Şimdi Ara

belki bu konu çok yazıldı ama kafalarda çok karıştı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya rion ben sen benş anlıyosun sanmıştım ayrıca bora kullandım ben benim herdefasında yazdığım şey 115 fsı standart sunmalrı lazım diyorum çünkü fsı motor zamanın motoru yanlışmıyım bu konuda kimseyi rencide etmek için yazmıyorum her defasında doğuş gurubundan bashediyorum adamar autoshow a gidenler yazdı a3 ün bilie kapısını kilitlemişler nillet mercedeslere binmiş ben herzaman doğuş gurubunun fiyat ve satış stratejilerini sorguladım burda yoksa kimsenin aracına neden laf söleyim e haddime zevk işi bu birazda yoksa kimseyle inatlaşmam rion80 bide en ateşli forumlar toyata vw forumları oluyo 2-3 sayfa buluyo yazılıyo çzizliyo aslında herkes gene bildini okuyo azcık beyin cimlastiği yapıyoruz o kadar
  • @selim ben sana kızmıyorum merak etme. sadece canımı sıkan bir durumu dile getirdim, tabi ki burada bilgi alışverişinde bulunuyoruz bunda sinirlenilecek bir durum yok sen keyfine bak
  • Her yönden Golf
  • the blackk sana yazı yazmıyorum abi sen tsirt ünü aldınmı golf yazılı sen fanatik olmuşun artık nyse toyota formuna video koyuyorum sende oraya gelip buda golf diyo koyuyosun 2 saniye yavaş olan aracını anlatırken r32 yok tsı falan alakasız bişey ler anlatıyosun yenimi aldın ehliyetini dedim ya sana yazmıyorum abi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.