Şimdi Ara

Ben Aykut Hoca'dan Hala Memnun Değilim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takımın ve A. Kocaman'ın şampiyonluk yolunda destekçisiyim. Ama "Ben Aykut Hoca'dan Hala Memnun Değilim." cümlesine de katılıyorum.
  • Stoch neden kadroya alınmaz? Ben size bir kaç mantıklı sebep söyleyeyim?
    1- Aykut neden stoch u almıyor ? Aykutun stoch un kotu oyuncu oldugundan dolayı kadroya almadıgını soyleyemeyiz. Stoch cok yetersiz ve 4 senelik kontratı var. Bu oyuncu oynayacak ama bu oyuncu fizik gucu gelişmeden oynamayacak burası Türkiye players are butcher.
    2- Stoch su anda pazar oyuncusu degil. Stoch bizim surekli oyuncumuz olucak. Ama cristian bilica ve muhtemelen guiza satılıcak oyuncu. Bilicayi geciyorum mecburen tribunde oturucak ve sezon sonu gonderilicek ama cristianı satabilirsek satmalıyız. Ayrıca guiza yıda kesinlikle satmalıyız bu oyuncu bize cok buyuk zararlar ettirdi. En azından bişeyler kazanarak gitmeli. Bu sene vitrinde durmalı bu yuzdendir ki guiza kadroda stoch yok.
    3- Stoch cok genç. Stoch kendisini geliştiricek oyuncular arasında muhtemelen onunla konusulmuştur ve fizigi kendine geldiginde ilk 11 oyuncusu oldugunun farkındadır.

Sıkıntı yapmıyorum. Stoch bu takımın oyuncusudur ve oyle de kalacaktır uzun yılllar diye dusunuyorum. Seneye oynayacagının farkında hazırlık kampı ve guc idmanlarıyla seneye cok saglam olucaktır.

• Yabancı teknik hocalara karşı türk td leri hep sevmişimdir çünkü o takımda olduklarında dişini takarak tüm emeğini veriyor.. yabancılar gibi tazminat varken kovulmayı beklemiyor.. eminim 1 puan bile kaybetse evde başını yatağa koyduğunda çok üzülüyordur.. tabi ki hataları olucak .. birşeyleri değiştirmeyi planlıyor tabi bu değişim bir anda olamıcak yavaş yavaş.. hatalarının başında oyuncu değişikleri oyunu okuyamama.. tabi skor avantajındeyken maçı garantiye almaya çalışıyor.. kafasında yapmak istediği taktiği yapmaya çalışıyor.. son 2-3 maçtırda deniyor 4-3-3 ü ama hiç verim alınmıyor görüldüğü gibi..

şampiyon olursak eminim takım başında durur ve daha sağlam tecrübeli bir biçimde başarıdan başarıya koşarız
  • Alexi forvet oynatıp Niang'ı çekersen sağa heralde 4-3-3'ten verim alamazsın. O taktikte forvet olacak adam top tutup aralara kaçacak.

Ben istemiyorum Kocaman'ı ama takım iyi giderken yazmanın manası yok, sene çıksın muhasebesi yapılacak. Başkan soktu yine şampiyonluk potasına
  • Aykut hoca daha çok pismesi lazım. oyuna iyi müdahale edemiyor. Ama geliştirdi çoğu yönde kendini. ben degistirmeye geldim dedi çok şükür ikinci yarı ancak gördük değiŞimi umarım devam eder böyle.
  • hocam yapmayın... ben bile yazmıyorum artık... en büyük aykut aziz karşıtıyım... zaafları hataları var. bana göre daha tam rüştünü ispat etmedi ama en azından umut var takımda... o yüzden şimdi ters eleştirilere gerek yok diye düşünüyorum. başarı şansı, şampiyonluk şansı var...inşallah olur bizde avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlarız. önemli olan şu bu kişiler değil... takım başarılı olsun...
  • Birde Hagi oldugunu düsünün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Aykut hoca daha çok pismesi lazım. oyuna iyi müdahale edemiyor. Ama geliştirdi çoğu yönde kendini. ben degistirmeye geldim dedi çok şükür ikinci yarı ancak gördük değiŞimi umarım devam eder böyle.

Güzel yazmışsın.

Hırs var, ama iyi oynamıyoruz. Bu unutulmasın
  • defalarca yazdım. aykut kocaman'ın kişiliğine de, hocalığına da güvenmiyorum. yalnız şu saatten sonra tek derdim şampiyon olmamız. belki ileride aşama kaydeder aykut kocaman'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Birde Hagi oldugunu düsünün...

Biliyormusun aslında memnunum ben Aykut Hocadan..
  • Birazda söyle düşünün, ligimiz zorladık. Varsayalım seneye Galatasaray ve BJK'de toparlandı, tam 5 tane aday var lig Kupası'na. Hatta Kayserininde biraz sıktığını düşünelim 6 bile olabilir.

Aykut Hoca 5 sene kalsın 2 şampiyonluk + 1 TR kupası + Avrupa'da biraz çıtayı yükseltsin + birazda genclerimiz çıksın , ben raziyim.

2 şampiyonluk 5 senede, böyle zorlu bir ligde çok iyidir.

Başka hoca kimi getireceksiniz arkadaslar?

