Şimdi Ara

beleş random item almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyundayken afk olun ve sizi oyundan atmasını bekleyin. sonra reconnect diyin. oyun size rastgele bir boost item veriyor.

mesela deminki oyunda wriggle varken çıkıp yeniden girdim. thornmail verdi :)

mesela ilk böyle dandrik bir item alın ve deneyin. 2000 küsürlü itemlardan veriyor

bende bişekilde işe yarıyor ama sizde yarar mı bilmiyorum. win 8 kullanıyorum. sony laptop. west server.

bir de adamlara ticket attım şimdi bakalım nolccak buraya yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 31 Temmuz 2012; 3:20:34 >

• veriyor ama sadece görünümde. Stat vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No ss no guven joe.

• hocam yalnız baya bir armor arttı benim ayrıca life steal de gitti
  • ya aklıma gelmedi ss almak. olsa zaten koyardım. bir de oyun sonunda gene wriggle gözüktü itemlarda. oyun yazışmlarında geçiyor ancak. orada konuştuk bug ı
  • Sadece görünümde değişiyor, örneğin hp pottan aldıysan hatırladığım kadarıyla HP Regen görünümüne geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Void3m

Sadece görünümde değişiyor, örneğin hp pottan aldıysan hatırladığım kadarıyla HP Regen görünümüne geçiyor.

alla alla bende armor niye çoştu onu anlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen Afk kalırsan arkadaşların sana item alıyor bilmiyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ncredibilis

Sen Afk kalırsan arkadaşların sana item alıyor bilmiyor musun?

• Oha Riot sana bu bugu buldun diye 200 armor hediye etmiş artık oyuna 250 armor ile bşlıcaaksn !!!!!!!!!!
  • armorın falan coşmamıştır hayal görmüşsündür. arkadaşların da dediği gibi görünümde sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: blu4yes

Oha Riot sana bu bugu buldun diye 200 armor hediye etmiş artık oyuna 250 armor ile bşlıcaaksn !!!!!!!!!!

insan gibi cevap vermek cok mu zordu

• birisi leave attığında veya afk kaldığında direk 1990 küsür mr ve armor oluyor diye biliyorum
  • Bağlantın koparsa bazen itemların resimleri farklı görünüyor verdiği özellik değişmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byloki

birisi leave attığında veya afk kaldığında direk 1990 küsür mr ve armor oluyor diye biliyorum

evet sanırım ordayken öldürülmesin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: byloki

birisi leave attığında veya afk kaldığında direk 1990 küsür mr ve armor oluyor diye biliyorum

O kaldırılmadı yav?Daha dün lux girer girmez çıkmıştı oyundan armoru ve mr si sabitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LzBlack -- 31 Temmuz 2012; 13:26:52 >
  • riot amca şaka yapmıştır
  • O zaman bedava olmaz ki başka bi item dönüşüyor o itemide bedava almadığına göre.Biraz düşünüp te yazsanız çok zor oluyor heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allain -- 31 Temmuz 2012; 23:28:05 >
  • Arkadaşımız inanmış ve burda konu açmış, bizede uplamak düşer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.