Şimdi Ara

Belli kriterler dahilinde Bluetooth Kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bütçe sınırım yok, yeter ki şu özellikler olsun:
    1. Çift telefon desteği
    2. İstasyon ve kulaklığın ayrı olması (Yani ayrı kulaklık takılabiliyor olmalı - 3.5mm giriş ile)
    3. Mikrofonun istasyonda değil de kulaklıkta olması (Yani mikrofon istasyonda olursa; istasyonu ceketin iç cebine koyduğumda, her telefon geldiğinde onu çıkartmam gerekecek)
    4. Müzik dinleme
    5. Titreşim

Evet, Samsung HS3000 var, fakat onun mikrofonu istasyonunda ve titreşimi yok.
    Bu maddelerden en fazla bir tanesini karşılamayan da olsa, yine de fikir olması açısından tavsiye ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euler_dh -- 26 Mart 2016; 1:03:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: euler_dh

Çok aradım, fakat bulamadım.
    Bütçe sınırım yok, yeter ki şu özellikler olsun:
    1. Çift telefon desteği
    2. İstasyon ve kulaklığın ayrı olması (Yani ayrı kulaklık takılabiliyor olmalı - 3.5mm giriş ile)
    3. Mikrofonun istasyonda değil de kulaklıkta olması (Yani mikrofon istasyonda olursa; istasyonu ceketin iç cebine koyduğumda, her telefon geldiğinde onu çıkartmam gerekecek)
    4. Müzik dinleme
    5. Titreşim

Evet, Samsung HS3000 var, fakat onun mikrofonu istasyonunda ve titreşimi yok.
    Bu maddelerden en fazla bir tanesini karşılamayan da olsa, yine de fikir olması açısından tavsiye ediniz.

Sony mw1 tavsiye ederim. 3 yıldır kullanıyorum.
    Sizin kriterlerden 2sini karşılamıyor; mikrofon istasyon üzerinde, titreşim yok fakat telefon sessizde olsa da kulaklıkta telefon çaldığında değişik bir ton duyuyorsunuz. Arayan numarası ve rehbere kayıtlıysa adı da istasyonda görünüyor.
    SONY MW1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 1 Nisan 2016; 21:09:29 >

• Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sony'nin bu tarzda ürünü olduğunu bilmiyordum. Bayağı güzel gözüküyor.
  • ayni kriterlerde ben de ariyorum.ozellikle mikrofon kulaklik uzerinde agzi hizasina gelmeli. hm1500 gibi yani. ama muzik de dinleyebilmeliyim.acaba hs3000 e mikrofonlu kulaklik taksak calisir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung HS3000 aldim.
    Bunlarin standart kulakliklari benim kulagimda durmadigi için bir de PHILIPS SHS-4700 çengelli kulaklik aldim.

Bluetooth seti aradigim kriterlerin hepsini karsilamiyor ama en yakin olani aldim mecburen:
    VAR 1. Çift telefon destegi
    VAR 2. Istasyon ve kulakligin ayri olmasi (Yani ayri kulaklik takilabiliyor olmali - 3.5mm giris ile)
    YOK 3. Mikrofonun istasyonda degil de kulaklikta olmasi (Yani mikrofon istasyonda olursa; istasyonu ceketin iç cebine koydugumda, her telefon geldiginde onu çikartmam gerekecek)
    VAR 4. Müzik dinleme
    YOK 5. Titresim

Ayrıca bilgisayara da ufak bluetooth çipi aldım (usb), böylece skype, vb konuşmalarını da aynı cihazdan yapabiliyorum rahatlıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euler_dh -- 1 Mayıs 2016; 14:50:04 >
  • euler_dh kullanıcısına yanıt
    hocam ben de hs3000 aldim.kriterim kulakligin hm1500 deki gibi kulaklik kablosu uzerinde olmasi ve muzik calabilmesiydi. mecbur bunu aldim.

acaba kulaklikli kisa bir kulaklik alsak mikrofon etkin olur mu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

hocam ben de hs3000 aldim.kriterim kulakligin hm1500 deki gibi kulaklik kablosu uzerinde olmasi ve muzik calabilmesiydi. mecbur bunu aldim.

acaba kulaklikli kisa bir kulaklik alsak mikrofon etkin olur mu ki?

Bilmiyorum ki, bir telefoncuya falan gidip denemek lazım. Benimki şu an işimi görüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.