Şimdi Ara

BEL FITIĞI AMELİYATI BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce annem bel fıtığı ameliyatı oldu burda bu 2 ayda başımızdan geçenleri anlatıcamki size bir faydam olsun.
    öncelikle söyle başlim annem 50 yaşında ve kemik erimesi mevcut bu nedenle bel ağrısı oluyordu doktora gittik fitik tedavi ortabedi felan hepsi kemik erimesi ilaç felan verdi eve yolladılar ağrılar azalıyor az az bu şekilde günler geçti taki bursaya akraba ziyaretine gidene kadar bursada bir anda durup dururken bir ağrı girdi sol baçağa ve bele ilk gün geçer dedik misafiriz birde acilden ilaçlar felan kadında öğle ağrı varki yerinde duramıyor ilaçlar ağrı kesiciler etki bile etmiyor yaklaşık 3 gün böyle geçti devlette acile gidiyoruz ama rontgen çekip ilaç yazıp eve yolluyorlar en son dedik olmuyor bi özele gidelim bursada medikal park hastanesine gittik direk acilden bizi beyin cerrahisine yönlendirdi doktor emar felan istedi direk dedi zaten L-3 L-4 fıtık var acil ameliyat olmanız gerekiyor yapılcakları yazıp kağıda istediğiniz yere gösterin bilgi alın dedi tek çözüm amaliyat. sonra biz hemen istanbula döndük burda pendik bölge hastanesi orada prof. gösterdik oda baktı filimlere vakit kaybetmeden ameliyat başka yolu yok dedi bu arada medikal park 2500 tl pendik bölge 10 000 tl fiyat çıkardı mikroskobik bel fıtığı ameliyatı için. aynı gün kartal yavuz selim devlet hastanesinde fitik tadavi doktoruna gittik belki fizik tedaviyle geçer ümidiyle fizik tedavicide çok güzel anlattı bizi ameliyat gerekli dedi ve beyin cerrahına yönlendirdi bu kadar gezdikten sonra detaylı bilgileride aldık ameliyat sonrası 10 gün annemin iyi bakılması için bursada ameliyata karar verdik çünkü teyzem bursada anneme iyi bakar diye düşündük izin aldım bursaya gittik medikal parkda doc dr. ameliyat olduk kapalı bel fıtığı ameliyatı bir gece hastanede kaldık belde 3-4- cm bir kesik oluyo ufak birşey 45 dk sürdü kolay birşeydi o gün annem hastane kaldı ertesi gün teyzemlere geçtik annemin bel ağrısı bacak ve kasık ağrısı azaldı ama geceleri ayağına kırıplar girmeye başladı çoktor 1 ay bu ağrıların olması normal dedi ilk 10 gün ameliyat sonrası ağrılar oldu bunlar normalmiş zamanla azaldı bu 1 ay bebek gibi baktık evde tedbir için az ağrısı oluyordu ama hiç bir iş ani hareket felan yaptırmadık sonra doktora kontrole gittik eğzersizler verdi bu eğzersizleri yapmak ilk başlarda biraz zorlansada yaptıkca vucut alışıyor kesinlikle ağrı oluyor diye yapmamazlık yapmayın yapın ilk başta ağrıyor sonra geçiyor annemde böyle oldu şimdi 2-3 ay arasındayız azda olsa ağrısı nadiren oluyor günlük işlerini yapıyor ama biz genede çok birşey yaptırmıyoruz 6 ay ara ara bu ağrıların olması normalmiş 6 aydan sonra tam iyileşme göreceksiniz dedi doktor kısaca bu şekilde geçti bizim başımızdan arkadaşlar.
    not: birde arkadaşlar ben sonradan öğrendim bu bel fıtığı ameliyatı kapalı ve tam kapalı diye iki çeşitmiş tam kapalısı daha iyiymiş ben ameliyattan sonra öğrendim bunu biz kapalı yaptırmışız daha önce bilsek tam kapalı yaptırmakda fayda var kaslar daha az hasar görüp iyileşme daha hızlı oluyormuş. umarım kafanızdaki bazı soruları gidermişimdir

• Kardeşim öncelikle geçmiş olsun diyorum. Bendede bel fıtığı var ameliyat dediler
    1- ameliyat masrafları vs ne kadar tuttu
    2- kaç ayda ayağa kalktı.
    3- fizik tedavi masrafları ne kadar tuttu
    Bana bu konuda bilgi verebilir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7fox -- 4 Nisan 2016; 16:52:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Bende de 3 tane var. L4-L5 tekiler büyük ve beyin cerrrahı platin dedi amelıyat etmiicem dedi.Fizik tedaviye gittim ve şimdi spora başladım egzersizleri de günlük yapıyorum.iki tane de kortizon yedim.Bakalım sonum iyi olur inşallah. Şimdilik iyi gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bel fıtığı hakkında!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.