Şimdi Ara

Ben bilmem eşim bilir Seda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
9.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanal d yi bi açın orda seda serbay diye 2 yarışmacı var serbayda ki tip bende de var ileride benimde böyle güzel karım olur mu?

edit
    ssler beyler

Edit

Sen bilmezsin ama vatandaş hatırlar!

"Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasındaki çift "1 yıl önce tanıştık" diyerek romantik bir tanışma öyküsü anlattı. Ancak çiftin 2.5 yıl önceden tanıştıkları ve Fear Factor'da birlikte yarıştıkları ortaya çıktı!

"Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasında geçen pazar akşamı yarışan Seda Tetik ve Fatih Özalhas, sempatik tavırlarıyla dikkat çekmişti. Sunucu İlker Ayrık'ın 'Nasıl tanıştınız?' sorusuna genç çiftten Seda Tetik "1 yıl önce yolda giderken Fatih'e adres sordum. O gün gözlük takıyordum. Neden gözlük takıyorsun, uzağı mı yakını mı göremiyorsun' dedi? Ben de uzağı cevabını verince, boşver uzağı görüp de ne yapacaksın, yakına bak' dedi. 2 gün sonra da tesadüfen arkadaş ortamında denk geldik ve birşeyler başladı' diye yanıtlamıştı.

Ancak ikilinin 2,5 yıl önce Fear Factor yarışmasında karşılıklı olarak farklı eşlerle yarıştığı ortaya çıktı. Fatih Özalhas, o dönem de yarışmaya 1 yıldır birlikte olduğunu iddia ettiği Burcu Gözde Yürekli ile katılırken, Seda Tetik de 4 yıllık birlikteliği olan kendisi gibi milli judocu Bahadır Bozkurt ile katılmıştı. Bu durum akıllara 'Yarışmacılar Cast ajanslarından mı seçiliyor" sorusunu getirdi.

Profesyonel yarışmacı çıktılar!

Seda Tetik ve Fatih Özalhas, yarışmada yeni tanışmış bir çiftin heyecanını yaşıyordu. Ancak ikilinin tanışıklıklarının eskiye dayandığı ortaya çıktı. Fear Factor'da da yarışan Tetik ve Özalhas'ın Cast ajansından seçildiği öne sürüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çılgınsın Man -- 26 Ekim 2012; 23:59:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel değil be koçum
  • yaş kaç? Evlenen insanların partnerlerinde sadece tip aradığını mı falan mı sanıyosun?
  • açtım hiç güzel bi kadın göremedim ben seyirci falanmı
  • hee seyirci
  • BOŞUNA TV AÇTIM BOŞUNA ELEKTRİK GİTTİ ZATEN ZAMDA GELDİ HARAM OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: PinusNigr4

açtım hiç güzel bi kadın göremedim ben seyirci falanmı

Mavi elbiseli kadın az önce vardı nere kayboldu arkada galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ss geldi
  • senin karınında ss ini alıp konu dışında çok seksi diye yayınlasa mutlu olur musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

senin karınında ss ini alıp konu dışında çok seksi diye yayınlasa mutlu olur musun

Kötü bişey demedim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: alburak

Kanal d yi bi açın orda seda serbay diye 2 yarışmacı var serbayda ki tip bende de var ileride benimde böyle güzel karım olur mu?

milletin karısına kızına sarkarsan zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

quote:

Kanal d yi bi açın orda seda serbay diye 2 yarışmacı var serbayda ki tip bende de var ileride benimde böyle güzel karım olur mu?

Gerçekten karısı değilmiş duzmeceymis

• zaten tahmin etmiştim izlerken kesin bunda iş var diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

quote:

Gerçekten karısı değilmiş duzmeceymis

artık çok geç.
  • Daha güzelleri de çıkmıştı.
    Programdaki çiftler eğer ajanstansa ajanslardaki çalışan sayısını düşünemiyorum. Ülkenin yarısı ajanslara kayıtlı heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Daha güzelleri de çıkmıştı.
    Programdaki çiftler eğer ajanstansa ajanslardaki çalışan sayısını düşünemiyorum. Ülkenin yarısı ajanslara kayıtlı heralde.

milyon tane ajans var hocam bizim yurdun ahçısı bile kayıtlı adam geçen sene vadide oynadı bütün yurtta olay olmuştu
  • Konu hort olacak ama şimdide hatun surviver'da dün akşam izleyememiştim bakayım bir kim surviver katıldı diye, google beni buraya yönlendirdi.

hatun bayağı bayağı profesyonel yarışmacıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krep -- 10 Şubat 2016; 22:05:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.