Beyler oyunlarda özellikle BF3 de ve Flight Simulator X de çkaplamalar geç geliyor. Örneğin BF3 de helikopter kullanırken beraber oynadığım arkadaşım birden bomboş bir yere saldırıyormuş gibi gözüküyor(tabii tank falan değil asker) ne yapıyorsun diye sorunca da gülüyor. Çünkü helikopter de iken belli bir noktadan sonra askeri çiziyor. Aynı şey FSX için de geçerli pist GPS de gözükmesine rağmen oyunda gözükmüyor ancak bir müddet daha gittikten sonra pisti çiziyor. Sorunum bu beyler acaba problem bellek yetersizliğinden mi kaynaklanıyordur?
Ekran kartının ne olduğunu ve oyun ayarlarını yazsaydın da anlasaydık.
HD 6850. Oyun ayarları fark etmiyor her ayarda aynı. Sürücüyü güncelliyorum şu an. Değişim olursa haberdar edeceğim sizi. Sorun halen devam etmekte
Olabilir BF3 1GB'tan fazla bellek kullanıyor,diğer oyunlar hakkında bilgim yok.
Evet bilgisi olan arkadaş aranıyor. Yokmu daha önce bu sorunu yaşayan..
Ekran kartıyla ilgili bir sorun gibi görünüyor. Sisteminizi yazar mısınız(İşlemci, RAM, PSU vs.)?
Ben HD6850 ekran kartımı 2. kez servise gönderdim. İlkinde değişmelerine rağmen bu karttada aynı sorun çıktı..
Bende 5770 vapor x var ve sistem olarak seninkinden çok çok geride fakat bende böyle bir sorun yok.Hatta baya baya ileri ayarlarda oynuyorum.online oynarken boyle bı sorununmu oluyor ınternetten de kaynaklanabilir
Sürücü güncelleyince düzelme oldu gibi. Teşekkürler yardımlar için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme