Şimdi Ara

Belediye maçı arada kaynamasın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bakıyorumda bizim takım da bu maça odaklanılmıyor kulübümüz maçı ertelemek istiyor hafta içi real madrid hakkında bütün oyuncularımız röportaj yapıyor ..

beyler lig en az real madrid maçı kadar önemli seneyede real madrid ile maç yapmak istiyorsak ligi kazanmak zorundayız o yüzden belediye maçına odaklanalım

• İBB maçında Emre Çolak oynar. (Demedi demeyin)
  • +1
  • Bugun beraberlik yada yenilgi alıcaz ben ona eyvallah dedimde Real maçında napcaz onu bilmiyorum genellikle cl öncesi geleneksel puan kaybı yapcaz
  • İBB maçı çok çok çok önemli , kayba tahammülümüz yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Bugun beraberlik yada yenilgi alıcaz ben ona eyvallah dedimde Real maçında napcaz onu bilmiyorum genellikle cl öncesi geleneksel puan kaybı yapcaz

Kayserispor a ne yazıkki 2-0 yenilecez. Oğlum GS ı kötülemekten başka bir şey bilmiyormusun sen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maça
    --------------elmander-umut------

-Emre--------------------------Engin-

-------------Melo-Yekta

Hakan---Gökhan-Dany---------Sabri

-----------Muslera--------------------

olarak başlamalıyız.Real maçı var as oyuncular ona hazırlansın dakika 70 olunca ısınma amaçlı selçuk burak sneijder girmeli.
  • Galatasaray bu maçı 3 farklı kazanmazsa ben bir şey bilmiyorum. Rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

/>

tepkiye bak mersin ordu gençlerbirliğine gereksiz puanlar verdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Bugun beraberlik yada yenilgi alıcaz ben ona eyvallah dedimde Real maçında napcaz onu bilmiyorum genellikle cl öncesi geleneksel puan kaybı yapcaz

Kayserispor a ne yazıkki 2-0 yenilecez. Oğlum GS ı kötülemekten başka bir şey bilmiyormusun sen?

Ne zaman yeneriz desem beraberlik yada yenilgi alıyoruz onlarada bak ondan diyorum Bugun kafalar Real'de olacak o yüzden yenilgi alıcaz

• sneijder oynatılmamalı.
    2-0 yaparsak 50.dakikada drogba kenara elmander-burak devam ederiz veya.4-2-3-1 e dönüp yekta orta sahada direnç artar 2-0 bitiririz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

/>

tepkiye bak mersin ordu gençlerbirliğine gereksiz puanlar verdik

adamın tepkisi şu yüzden biz odaklansak nolur gözlerimizle topu kalaye mi sokucaz
  • quote:

quote:

Ben yenileceğiz dediğim zaman taş atıyorsun ama bak yenilcez dedim yine yendik ben yencez dediğim maçlarda bulursak konuları hep puan kaybı

• Önemsemediğimiz kadar rahat geçti maç, hazırlık maçı tadında bir galibiyet, yoksa istanbul mı kötü günündeydi
  • quote:

quote:

quote:

Ben yenileceğiz dediğim zaman taş atıyorsun ama bak yenilcez dedim yine yendik ben yencez dediğim maçlarda bulursak konuları hep puan kaybı

Real maçında da kötü yorumlarını bekliyoruz hocam. Yenilcez diye konu aç gerekirse daha etkili olur

• quote:

quote:

adamin nicke dikkat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.