Şimdi Ara

Belhanda Gs seviyesindemi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Yok cok paraymis ne gerek varmis bilmem ne. 2-3 milyon euroya alinan adamlari goruyoruz iste kadrodalar. 3-4 tane siradan adam alacagina 1 tanr duzgun is yapacak adam al.

Kardeşim bak ne güzel yazmışsın

" 1 tane düzgün iş yapacak adam al"

BİZDE DİYORUZ Kİ SEN BU ADAMIN DÜZGÜN İŞ YAPACAGINI NEREDEN BİLİYORSUN? ADAM MONTPELİLERDE PARLADI ORDAN SONRA GİTTİĞİ HER TAKIMDA COK FAZLA İŞ YAPMADI SEN O PARAYA NASIL GARANTİ VERİYORSUN ACIKALR MISIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

Oo gsliler cicek acmis cikmislar meydana

Adam Beşiktaş şampiyon olunca üyelik açmış
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Bende çok iyi bulmuyorum fakat Vabuena ve Dirar dan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Cidden gsnin transferlerinden çekinen fenerli veya bjkli var mı merak ediyorum. Belhanda ve gomis ikiside ölü topçu ve menajer transferi bariz.

galatasaray interin kovduğu, fb interin taptığı oyuncuyu alır diyen, gomis için devreye girip rest yiyen takımın taraftarına bak hele. gelmiş şimdi bok atıyor şu yorumun bile çekindiğinin göstergesi zaten farkında olmadan belli etmişsin.
  • 8M bonservis + 3.2M + bonuslar konusuluyor. Bir daha bonservisle satilmayacagini hesaba katarsak yillik maaliyeti 6.5M euro oluyor. Bu Sneijder'e ödedigimiz rakamdan bile fazla. Takimin sag bek, sol bek, ön libero, stoper ve 2 forvet eksigi varken bana göre gereksiz bir transfer. Sneijder gidecekse bir ihtimal mantikli olabilir. Ama hem Sneijder'i tutup hem Belhanda'yi almak cok sacma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Yok cok paraymis ne gerek varmis bilmem ne. 2-3 milyon euroya alinan adamlari goruyoruz iste kadrodalar. 3-4 tane siradan adam alacagina 1 tanr duzgun is yapacak adam al.

Kardeşim bak ne güzel yazmışsın

" 1 tane düzgün iş yapacak adam al"

BİZDE DİYORUZ Kİ SEN BU ADAMIN DÜZGÜN İŞ YAPACAGINI NEREDEN BİLİYORSUN? ADAM MONTPELİLERDE PARLADI ORDAN SONRA GİTTİĞİ HER TAKIMDA COK FAZLA İŞ YAPMADI SEN O PARAYA NASIL GARANTİ VERİYORSUN ACIKALR MISIN

peki sen düzgün iş yapamayacağını nereden biliyorsun? sen bunun garantisini verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

8M bonservis + 3.2M + bonuslar konusuluyor. Bir daha bonservisle satilmayacagini hesaba katarsak yillik maaliyeti 6.5M euro oluyor. Bu Sneijder'e ödedigimiz rakamdan bile fazla. Takimin sag bek, sol bek, ön libero, stoper ve 2 forvet eksigi varken bana göre gereksiz bir transfer. Sneijder gidecekse bir ihtimal mantikli olabilir. Ama hem Sneijder'i tutup hem Belhanda'yi almak cok sacma.

4 yıllık anlaşma diyorlar 6,5m euro olduğundan emin misin?
  • tolga'nın yıllık 2 milyon aldığı yerde belhanda'nın aldığı yıllık ücret çok gelmiş:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Ama bizim UEFA kupamız var tmm mi

Evet bizim var ama sizin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Ama bizim UEFA kupamız var tmm mi

Evet bizim var ama sizin yok.

Doğru ben futbol takımı sahibi değilim. Müzeye gitse içeri giremez.. Ama kupayı da sahiplenirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Milletin Belhanda ile ne derdi var anlamış değilim. Tutarsa oynar tutmazsa oynamaz. Sanki ülkede alınan tüm oyunculardan %100 performans alıyorda malum takımın taraftarları. Talisca talisca dediniz manu hey dese satıp gidecek yerine alacak isim geçmiyor.

Belhanda çöp ama Valbuena değil. Çünkü o fenere geldi. Gomis yaşlı ama Pepe değil çünkü bjk ilgileniyor.