Diyelim Maurinho geldi, adam başarılı olsa bile en fazla 2 sene kalır. Hiç bir Türkiye'yi bilmeyen yabancı hoca burada uzun vadeli plan yapmaz. Onun için eksisiyle, artisiyla Aykut Hoca yıllarca kalsın, hiç yapmadığımız istikar sağlansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Birazda söyle düşünün, ligimiz zorladık. Varsayalım seneye Galatasaray ve BJK'de toparlandı, tam 5 tane aday var lig Kupası'na. Hatta Kayserininde biraz sıktığını düşünelim 6 bile olabilir.

Aykut Hoca 5 sene kalsın 2 şampiyonluk + 1 TR kupası + Avrupa'da biraz çıtayı yükseltsin + birazda genclerimiz çıksın , ben raziyim.

2 şampiyonluk 5 senede, böyle zorlu bir ligde çok iyidir.

Başka hoca kimi getireceksiniz arkadaslar?

Diyelim Maurinho geldi, adam başarılı olsa bile en fazla 2 sene kalır. Hiç bir Türkiye'yi bilmeyen yabancı hoca burada uzun vadeli plan yapmaz. Onun için eksisiyle, artisiyla Aykut Hoca yıllarca kalsın, hiç yapmadığımız istikar sağlansın.

Katılıyorum. Şöyle bir düşünün ne denenmedi ? Kaliteli hoca denendi. Kaliteli hocalar denendi. Kurulsal alanda zaten başarı tartışılmaz. Para var.
    Ne eksik ? Futbol takımında istikrar eksik.. Bunu da denemeliyiz.. Cok mu kotu kadromuz? Bence bir cok avrupa kulubunden daha iyi kadromuz var. İstikrar gerekli ve başarılı O-LU-NA-CAK!

• aykut kocaman kendisine ve takımına bile güvenemiyor. farkı yakalayınca hemen emre v dia out / cristian v özer in

• Adam daha ne yapsın ...
  • Daumdan ne artısı var arkadaşlar? dia stoch yobo vs geçtim. Daumun elinde sadece niang olsa daha başarılı olurdu.
  • Arkadaşlar bu saatten sonra sonra Aykut - Daum - Mourinho fark etmez , hava cıva.
    Bende çok eleştirdim lakin artık vakti bence bu değil. Lig bitsin , kimi yerden yere vuruyorsak vuralım

7de 7 az değil.
    Bu takım 2. yarıya başlarken 7de 7 yapacak deseler kim altına imza atardı.
    Takım bir hava yakaladı , iyi şeyler düşünün , önümüzdeki 2 maç çok önemli. GB ve Konya
    Trabzon - Kayseri - Kasımpaşa maçlarını trbünden çok dikkatli seyrettim. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Herkes koşabildiği kadar koşuyor. Kasımpaşa maçı dakika 85 Alex ceza sahasında top kovalıyor.

Şurada kaldı 10 maç.
    Millet kenetlenmiş , biz içimizde tartışmayalım.
  • alex gidince takım düzeni değişecek. ilk yarıdaki alex i kim isterdi. ne yaptı koca ilk yarı boyunca. ben onu görerek yazdım. ama alex gidecek ve bu takımın düzeni değişecek. takıntılı olsam yazdığımı sizmezdim. alex kendine geldi, bu güne kadar olmadığı kadar iyi oynamaya başladı. bu alex i kim istemez.

orta sahanda selçuk yoksa. baroniyi kadroya dahil etmek zorundasın. yedekte bekleyen semih yoksa kadroya guiza yı katmak zorundasın.
    senin yabancı sınırlaman var. peki stoch un kadroya dahil olabilmesi için kimi kesmesi gerekiyor?
    alex
    yobo
    lugano
    santos
    dia
    niang
    -----
    baroni
    guiza

stoch birkanat adamı. erini dolduracak oyuncular mevcut
    ama maç içerisinde yaşanacak olası bir sakatlıkta defansa çare bulursun,
    ortaya çare bulursun.
    kanatlara çare bulursun ama niang sakatlanırsa forvete çare bulamazsın. semih sakat ve kadrıda yok. olsaydı, guiza yerine stoch kadroda olurdu.

kaldı ki özer dün çok da iyi işle çıkarttı. ikinci yarı sonları doğru oyundan düşse de özellikle ilk yarı iyi işler yaptı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

alex gidince takım düzeni değişecek. ilk yarıdaki alex i kim isterdi. ne yaptı koca ilk yarı boyunca. ben onu görerek yazdım. ama alex gidecek ve bu takımın düzeni değişecek. takıntılı olsam yazdığımı sizmezdim. alex kendine geldi, bu güne kadar olmadığı kadar iyi oynamaya başladı. bu alex i kim istemez.

Yapma allah aşkına, ilk 3'te kalmamızın tek sebebiydi Niangla.
  • ilk yarı alex topmu oynadı allah aşkına. bana bunu söyle. goller attı, attırdı, ama bugün ki ile ilk yarıdaki alex arasında dünyanın farkı var.

ama bunda alexin de kabahati yok aslında. yanında ona ayak uyduran adam yok sa oda oynayamıyor.

en basit örneği, dün ilk yarıben yine çıldırdım, ne alex ne mehmet birazda emre hiç oynamadılar. ama mehmet kanada geçip alex e yakın oynamaya başlayın ca hem alex rahatladı, em emre de arkasında baroni güvencesiyle kendine gelip oynamaya başladı.

yanlışım varsa düzelt.
  • ben hala diken üstünde olduğumuzu düşünüyorum. İlk yarıda çok fazla taktiksel hata yaptı netice de bu da güvenilirliğini etkiler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.