bir program yükledim bit defender diye.yüklemez olaydım.kaldıramıorm şimdi.kaldırmayı denediğimde destek paket sahibinize başwurun.önmli hata.gibi uyarılar weriyor.ben bu aptal programı nasıl kldırcam yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
programı tekrar üzerine kur, daha sonra kaldırmayı dene.
DENEDİM AMA OLMUYORRRRRRRRRRRRR
millettttt kime diyom bennnnnn
Güvenli kipte dene olmazsa sistem geri yülkeme yap.
bogo çok saol daa o nee biraz açsanaa
güvenli kipte olacağını zannetmiyorum ama denemekte fayda var tabi; bunun için pc açılırken arka arkaya F(8 tuşuna bas, gelen menüden güvenli modu seç. pc güvenli moddan açılınca program ekle kaldırdan silmeyi dene bakalım.
your uninstaller 2006 programını yükle o programlar sorunsuz sekilde kaldırabilirsin, kaldırmazsa parmaklarımı keserim
SAOLL DENİCEM
olmadı laaaaa
abi bnaa your uninstaller 2006 programını indirebleceim bi link wersenize
birde bak nbakalım try kısmında (saatin olduğu yer) bu program ile ilgili bir simge var mı? varsa sağ tıkla kapat. sonra görev yöneticisinden de bu yazlılmla ilgili olan kısımları bul kapat . ve bir daha kaldırmayı den. mutlaka bir yerlerde hata yapıyosundur.
onu da denedim görew yöneticisine de abaktım hatta bit defenderle ilgili işlemleri kaldırdım
link istemişsin. bir link buldum program için bak bakalım belki işini görür, olmadı al makinayı getir izmire halledelim
hee gördüm linki saol bn bu pci izmire gtrsem de fyda etmess bu iş bi bitsn daa dier sorunları sölicem sizee
sorunu madem çok gel sana çok basit bir öneri ; al önemli yedeklerini, bas formatı tüm sorunlarını kökten çöz yaf formata karşı ben, sonunda format at dedim ya helal sana