Parası çok mu çok. Paramız var veriyoruz. FFP derdimiz yok. borçların birçoğu kapandı eğer Dursun dediğini yaparsa neredeyse tamamını kapatacak. GS'nin şuan tüm borçlarını kapatacak projesi hazır ve işliyor. Konuşup duruyorsunuz o kadar BJK ve FB milyarTL lik borçları neyi satıp ödeyecekler onları konuşun önce.

Geçen şampiyon olunca BJKli bazı ergenler 5 sene bjk şampiyon deyip duruyordu. 2 milyara yakın borcu olan takım ile borcu olmayan takım yarışacağı zaman geliyor neyin kafasındasınız.

Herhalde Tudor sistemde istediği için alınıyor Belhanda. 2 yııl önce köpeği olacak insanlar şimdi adamı eleştiriyor. biraz dürüst olun yahu !

Edit1. Üstelik ismi geçen diğer isimleri göz önünde de bulundurmadan bu yorumları yapıyorsunuz. Maicon/Acerbi/Tete/Juanfran/Corcia - Imbula/Lemina/Vainquer/Asamoah

GS ile adı anılan tüm isimler üstdüzey oyuncular. Bildiğin ŞL kadrosuna adam alır gibi adam alıyorlar. Belhanda mı batıyor bi. Oluşturulmaya çalışılan omurga içinde emin olun Belhanda kötü bile olsa sırıtmaz. Sneijderde sırıtmaz, Sinanda Sırıtmaz Yasinde Sırıtmaz. Para konusunda çok vermeyene gelmiyor işte. 36 yaşındaki Pepeyi ikna edemedin para yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 29 Haziran 2017; 1:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• exclusive kullanıcısına yanıt
    Yav birader senin anlaman kıt mı? Düzgün iş yapabileceğinin yapamayacağının garantisini kimse veremez

Benim demek istediğim ;

Bir oyuncuya bu kadar para veriyorsan çok formda yada mükemmel yetenek olması gerekiyor Kİ RİSK ALABİLESİN.

Bir oyuncıya bu kadar para veriyorsan iyi oynayacağının garantisi olmalı formda olmalı!!!!

Ama sen ne yapacağı belli olmayan son 2 sezonda ortalama bir oyuncya bu kadar para verirsen bir sonraki sene FPL cezsı almayı hak ediyorsun demektir.

Bizde transfer istiyoruz aptal yerlii çöplerden kurtulmak istiyoruz fakat bu maaşlar ne aloo ?

FM oyunu bu tutarsa iyi olur tutmazsa satarız mı ? Galatasaray istediğinde hangi oyuncuyu elden çıkarabiliyor ? Chedjou zor gitti başakşehire bak orda yarı fiyatına oynuyor.

Bu paraya da adam alınır fakat oyuncunun etmesi lazım belhanda ne yapmıs abi son 2-3 sezonda ?

İnş beni yanıltır mükemmel transfer olur. En büyük fanı ben olurum fakat GALATASARAYIN YA TUTARSA DEYİP OYUNCU ALMA LÜKSÜ YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 29 Haziran 2017; 23:10:3 >

• quote:

Yav birader senin anlaman kıt mı? Düzgün iş yapabileceğinin yapamayacağının garantisini kimse veremez

Benim demek istediğim ;

Bir oyuncuya bu kadar para veriyorsan çok formda yada mükemmel yetenek olması gerekiyor Kİ RİSK ALABİLESİN.

Bir oyuncıya bu kadar para veriyorsan iyi oynayacağının garantisi olmalı formda olmalı!!!!

Ama sen ne yapacağı belli olmayan son 2 sezonda ortalama bir oyuncya bu kadar para verirsen bir sonraki sene FPL cezsı almayı hak ediyorsun demektir.

Bizde transfer istiyoruz aptal yerlii çöplerden kurtulmak istiyoruz fakat bu maaşlar ne aloo ?

FM oyunu bu tutarsa iyi olur tutmazsa satarız mı ? Galatasaray istediğinde hangi oyuncuyu elden çıkarabiliyor ? Chedjou zor gitti başakşehire bak orda yarı fiyatına oynuyor.

Bu paraya da adam alınır fakat oyuncunun etmesi lazım belhanda ne yapmıs abi son 2-3 sezonda ?

