Ben Bir hata yaptım Sony Ericson w810i yerine Nokia 6300 aldım
tw810i mı kaybedınce aynı paraya gıdıpte aynısını almaya ıcım elvermedı ustelıkte cok emnundum o zamanda ama aynısını almak myerıne bu sefer nokıa 6300 alım dedım
aman allahım neyapmısım benya ya ıstedıgınız konu baslıgında bu ıkı telefonu karsılastırın her turlu w810i
pısmanımmmmmmmmmmmmmmm ama neye yarar alma asamasındakılere tavsıyem bu ıkısı arasında dusunmenız bıle buyuk hataymıs haberınız olsun
anteros24
konun yanlış yerde yukarıda üst konudaki bölüm kurallarını okumanı tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: anteros24
Ben Bir hata yaptım Sony Ericson w810i yerine Nokia 6300 aldım
tw810i mı kaybedınce aynı paraya gıdıpte aynısını almaya ıcım elvermedı ustelıkte cok emnundum o zamanda ama aynısını almak myerıne bu sefer nokıa 6300 alım dedım
aman allahım neyapmısım benya ya ıstedıgınız konu baslıgında bu ıkı telefonu karsılastırın her turlu w810i
pısmanımmmmmmmmmmmmmmm ama neye yarar alma asamasındakılere tavsıyem bu ıkısı arasında dusunmenız bıle buyuk hataymıs haberınız olsun
bence pekte hata yapmış sayılmazsın ben yine tel alıcak olsam inan 6300 siyah renk alırdım çünkü kasası güzel 16 milyon renk flashı yok w810da varda ne oluyo kullanmıyosun ayrıca 240*320 çözünürlük var pişman olma derim
nebılım 1 sene w810i kullandım sımdı nokia6300 gecınce en azından esdeger olmasını sıtıyorsan dıyorsdunkı koskaca nokişa oyle degıl
gelen hafıza 128 mb ıcınden data kablosu cıkmıyor zıl sesı artanmıdır nedır sdtandart yapıyorum yıne artaarak yukselen zıl sesı
sonra sallaıyorum cır cır ses gleıyor ıcınden acana dıyıyorum o ses hafıza akrtının sesımı daha 3 gun oldu alallı sıfır yanı
İşte bu yüzden "nokia dan şaşma" diyenleri anlamiyom..
quote:
nebılım 1 sene w810i kullandım sımdı nokia6300 gecınce en azından esdeger olmasını sıtıyorsan dıyorsdunkı koskaca nokişa oyle degıl
gelen hafıza 128 mb ıcınden data kablosu cıkmıyor zıl sesı artanmıdır nedır sdtandart yapıyorum yıne artaarak yukselen zıl sesı
sonra sallaıyorum cır cır ses gleıyor ıcınden acana dıyıyorum o ses hafıza akrtının sesımı daha 3 gun oldu alallı sıfır yanı
abi sen telefona ısınamadığın için öyle geliyo sana keşke 6300 yerine k530 fln alsaydın kampanyada var ayrıca w810 tahtını yıkacak bi tel çünkü ona daha çok şey yükleniyo :)
madem alalı 3 gün olmuş götür geri ver aldığın ürünü 15 gün içinde geri iade etme hakkın var en azından giysilerde bu böyle ama elektroniktede böyledir hatta reklamlar çıkıyodu şansal abi mi ne oynuyodu reklamda işte diyodu aldığınız ürünü 15 gün içinde iade etme hakkınız var vs falan diyodu
işte bu sana ders olsun biz boşu boşuna telefon tavsiyelerinde sony ericssonu önermiyoruz nokia ancak simbianı için alınır. simbiyansız nokialar hiçbir işe yaramaz ve SE modellerinden çok daha kötüler
Büyük bir hata o kadar para verip yanlış karar aldığını görünce insan çok üzülüyor her neyse ins bozulmadan hayırlısıyla 6300 kullanırsın.
quote:
En iyisi aldığın yere götürüp W810i ile değiştir.
ne W810 nede 6300 çok üstün telefonlar değil deyiştirmekte mantıksız o yüzden geri ver derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme