Şimdi Ara

BEN ANLAMADIM BU HAYATI ARKADAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama 20 yaşına kadar oku, sonra çalış ortalama 40 yıl çalışsan yaş 60 oldu. tabi ömrün yeterse, Zengin bir ailenin çocuğu değilsen 40 yılda ortalama 1 araban belkide 1 evin olur. Hayat bizi sürekli çalışmaya itiyor. Zaten zamanımız kısıtlı, insan ömrü uzun değil yemin ediyorum elimde olsa dünyaya gelmek istemezdim. Dünya sıkıntı ve acı yeri. Hayat sadece doğuştan varlıklı olanlara güzel. Hani filmlerde olur ya köleler gemiyi kayışlarla çekerler, başlarına adam dikilir onları kırbaçlar, bizde ülkenin çoğunluğu aynı durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam.
  • ne bekliyorsun b*k yolunda ilerliyoruz işte. Bir söz duymuştum
    Başına kötü bir şey geldiğinde üzülme iyi bir şey olduğunda sevin diye. Hayat b*k gibi ara sıra iyi şeyler oluyor işte.
  • Kazanan adam daha cok kazanmak istiyor mezara mi goturcen arkadas her sektorden para kazaniyolar cevre ediniyorlar
    anca cig kofteci aciyo yeni nesil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar da sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötününİyisi

ne bekliyorsun b*k yolunda ilerliyoruz işte. Bir söz duymuştum
    Başına kötü bir şey geldiğinde üzülme iyi bir şey olduğunda sevin diye. Hayat b*k gibi ara sıra iyi şeyler oluyor işte.

İbretlik lafmış valla manası çok derin asdfg

• İnsan; dün, bugün ve yarının kavgasını ayırmaya çalışırken hayatını kaybeden zavallı bir yolcudur... - Tolstoy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    10 ay önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kapitalizm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeklilik yaşı 65 olmuş, o yaşa dek yaşarsan işçi emeklisi için 1.400 tl alır bol bol yersin..

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

Kapitalizm

ha kapitalizm yokken bu dedikleri olmuyordu zaten. ota moka kapitalizm yazanlar da bi bitmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.