İnş beni yanıltır mükemmel transfer olur. En büyük fanı ben olurum fakat GALATASARAYIN YA TUTARSA DEYİP OYUNCU ALMA LÜKSÜ YOK.

sakin ol şampiyon ne bu şiddet bu celal? atarlı ergenler gibi cevap vereceğine adam gibi yazsana düşünceni. insan gibi soru sorduk sana ya tersi olursa dedik ne var bunda?

• exclusive kullanıcısına yanıt
    Valla bonuslarla birlikte 10 milyon euro bonservis.

3 küsürde maaş. Sanki geçen sene muazzam bir performans göstermiş bir oyuncu alıyoruz gibi. FPL'den canımız çok yanacak gibi.
  • Sneijder ın yanında adı bile okunamayacak bir futbolcu. Sneijderın 1 sezonda yaptığı istatistikleri 2-3 sezonda anca becerebilecek bir futbolcu.

Eğer Sneijder gönderilirse yönetimin yaptığı büyük skandallara bir yenisi daha eklenecek.
  • quote:

Valla bonuslarla birlikte 10 milyon euro bonservis.

3 küsürde maaş. Sanki geçen sene muazzam bir performans göstermiş bir oyuncu alıyoruz gibi. FPL'den canımız çok yanacak gibi.

dostum Podolski de benzer durumdaydı hatta belhandanın durumundan daha kötüydü. kiralik gittiği interde sadece 1 gol atmıştı, herkes aynı muhabbeti yapıyordu. ona da 3m. maaş verildi paralar çöpe gitti dendi ne oldu? adam iyi kötü faydalı oldu aldığımız paraya geri gönderdik. önemli olan geçen seneki performansı değil istikrarı. her maça çıkmış mücadele etmiş oynamış. 4 maçta da maçın adamı seçilmiş. yani ritmini bulduğunda faydalı olabilecek biri gibi duruyor. özellikle bu leş ligde başarısız olma ihtimali düşük.

Podolski gitti onun maaşı Belhanda'ya verildi işte FFP ile hiç bir alakası yok. Chedjou gitti aynı maaşa Maicon geldi. Sabri ile Brumanın maaşı Gomis'e gitti. Daha Donk, Hakan, De Jong gibi adamlar gidecek maaş bütçesi açılacak, yeni futbolcular gelecek. FFP verdiğin bonservise bakmıyor maaş toplamına giderlerine bakıyor. Ki bizim diğer takımlar gibi futbolcu satmadan alamazsın diye bir kuralımız yok o yönden rahatız. Bruma ve Podolskiden kazanılan para ile Belhanda, Gomis ve Maicon geldi cepten para çıkmadı daha.

Verilecek bonuslar 4 yıla yayılmış. önceki futbolcular maç başı 15 20 25 bin euro alırken şimdi puan başına para veriliyor. yani takım kazanamazsa onlarda kazanamıyor hak ediyorsa parasını alıyor. Bende bu tarihin en rezil yönetimine karşıyım merak etme ama doğru işler yapılıyorsa adamlardan nefret ediyorum diye eleştirecek halim yok. kulübü rezil ettiklerinde nasıl eleştirdiysek iyi işler yapıldığında hakkını vermek lazım. geçen seneden daha iyi olacağımız kesin boşuna stres yapıyorsun. bırak parayı yönetim düşünsen biz futbola bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

8M bonservis + 3.2M + bonuslar konusuluyor. Bir daha bonservisle satilmayacagini hesaba katarsak yillik maaliyeti 6.5M euro oluyor. Bu Sneijder'e ödedigimiz rakamdan bile fazla. Takimin sag bek, sol bek, ön libero, stoper ve 2 forvet eksigi varken bana göre gereksiz bir transfer. Sneijder gidecekse bir ihtimal mantikli olabilir. Ama hem Sneijder'i tutup hem Belhanda'yi almak cok sacma.

10M bonservis + yillik 3.35M garanti ücret + (ortalama) 650bin puan bonusu.

Tam olarak yillik 6.5M Euroya geliyor.

Sneijder'den bile daha maliyetli...

• quote:

quote:

quote:

ben o gün için sana emin misin dedim fakat kap açıklamasından sonra 2 m. bonus görünce hemen bonservisi 10 milyona tamamlayıp cevap vermişsin fakat yine hesap tutmamış.

birincisi Belhandanın bonservisini bonuslarını her şeyini katıp yıllık maliyet hesaplarken Sneijder'in 7,5 m. euroluk bonservisini neden katmıyorsun? böyle yıllık maliyet hesabı mı olur

ikincisi bonservis 10 m. euro değil 8 m. euro. 4 sene içinde şampiyonlar ligine gidersek 500 bin euro, Avrupa ligine gidersek 250 bin euro verilecek. yani bu süre içerisinde 1 avrupa ligi 1 şampiyonlar ligine gidilirse 750 bin euro bonus veriyorsun.

2 m. euro bonus vermen için 4 sene üst üste şampiyonlar ligine katılman lazım. ama sen bunu 8+2 10 milyon diye hesaplıyorsun. senin hesaplaman ile Sneijder'in maliyeti

7,5 m. bonservis + her yıl için 1,3 m. imza parası + yıllık 3,2m garanti + 20bin euro maç başı + şampiyonlukta 250 bin + gruplardan çıkarsak 250 bin + kupa kazanırsak 500 bin

ilk sözleşmesinde yarım devre için 2m. maaş verildi + 25bin euro maç başı. Bu şekilde hesaplarsak adamın yıllık maliyeti 8 milyon euroyu geçiyor yani Belhanda 40 takla atsa Sneijder'in maliyetini geçmeyi bırak yaklaşamaz bile.

Sneijder yıllık maliyeti 5 m. ise Belhanda 4 m. hadi avrupaya kaldık diyelim maksimum 4,5 m. geçmez.

• Bu saatten sonra tartışmanın bir manası yok. Adamın 4 yıllık maliyeti yaklaşık 25.000.000 €.

Bu saatten sonra tartışılacak tek şey var. Sneijder yerine alınan Belhanda'nın, takım oyununa vereceği pozitif katkının yanı sıra, her sezon en az 10 gol atıp 15-20 asist yapması. Takımı arkadaşlarıyla beraber takımı şampiyonluğa oynatması ve en az 2-3 büyük maçta ön plana çıkması.

Aksi halde bu adamı alanlardan,alınmasna ses çıkarmayanlardan,Sneijder gitsin diyenlerden tek tek fişlenerek hesap sorulması gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben o gün için sana emin misin dedim fakat kap açıklamasından sonra 2 m. bonus görünce hemen bonservisi 10 milyona tamamlayıp cevap vermişsin fakat yine hesap tutmamış.

birincisi Belhandanın bonservisini bonuslarını her şeyini katıp yıllık maliyet hesaplarken Sneijder'in 7,5 m. euroluk bonservisini neden katmıyorsun? böyle yıllık maliyet hesabı mı olur

ikincisi bonservis 10 m. euro değil 8 m. euro. 4 sene içinde şampiyonlar ligine gidersek 500 bin euro, Avrupa ligine gidersek 250 bin euro verilecek. yani bu süre içerisinde 1 avrupa ligi 1 şampiyonlar ligine gidilirse 750 bin euro bonus veriyorsun.

2 m. euro bonus vermen için 4 sene üst üste şampiyonlar ligine katılman lazım. ama sen bunu 8+2 10 milyon diye hesaplıyorsun. senin hesaplaman ile Sneijder'in maliyeti

7,5 m. bonservis + her yıl için 1,3 m. imza parası + yıllık 3,2m garanti + 20bin euro maç başı + şampiyonlukta 250 bin + gruplardan çıkarsak 250 bin + kupa kazanırsak 500 bin

ilk sözleşmesinde yarım devre için 2m. maaş verildi + 25bin euro maç başı. Bu şekilde hesaplarsak adamın yıllık maliyeti 8 milyon euroyu geçiyor yani Belhanda 40 takla atsa Sneijder'in maliyetini geçmeyi bırak yaklaşamaz bile.

Sneijder yıllık maliyeti 5 m. ise Belhanda 4 m. hadi avrupaya kaldık diyelim maksimum 4,5 m. geçmez.

Bonservis baya baya 10M Euro. Garanti ücreti geciktirmek icin bonus uydurmuslar.

"Kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500.000 Euro net. Kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 250.000 Euro net. Futbolcunun forma giyeceği her bir yirmi beşinci resmi maça istinaden 250.000 Euro net"

En kötü ihtimalle 4 sene boyunca UEFA'ya gitsek 250,000x 4 = 1M Euro
    En kötü ihtimalle senede 25 maca ciksa 250,000 x 4 = 1M Euro.

Belhanda'nin 4 senelik maaliyeti 26M Euro'dur. Bu da senede 6.5M Euroya geliyor. Hesapta hata yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.