Şimdi Ara

Belediye Başkan Adayı Erdoğan mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her mitingde her reklamlarda belediye başkan adayları olacağına sadece erdoğan var bu nedir erdoğan belediye başkanlığina aday mı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu, Erdoğan isminin AKP'nin çok önünde yer almasından dolayı kaynaklanan bir durum. Şöyle söyleyeyim, bugün Erdoğan AKP'den ayrılıp başka bir parti kurup şu anki AKP'ye karşı yarışsa AKP herhalde % 1-2 oy ancak alır. CHP'den Kılıçdaroğlu, MHP'den Bahçeli vb. ayrılsa böyle bir durum söz konusu değil. İnsanlar AKP'ye değil Erdoğan'a oy veriyor. O da bunun farkında olduğundan her yerde boy göstermesi normal.
  • Halk sadece RTE'ye güveniyor. RTE olmazsa zaten Akp olmaz. RTE'de biliyor ben çıkıp konuşmazsam bu belediye başkanları oy filan alamaz.
  • Koskoca cumhurbaşkanını, devletin başını parti başkanı yapınca ne olacağını sanıyordunuz ki ?
  • Bizi doğru adaya yönlendiriyor sağolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yasama, yurutme, yarginin basi oldu sasirmadi kimse de butun Turkiye'nin belediye baskani olunca mi hayret ettiniz? Herhangi bir belediye baskaninin ( diger partilere mensup olanlar da dahil ) reyizden icazet almadan o koltuga oturdugunda yerine kayyum atanip gorevden alinmasinin onunde herhangi bir engel var mi?
    Adam basbakan, Istanbul ve Ankara'nin belediye baskanlarini gorevden almadi mi?
  • adaylar tırtta ondan her şeye kendini ön planda atıyor kendini adı ile artık kalanı ile oy almaya çalışıyor sonuçta tek adam rejimi var.

Halk rte güveniyor diyorlar e bildiğin anavatanlı özallı lider esaslı parti işte lider gidince partide bitecek.

Bu oy verenlerde zaten ya çıkarı için yada işte buna güvendiği için veriyor adayları al başka partiye koy yüzde 5 alamazlar ben söyleyim size.Akp'nin çoğu adayı boş zaten.Emir kulu gibi sadece pozisyon dolduruyorlar elinde bir başkanlıktan düşen binali var başkada yok.2014'te böyle bir şey altına girmiş miydi mesela hatırlatırım.Fetö ile beraber elindeki iş bilen tüm elemanlarda gitti.
  • Bu, Erdoğan isminin AKP'nin çok önünde yer almasından dolayı kaynaklanan bir durum. Şöyle söyleyeyim, bugün Erdoğan AKP'den ayrılıp başka bir parti kurup şu anki AKP'ye karşı yarışsa AKP herhalde % 1-2 oy ancak alır. CHP'den Kılıçdaroğlu, MHP'den Bahçeli vb. ayrılsa böyle bir durum söz konusu değil. İnsanlar AKP'ye değil Erdoğan'a oy veriyor. O da bunun farkında olduğundan her yerde boy göstermesi normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu zamana kadar ne binali nede mehmet özhasekinin ismini gördüm ben.Sadece erdoğan konuşuyor kendi belediye adayı gibi cidden ne denebilir bilmiyorum
  • Partili başkanlık sisteminin sonuçları. Ayrıca CB bugün partiyi bırakıyorum dese Akp barajı geçemez. Herkes ona oy veriyor. Bunu kullanmayı da iyi biliyorlar her seçim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    bütün iş fetöcü kadrolardaymış.

bir temizlik yapıldı resmen adam kalmadı akpde. Bakma binali son kozdu halk gene yüzüne aşina biliyor falan. Akp'de binali dışında biri olsa net kaybederdi.

adam emeklilik hayali kurarken başına belediyecilik işlerini attı reis.

binali baya üzgün bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 31 Mart 2019; 15:4:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.