Şimdi Ara

Beko Led Tv Reklamlarda Süper Cihaza Benziyor Alan Varmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
29.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İNSAFA GELİN.......26 ocakta bana yazılan yazılara bir küçük cevap yazdım....Buhar olmuş...Bu yapılan ayıp değilmi ? Savunma hakkı dünyanın her yerinde en kutsal ve değerli ve dokunulmaz haktır....Şunu yazıyorum...Ben istediğim malı , istediğim markadan istediğim şartlarda bulursam alıyorum...Çok uzun süre 6 ay gibi bir çok alternatifleri inceleyip mukayese yapıyorum...yazılan Çamaşır makinasını ARÇELİk olarak ARÇELİK yetkili satıcısından kaliteli ve fiyatı uygun bir ürün olduğu için satın aldım....ARÇELİK isterse LG den isterse MG den isterse Patagonya dan getirsin....Markasını vuruyormu ? Malın arkasında duruyormu ? Servis, parça garantisi 7 YIL varmı ? Hepsi evet....Burada bazı arkadaşlarımın BEKO - ARÇELİK - VESTEL markalarının geçtiği her yazıya, itisnasız her yazıya muhalefet şerhi koyup SAKIIINNNNN EVE SOKULMAAAZZZ.... Deyip falancayı, yada filancayı döne döne ve ısrarla tavsiye etmelerini çok garip karşılıyorum...Burası bir forum..Yani her insan düşüncesini yazsın...Bunu hazmedemiyorsanız bu forumlarda bozacı ve şıracı yazılarınızı yazıp okumaya devam edersiniz.. BOSCH - SIEMENS-ELECTROLUX- BÜTÇE SINIRLIYSA PROFİLO- TV SORANA SAMSUNG.... Diğerleri kötüüüüü eve sokulmaz....uzak durunnnn...Reçete bu......İki yanlış bir doğru etmez....gerçekleri görüp yerli markaları devamlı ve sürekli karalama hastalığınızdan vaz geçiniz....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 31 Ocak 2010; 10:55:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Şimdi Egde LED -Yada RGB LED

Bazı arkdaşlar var Erif tv alıyo Tv yi seyrediyo,Adam vardır Tv değil Yayın izliyor,Şunu ben söyliyeyim size bir panel alıyosanız Chip-set modul iyi olsun yeter.USB Den video formatları,Yazılımlar vs vs vs vs-Ya arkdaşlar Televizyon ne içindirizlemek için,onun için çok kafaya takmayın kıyın parayı yada alın RGB LED Kurtulun,marka tv lerden yada yerli mallarından bahsetmedim sözüm genel..

Bu yazıyı tercüme edecek birisi varmı acaba,
    arkadaş nece yazıyor, yazık Türkçe ne hale gelmiş sözde okumuşlar sayesinde.
  • taşkafa

%99 yazınız tam nikinize uygun, siz dogruları söylemiyorsunuz, siz arçelik diye almadınız, siz LG diye aldınız eger arçelik diye almış olsaydınız gider direk kendisinin ürettigi ürünü alırdınız, çünkü arçelik ben bu malımın arkasında dururumda bunun arkasında durmam demiyor degilmi, eger üstünde arçelik yazması yeterli ise gerçekten ithal olamayan ürününü alsaydınız, işte burada safsatacı oldugunuz meydana çıkıyor, biliyorsunuzki ithal ürünleri %99 hata vermez, bozulmaz bozulursa arçelik degil morçelki olsa siz Türkiye servislerinde ugraşırsınız, adam gibi doğruyu yazın ben arçelige sadece ithal ettigi ürünleri için güveniyorum diye olay bu arada doğru söylemekde lazım, seneler önce siemens pataentli çamaşır makinesi kulanmışsınız ondan bile haberiniz yok gerçei siz bu foruma girmemiş olsaydınız ne aldıgınızı gene bilemeyecektiniz ya siz oturun kalkın yada arada kalkın insan yürüyerek ideal saglıgına ve kilosuna gelir hem bu foruma dua edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AyderYaylası

taşkafa

....... gerçi siz bu foruma girmemiş olsaydınız ne aldıgınızı gene bilemeyecektiniz ya........

quote:

Orjinal alıntı: taşkafa
    ....Savunma hakkı dünyanın her yerinde en kutsal ve değerli ve dokunulmaz haktır.......

taşkafa kardeş;

olay sadece ve sadece ürünlerin artı ve eksilerini ortaya çıkarmak okadar.

