Şimdi Ara

BELLONA VİSCOFORM AKILLI YASTIK HASTALAR İÇİN***Fiyat Güncellendi***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    satılmıştır...

ARKADAŞLAR ELİMDE 2 TANE HİÇ KULLANILMAMIŞ PAKETİNDEN DAHİ ÇIKARILMAMIŞ BELLONA VİSCOFORM YASTIK VARDIR KAMPANYALI FİYATI 49 DAN 40 YTL YE DÜŞTÜ BENDE 40 YTL VERMEK İSTİYORUM İHTİYACIMIZ OLMADIĞI İÇİN ALDIĞIM FİYATA VERİCEM. ÜRÜN SIFIRDIR HİÇ AÇILMAMIŞTIR.

ÖZELLİKLERİ

- TAM ORTOPEDİK
    - ISIYA VE AĞIRLIĞA DUYARLI
    - YATAN KİŞİNİN YÜZ HATTINA GÖRE ŞEKİL ALMASI
    - BOYUN FITIĞI VE BOYUN RAHATSIZLIĞI OLAN KİŞİLER İÇİN
    - BOYUN FITIĞI HASTALIĞINDA AZALMASINA YARDIMCI (KANITLANMIŞTIR)

FİYAT:40 TL > 35 TL (Tek Olarak), 60 TL (Çifti.)

BELLONA VİSCOFORM AKILLI YASTIK HASTALAR İÇİN***Fiyat Güncellendi***

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunbayrak -- 12 Şubat 2009; 22:29:11 >

• İşte gerçekten işin zor herkes gidip mağazadan alır ama senden o fiyata almaz Allak kolaylık versin
  • Alsınlar arkadaşım ben sadece koydum satılmazsa ben kullancam
  • bir tanıdığımda boyun fıtığı vardı, ve bunlardan kullanıyordu gerçekten faydasını gördüğünü söylemişti. hayırlı satışlar
    ayrıca almak isteyenler, mağazadan alana kadar forumdaki alışverişe katkıda bulunabilir ve kendinelerine yeni referans kazanabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 7 Şubat 2009; 0:14:35 >
  • aynısı 30 ytl magazada pahalı dıye almamıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglasazim2007 -- 7 Şubat 2009; 1:29:23 >
  • Kargo sizden ise ikisini 50 alayım.Hiç görmediğim bir ürün kullananıda duymadım.Faydası olur belki diye yazdım.Gücenmek yok.İnanın piyasa fiyatınıda bilmiyorum.Sadece arkadaş mağazada 30tl pahalı diye almadım diye yazınca fiyatı verdim.Pişman oolursam aldığıma fazla üzülmem bari.İyi alışverişler.
  • Duymamışsan o senin kabahatin ben yataş'ın viscolex yastığını kullanıyorum doktor önermişti omirilik düzleşmesinden dolayı ağrılardan kurtulamıyordum şu an çok seyrek ağrı var ayrıca her markanın ve kalitesine göre fiyatı var bimde 17 ytlye benim aldığımın iki katı büyüklüğünde farklı bir marka viscolex yastık satmışlardı ben aldım onun yarısı büyüklüğünde 35 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demekki her markanın fiyatı değişiyormuş bu bir.Bende rahatsızlık yok duymamda gerekmiyormuş bu iki.Sizede doktor önermeseymiş farkında olmayacak mışınız bu üç.Kabahetli aramak benim işim değil bu dört.Herkese cevap yazmak sizin göreviniz değil buda beş.
  • Arkadaşlar Sakin :) 1. Yastıkların kalitesini tartışılmaz Bellona :) 2. az önce pm attım metehan kardeş k.bkma şimdi gördüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.