Şimdi Ara

ben böyle operatör görmedim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce hattımı gsmobile dan vodafone a taşıdım... dün avea destek sayfasından bir konuyla ilgili başvuruda bulundum sabah 441500 tarafından aranmışım... açamadıgım için daha sonra hattımdan 441500ü aradım ancak aramam 4440905 e yönlendirildi... gsmobile dan soruma cevap alamadım 4441500ü arayın dediler, arayamadıgımı söyledim yapacak birşey yok başka hattan arayın dediler... neyse bu sefer de başka hattan 4441500ü aradım durumu izah ettim size ulaşamıyorum dedim onlar da 4440905 i aramam gerektiğini sölediler... hattım şuan gsmobile olarak görünüyormuş... bu nasıl bir iştir anlamadım....

• avea ile değil vodafone ile görüşmen gerekir diye düşünüyorum.
  • Bence TT ile görüş onlar çözüm bulur belki

Esprisi bi yana, onların 444'lü değil de sabit bir telefon numaraları var, orayı arayıp durumu anlatırsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

avea ile değil vodafone ile görüşmen gerekir diye düşünüyorum.

avea yi aradigimda durumu anlattim vodafonela ilgili dediler (vodafone ile alakasi olmayacagini soylememe ragmen israr etti cunku gsmobile kullanirken de 4441500u aradigimda gsmobile cikiyordu.oradan kalma sorun oldugu belliydi). Yine de vodafone a yazdim ve vodafone ile alakali bir durum olmadigi,numaramin avea nin havuzunda kaldigini soyledir... Tekrar avea yi aradim bu sefer gsmobile i arayin onlara soyledin dediler... (onlar da avea yi aramami soylemislerdi)... Gecen de avea genel mudurlukten aradiler sabit telefondan arayin dediler... Ee kardesim ben yalniz yasiyorum 1 tane hattim var sabit telefonumda yok... Baktim olacak gibi degil tamam dedim kapattim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.