şunu ekelemden edemeyeceğim arkadaşlar ingiltere ye gittim ve ingiliz ahbaplarımızın evinde kaldım.kullandıkları beyaz eşya markaları

arçelik-beko tv ise arçelik idi

saygılar

• Demekki vatandaşlarımızı itinalı ile koç ingilteredede kazıklamaya devam ediyor ha, ne diyim bu halk herşeyi hak ediyor.

sonuna kadar akzıklanmak istiyoruz,

acaba akrabalarınızın evindeki ürünlerle türkiyede iç parazara verilen ürünlerin kalitesi birebirmi, bilirsiniz burada candogan arkadaş var aklı fikri beyaz eşya ve o bölümle ilgilide okulu okuyor,oda ingiltedeki rünleri inceledi hem ingiltereye iç pazardan daha ucuza mel veriyormuş koç hemde burada kulandıgı sac kalınıgı ile buradakik arasında korkunç uçurum varmı, çünkü avrupada adamı oyarla tüketiciyi kazıklarsa (burdaki halkın hoşuna gidiyor kazıklanmak), ayrıca orada çok satan bir ürün gibi görünmesinin nedei market malı imiş bu beko denen zerzevat marka.
  • Türkiye de bazı yerli firmalarımız Kendi üretip kendi markasıyla bir çok Dünya ülkesine ihracat yaparken bu aşağılık kompleksi nedir ?.....Anlamıyorum.....İnsan gurur duyar.... VESTEL ve BEKO Avrupada baştacı... Çok fazla satılıyor, ve tutuluyorlar...Kalite güzel, fiyat uygun.....Oysa bizim forumda tuuuuu kakaaa...... Eve sokulmazzzz...Uzak duruuunnn....Peki i ne alalım derseniz cevap hazır....Yukarıda yazımda yazdım. Kendine ait her markayı hor gören, hakir gören, kötü deyip karalayan ...Bu kafalar taş kafa değil....Beton kafa.lar ....Betonu dökerken kumu çok bol , suyunu fazla kaçırmışlar.....Allah hepimize akıl , fikir versin.....Bu aşağılık kompleksinden kurtulmayı nasip eylesin....Amin...... Burada kestim....saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Şubat 2010; 0:43:00 >

• arkadaşlar bu televizyonun çerçevesi alıminyum uyandırayım. plastik değil. ayrıca çerçevesini biz yapıyoruz :) sakaryada retiliyor. garantisi verebilirim. sağlamdır. birde ben fabrikaya gittim yerinde gordum içindeki panel samsung. Aluminyum üreten sadece BEKO var. Birde şunu eklemek istiyorum 2 ay içinde 46'' leri çıkacak. ay içindede dokunmatik özelikli olanı piyasaya çıkaracaklar. dokunmatik derken ipod gibi birseyden söz ediyorum.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: macerhan

arkadaşlar bu televizyonun çerçevesi alıminyum uyandırayım. plastik değil. ayrıca çerçevesini biz yapıyoruz :) sakaryada retiliyor. garantisi verebilirim. sağlamdır. birde ben fabrikaya gittim yerinde gordum içindeki panel samsung. Aluminyum üreten sadece BEKO var. Birde şunu eklemek istiyorum 2 ay içinde 46'' leri çıkacak. ay içindede dokunmatik özelikli olanı piyasaya çıkaracaklar. dokunmatik derken ipod gibi birseyden söz ediyorum.

