak iş değil hayatında 1 kere havuza atlamamış adam şu programa katılıyor para için.

Aynen ben bile kac profosyonel anlamda yuzmeme ragmen havuzda atlamaya cekiniyorum ters duserim yanar diye.

• bu ne la ne değişik bi program yakında içinde geçiçem diye programda yaparlar
  • iide yarışmacı sayısı 18 görünüyor dün 8 kişi vardı 10yarışmacı çekildimi naptı
  • güzel program degildi elenen yarısmacıyı bile hatalı söylediler
  • Suya atlama temalı tv programı mı olur abi ? Hayatımda gördüğüm en saçma programlardan biri.
  • TV ekranlarında gördüğüm en saçma yarışma formatı.İşin arkasında Show TV olunca şaşırmıyorum artık.
  • bence çok uzatıyolar. tamam programdan para kazanmaları gerekiyo kısa kesemezler ama bi yerden sonra da insan sıkılıyor arkadaş. 1 bölüm dayanabildim.
  • Show tv nin yeni yarışma programını açıklıyorum; Ben buraya s*çarım. Deliği tutturan birinci oluyor. İş oraya doğru gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Show tv nin yeni yarışma programını açıklıyorum; Ben buraya s*çarım. Deliği tutturan birinci oluyor. İş oraya doğru gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: D®èâM

iide yarışmacı sayısı 18 görünüyor dün 8 kişi vardı 10yarışmacı çekildimi naptı

2 gruba ayirmislar, digerleri dun ilk kez atladi

• quote:

Show tv nin yeni yarışma programını açıklıyorum; Ben buraya s*çarım. Deliği tutturan birinci oluyor. İş oraya doğru gidiyor.

Ben Burdan Atlarım | Show TV

yarışmacılardan biri bu olur

• katılıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

• quote:

quote:

• quote:

quote:

• quote:

• Bu ne böyle midem bulandı...espirisine söyledim gerçek çıktı yuh. Yakında ulusal kanallardan biri bu formatı alırsa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 26 Nisan 2013; 21:52:05 >
  • Tamamen işsizlik ürünü bir yarışma.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.