Şimdi Ara

ben bu kızı ölümüne seviyorum ne yapmalıyım sevdiğinizin hatrına lütfen cevapp?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen sonuna kadar okuyun ve cevap verin destek alıcak kimsem yok sizler yardımcı olun bari sizde sevmiştirsiniz lütfen yardım edin
    arkadaşlar ben bir kız var nefise onunla 7.sınfa giderken okulda tanışmıştık hoşlantı vardı o zamanlarda ama sevgilis olmadığı için ve fazla muhabbetimiz olmadığı için fazlada umrumda değildi 8de farklı okullara gittik unuttum tamamen ama sonra 9da tekrar karşıma çıktı aynı sınıftaydık bu kez ve çok yakındık sevgilisindende ayrılmıştı aynı sevgili gibiydik birlikte yer içer eğlenirdik ben buna tutulmuştum aşık olmuştum oda bana çok sıcak davranıyodu ümitlenmiştimde oda beni seviyo galiba diye ama utangaç biri olduğumdan çok zaman ima ettim ama açık açık söğleyemedim sonra yakın denecek seviyede bir arkadaşım ona çıkma teklif etti oda benim ve birkaç kişinin daha ısrarları(neden böğle bişey yaptım inanın bende bilmiyorum)sayesinde çıktılar ama ben ne yaptıysam onu unutamadım bişede söğleyemedim sene sonuna doğru onlar annesinin öğrenmesi üzerine ayrıldılar ama sonra 10. sınıfta ben söğledim hemen senin başlarında ama ben seni aradaş olarak görüyorum sana hiç o gözle bakmadım ben zaten biliyodum gibisinden sözler söğledi kabul etmedi şuanda onlar çıkmıyolar ama çıkar gibi konuşuyolar tekrardan kızla muhabbetim yok konuşmuyorum sizce ne yapmalıyım şimdi üzerine gidiyimmi kızın ısrara ediyimmi yoksa ne yapiyim ??

• Bu seferde baska arkadasina ayarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nağber kağnka diye hitap et . Senindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.