Şimdi Ara

ben bu yazdıgım şeyi sılmek istiyorum nasıl ? lütfen cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAW BEYLER BEN BU YAZDIĞIM ŞEYİ TAMAMEN SİLMEK İSTİYORUM YAA NASIL SİLİNİYOR BİLEN VARMI ACABA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnDeRR_TaKeRR -- 21 Ocak 2006 23:29:30 >

• zuhaha yemezler montaj hani nerde gigganix zxe zuhaha
  • kardes +10 oldumu ıtem de +10 yazmaz sadece Gıantıc Axe yazması gerekır sahsen +10 Sword Breaker gordum o yuzden dıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

kardes +10 oldumu ıtem de +10 yazmaz sadece Gıantıc Axe yazması gerekır sahsen +10 Sword Breaker gordum o yuzden dıyorum

abi kaç vuruyodu? +10 sb?
  • bak nasılda belli olduğu şu resme bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1234 -- 21 Ocak 2006 22:56:36 >
  • iyide olamazmı +10 daha sen bunu o zaman ilk defa gördün +10 sword breakeri nerde gordunku sen nasıl gozukmesse +10 oldugu nereden bellı olucak 1 kere
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRR_TaKeRR

evet buradaki resim+10 giantic axe. AMA BU RESİMİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLAMAYIN HEMEN ALTINDA YAZAN EKTEKİ DOSYAYA TIKLAYIN ORADAKI GİANTİC103AXE E TIKLAYIN RESİM AÇILACAKTIR bu resim hakkında cevaplarınızı bekliyorum

ben yarın bunun +19 unu yapıp koyarım resmini buraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi bide bu unique item ya en altta unique yazması gerekmezmi??

• Resmin üzerine yapılan siyah yamalar çok belli oluyo.Ayrıca +10 hiç bi itemin yanında (+10)diye yazmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

abi bide bu unique item ya en altta unique yazması gerekmezmi??

/>

Güzel tespit. Ama belki knight empire dan önce çekilmiştir(İnanıyorum). Çünkü adamın eline taktığı şey eski ko daki raptordu(Eğer yanılmıyorsam). Ama o nokta olayı biraz kafa karıştırıyor.
  • aha bende +19 giantic axe yaptım :) montajı iyi yapmaya çalıştım ama yinede göze çarpıyo

edit: resmi deiştiricem yeşil olan 9 lar birazcık büyük kalmış küçültücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 21 Ocak 2006 23:29:40 >
  • yeşil 9 larıda düzelttim hangisi güzel :)

edit: birkaç hata buldum düzelttim.
    edit2: son hatayı buldum rakamları uygun boyuta getirdim.

sanırım tam oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 21 Ocak 2006 23:37:03 >
  • YAW BEYLER BİŞEY SOYLICEM BEN BU SEYİ SILMEK ISTIYORUM NASIL SILICEM BU MSJI LÜTFEN CEVAP VERIN LÜTFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

kardes +10 oldumu ıtem de +10 yazmaz sadece Gıantıc Axe yazması gerekır sahsen +10 Sword Breaker gordum o yuzden dıyorum

+10 olduğu zaman +10 yazmaz sadece itemis ismi yazar +10 dışında hepsinin + sı olduğu içinde +10 olduğu anlaşılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.