Şimdi Ara

Ben bir katilim [CSB]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bölüm 1:

Yıllardan 2009, aylardan haziran, günlerden perşembe. O zamanlar daha 13 yaşındayım. Yaz tatiline yeni girmiştik. Derslerim güzeldi. İyi bir hayatım vardı. Okullarından bitmesinden sonraki 1 haftayı dinlenerek geçirecektim. Sonraki haftalarda da sanayiye gidip çalışacaktım. Planlarımı gayet iyi yapmıştım. Hatta yaptığım 3 aylık planda aralara, denize gitmeyi, büyük çarşı turu yapmayı ve memlekete gitmeyi yazmıştım. Neyse, okullar bitti ve tatilin ilk haftasına başladık. 2 gün evde oturdum sürekli internette oyun oynadım. o 2 gün gayet güzeldi fakat 3. günü sürekli pc olduğu için sıkıldım ve babam ile anneme memlekete gitmek istediğimi söyledim ve anlayışla karşıladılar. Orada benimle yaşıt akrablarım vardı. Onlarla aram çok iyiydi. Çok uzatmayalım izinimi aldım ve sonraki günü yola çıkacaktım. Yanıma 1 hafta yetecek kadar kıyafet ve para aldım. Çıktım yollara. Terminale gitmem için 2 araba değiştirmem gerekiyordu. Değişiklik olsun diye yolu uzattım ve başka otobüse bindim. Daha önce hiç binmediğim bir otobüstü. Şöföre gideceği yeri sordum ve planlarıma göre indiğim yerden başka otobüsle terminale gidecektim. Ben bindim ilk otobüse ve yolculuğa başladık. Söförün yanındaki koltukta otuyordum. Söförle muhabbet ederek yola devam ediyorduk. Ama şöför benimle konuşurken yola neredeyse hiç bakmıyordu. Bu beni rahatsız etmişti bu yüzden muhabbeti kısıtladım ve konuşmamaya çalışıyordum ama bu seferde şöför susmuyordu sürekli yeni konular açıyordu ve bende, şöför yola bakmadığı için "hımm ehe aha heee" gibi kısa cevaplar veriyordum. Sonra dikkat ettim şöför yola bakmasa bile iyi sürüyordu ve gaza gelip muhabbeti ilerlettim 5 - 10 dk geçti ve biz hala muhabbet ediyoruduk. sürekli yeni konular açıyordum. Muhabbet etmek çok hoşuma gidiyordu. 2 dk sonra suratımı yola çevirdim ve bir baktım 3 kedi 2 yavru bir anne yolun karşısına geçiyorlar. Şöföre abi fren yap dememe kalmadı kedilerin üstünden geçtik. Otobüste fazla kişi olmadığı için inip bakalım dedik. Sağa çektik ve indik aşağı. onları ezdiğimiz yere geldik ve baktım ki anne yavrularını kenara itiklemiş ve otobüs annesinin beyniden geçmiş, anne yerde yatıyorudu. 2 yavruda annelerinin süt dolu memelrinden süt içiyordu. Hayvanı ezdiğimiz için hayvan kendini salmıştı ve 2 yavru annelerinin kuyruğundan çekiştirip süt içiyorlardı. Söförde , bende otobuste bulunan 3 kişi çok üzülmüştü. Olayın şoku ile 3 -4 dk sadece izlemiştik. ve birden söför bağırmaya başladı. senin yüzünden oldu diye. Bende ağlıyorum tabi ve diyorum ki ben ne yaptım hiç bişey yapmadım. söför senin yüzünden oldu senin yüzünden beni konuşturmasaydın böyle olmazdı diye bana bağırıyordu. ben birileriyle muhabbet etmeyi çok severim daha sonrada kendimi durduramam ve ilacımı almam gerekir diyordu. ve ve yanındaki 2 yetişkinde onu haklı buluyorlardı ve beni suçluyorlardı. 2 kişinin birde yanlarında 6-7 yaşlarında bir çocuk baba katil bu katil diye ağlıyordu. Bende o sırada onları dinliyordum ve o küçük cocuğun yakınması içimi burkmuştu ve beynimden sıcak sular dökülüyordu. Daha sonra şöför ve 3 kişi biz gidiyoruz sen ne yaparsan yap ben seni otobusuma almam diyordu. Bende binme şanşım olmadığını biliyordum ve dolayısıyla binmedim. Ve arkamı dönerek uzaklaşıyordum o sırada o küçük çocuk otobuse binerken baba o katil o katil diyip duruyordu derken o sırada yere düstü ve titremeye başladı. babası yardım edin diye bağırıyordu ama çocuk hala titriyordu. o anda aklıma bir şey gelmişti ve yanımda bulunan ağacın dalını kırarak cucuğun ağızına soktum. Dilini yutmasın diye. Fakat bu çocuğu iyi etmeyecekti. En azından konuşma yeteneğini kaybetmeyecekti ve babası hemen otobüse bindirip SAKILAY Hastanesine çabuk diye bağırdı. Ve gaza basıp gittiler. Onlar gityikten sonra saate baktım 19:20 karanlık çökmeye başlamıştı ve son otobusude böyle kaçırmıştım ve yatacak yer bulmam gerekiyordu... Beğenirseniz devamı gelecek

Bölüm 2

• beğenmedim devamı gelmesin
  • Basliga csb yazmasaydin polisi ariyordum saol uyardigin icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ama direk başlığa csb yazarsanız hiçbir olayı kalmıyorki. İnsanların okuyup yorumlarda csb yazması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: toynakjr

Ya ama direk başlığa csb yazarsanız hiçbir olayı kalmıyorki. İnsanların okuyup yorumlarda csb yazması lazım

• hangi işsizler okudu
  • okumayın csb
  • Begenmedim ben pek fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

Begenmedim ben pek fazla

Tek ciddi cevabı sen yazdın sende beğenmedin

• beni öldürsene qnq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.