BEKOSİSTEM .

-
-
Vay arkadaş hem para vermeyeceksin hem izleyeceksin ? Restoranta gidince hesabı ödemeden kaçıyor musun ? Sen bir ürün yaratacaksın birisi de gelip ücretsiz faydalanacak ne yapardın ? Emeğe saygınız olsun biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hadi kitap bulamadın pdf alırsın zorundasındır ama bekir avşar zorunlu ihtiyaç da değil 10tl ver izle çok merak ediyorsan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iban yolla atıyım 10 lira
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne abarttın kardeşim sanki evrenin sırrını veriyor videoda adam.para vermek istememesi çok doğal
-
Dostum abartma diye bir şey yok siz insanları sevmediğiniz için zarar görmelerini istiyorsunuz. Bekir Hoca ister evrenin sırrını versin vermesin adam bir şeyler çekiyor koyuyor oraya bunun da bir bedeli var. Para vermeyeceksen izlemeyeceksin kardeşim. Ben de lüks restoranlara gidip güzel yemekler yemek istiyorum ama param yok fakirim gidip çalayım mı ?
yani altı üstü 1 kişinin izlemesi kimseye sorun çıkartmaz.adam izledi diye diğer hocanın bütün emeği çöpe de gitmez.hiç bir şey değişmez yani.çok adil bir ortam istiyorsanız son el atılacak şey bu dediğinz şey.
-
hızlı hızlı yazdım çok saçma cümle kurmuşum
-
Dgko asko
teşekkür ederim
-
keriz.avi
En Beğenilen Yanıtlar

ne abarttın kardeşim sanki evrenin sırrını veriyor videoda adam.para vermek istememesi çok doğal |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X