Şimdi Ara

Bela Tarr's Satantango (1994) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

süreside uygun

e bide sen tavsiye ediyorsun

atıverelim listeye bu geceye inerse izlerim
  • Konusu çok önemlidir ve çok anlamlıdır, Den Brysomme mannen'i, muhakkak izlemelisin.

İstersen şöyle ufak bir liste yapayım hemen, en sevdiklerimden;

4 luni, 3 saptamâni si 2 zile (2007)
    Central do Brasil (1998)
    Control (2007)
    La faute à Fidel! (2006)
    Goodbye Lenin!
    No Man's Land (2001)
    Klopka (2007)
    La meglio gioventù
    La Nana
    Los Amantes Del Circulo Polar
    Noi Albinoi
    Barfuss (2005)
    Wer Frueher Stirbt Ist Laenger Tot
    Wilbur Wants To Kill Himself
    Elling
  • oo bende sınava kadar her gece bir film düşünüyordum liste paylaşman güzel oldu artık burdan giderim

çok teşekkürler hacı
  • Ne demek. Sen yine kendi listen varsa öncelik verirsin ama ben de önereyim dedim birkaç film eğer listen yoksa

Hayırlı uğurlu olsun
  • belli bir listem yok hani şu sırayla izleyeyim falan demiyorum ama lazım bir liste senin listen iyimiş işte 15 günde bitiririm inş

aklımda battle of algeri var listene karıştırayım dediğim ne diyorsun o film için? izlediğini biliyorum hatta 8 vermiştin puan önemli değilde yorumunu merak ediyorum,çok merak ettiğim bir film
  • filmi izledim

teşekkür ediyorum gerçektende çok ama çok güzel bir filmdi

tadı damadğımda kaldı,keşke biraz daha uzun olsaydı

filmin sonu hakkında bir fikrin var mı yoksa hiç kasmamalımıyız
  • Battle of Algeri filmine gaza gelip de 8 verdim herhalde Yoksa 7-7.5luk bir filmdi. Hevesini kırmayayım ama beğenmeyebilirsin de. Cezayir Bağımsızlık Savaşından iki yıl sonra çekildiği için filmi önemsemiştim. Bir de o tarihi anlatan tek tük filmlerden biri olduğu için. Yine de izlemelisin.

Ne demek Beğenmene sevindim. Bence tam zamanında biten bir filmdi ama tabii daha da uzatılsa daha iyi olabilirdi. Filmi izleyeli bir buçuk yıl oldu, sonunu pek hatırlayamıyorum Ama bütünün yumuşakça noktalanması diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Bu filmi 7.5 saat oturup izlemek delilik

Evet biz de deliyiz zaten. Asıl oturup bir buçuk saat Hollywood filmleri nasıl izleniyor onu da ben anlamıyorum.

Dostum sakin ol yau. Takılıyoruz
  • en sonunda otobüsle
    aydınlık bir yere bırakıyorlar adamı
    neresiydi orası
  • Filmi arşivde bulamıyorum iyi mi Nettede yok filmin son bölümü. O yüzden net hatırlayamıyorum ama
    otobüs değildi galiba o, uçakla dağın zirvesine bırakıyorlardı sanırım Geldiğin gibi gidersin madem bizim modern, kapitalist dünyamızda mutlu olamadın diyerekten kovdular adamı

Düzeltme: İzleyebildim şimdi sonunu
    Hatırladığımdan daha ağır daha taşlayıcı bir sonmuş. Ben uçak diye hatırlıyordum ne alakaysa Dediğin gibi otobüsmüş. Kapitalizm işte ona ayak uydurmazsan, geldiğinde seni nazikçe karşılayanlar bir hayvan gibi gönderiverirler. Ama filmin sonu açık bırakılmış gibi geldi. Daha doğrusu adamın nereye bırakıldığı önemli değil. Hani film boyunca dışta gülümser ama içte buz gibi insanlarla yaşamak zorundaydı adamımız. Filmin sonunda da adamı buz gibi bir yere bıraktılar, o distopik dünyanın dışına çıktı ve otobüs yoluna devam etti. Belki var oluşun başlangıcına bırakılmıştır, kendine yeni bir kılıf seçmesi için. Belki ölüme terk edilmiştir. Yani bu modernizmin hüküm sürdüğü çağa ayak uyduramazsan, hayatta kalamazsın cinsinden. Neyse fazla zorlamayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meursault. -- 23 Mayıs 2012; 12:29:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Filmi arşivde bulamıyorum iyi mi Nettede yok filmin son bölümü. O yüzden net hatırlayamıyorum ama
    otobüs değildi galiba o, uçakla dağın zirvesine bırakıyorlardı sanırım Geldiğin gibi gidersin madem bizim modern, kapitalist dünyamızda mutlu olamadın diyerekten kovdular adamı

al işte

tamam neticede kovmuş olmaları önemli nokta ben tam olarak nereye bıraktıları merak ediyordum,etmemek gerekiyormuş

neyse

bugünkü film no mans land

• Düzeltme yaptım istersen düzeltme kısmını oku, belki yararı dokunur Zorlama oldu sanki biraz ama olsun

No Man's Land sağlam bir savaş karşıtı kara komedidir. Şanslısın o filmi ilk defa izleyecek olduğundan
  • 2001 de oscarıda almış izlemede yanında yat

tamam işte otobüs dediğin gibi işte ayak uyduramayanı postalıyorlar yalnız insanca getirip hayvanca götürmeleri güzel bir detay orayı farketmemiştim ben

• Gün olacak bizi de kovacaklar öyle yaka paça

Oscar'ı almasaydı iyiydi Neyse bu filmin kalitesinden bir şey götürmez, hayırlı seyirler
  • oscarın yabancı film tercihleri genel oalrak fena olmuyor aslında

mephisto ve das leben der anderen ilk aklıma gelen
  • Evet aslında ben de yabancı dalda ödül verilen filmlere şöyle bir göz atarım hep, içi boş filmler de almamışlardır zaten. Saydığın filmler de en güzel iki örnek.
  • Şimdi ben bunu indirdim de bu 7.5 saatmiş abooov!! Neyse bu gece halledicem bunu :D
  • Yönetmene bu filmiyle başlamasaydın keşke Gerçi ben de izlemeye cesaret edemedim daha ama eninde sonunda izleyeceğim
  • 7.5 saat olduğunu farkedince turin house indirdim ondan başlayacağım artık :D
  • Son filminden başlayacaksın yani, ben de ondan başlamıştım Sağlam filmdir, beğenirsin tahminimce,
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.