saygılar

işte budur, bizim yapacagımız sadece,demiri yada tahtasıişte teknolojiye yerli katkısı, ben olsam alırdım etrafındaki demiri, aliminyumu yerli imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa
    Çamaşır makinasını ARÇELİk olarak ARÇELİK yetkili satıcısından kaliteli ve fiyatı uygun bir ürün olduğu için satın aldım....ARÇELİK isterse LG den isterse MG den isterse Patagonya dan getirsin....Markasını vuruyormu ? Malın arkasında duruyormu ? Servis, parça garantisi 7 YIL varmı ? Hepsi evet....Burada bazı arkadaşlarımın BEKO - ARÇELİK - VESTEL markalarının geçtiği her yazıya, itisnasız her yazıya muhalefet şerhi koyup SAKIIINNNNN EVE SOKULMAAAZZZ.... Deyip falancayı, yada filancayı döne döne ve ısrarla tavsiye etmelerini çok garip karşılıyorum...Burası bir forum..Yani her insan düşüncesini yazsın...Bunu hazmedemiyorsanız bu forumlarda bozacı ve şıracı yazılarınızı yazıp okumaya devam edersiniz.. BOSCH - SIEMENS-ELECTROLUX- BÜTÇE SINIRLIYSA PROFİLO- TV SORANA SAMSUNG.... Diğerleri kötüüüüü eve sokulmaz....uzak durunnnn...Reçete bu......İki yanlış bir doğru etmez....gerçekleri görüp yerli markaları devamlı ve sürekli karalama hastalığınızdan vaz geçiniz....Saygılarımla...

• AyderYaylası sen arasıra 4 günlüğüne yaylalarda yaylan, bakarsın zihnin filan açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 4 Şubat 2010; 2:01:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGate

AyderYaylası sen arasıra 4 günlüğüne yaylalarda yaylan, bakarsın zihnin filan açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 4 Şubat 2010; 4:43:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: macerhan

arkadaşlar bu televizyonun çerçevesi alıminyum uyandırayım. plastik değil. ayrıca çerçevesini biz yapıyoruz :) sakaryada retiliyor. garantisi verebilirim. sağlamdır. birde ben fabrikaya gittim yerinde gordum içindeki panel samsung. Aluminyum üreten sadece BEKO var. Birde şunu eklemek istiyorum 2 ay içinde 46'' leri çıkacak. ay içindede dokunmatik özelikli olanı piyasaya çıkaracaklar. dokunmatik derken ipod gibi birseyden söz ediyorum.

saygılar

çerçevesinin yerli olması beni sevindirdi o zaman yerli malı bu tv.tasarımı da pio lcd den almışlar.beko hiçbir zaman kendi başılü tv bile üretemedi.hep birilerinden almıştır.o yüzden beko elektronik a.ş. kısmı zarar ediyordu ve arçeliğe devredildi.Şimdi arçelik elektronik diye geçiyor.2600 tl bu tv ye vereceğime daha kaliteli bir tv alırdım.bende pioneer var bekoymuş arçelikmiş yanına yaklaşamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 4 Şubat 2010; 9:36:15 >

• beko artık grunding adı altında üretim yapıyor. bazı arkadaşlar yerli diye laf etmiş ama iç paneli üreten firmalar zaten hep yabancı ne bekliyorlar anlamıyorum. çervesi aluminyum olması bence bir ayrıcalık ki bu üretim yerinde Bang&Olufsen e bile çerçeve gönderiliyor. bunada şükür yurtdışına malzeme satıyorlar bu levis ın kumasını zartunu zurtunu onlara satıp sonra levis damgasıyla yuksek fiyatlara geri almak gibi. şimdi bizde paneli onlardan alıp yuksek fiyata onlara satıyoruz. anladın
  • Şahsi düşüncem evime ne Beko ne de Arçelik ürünleri almam. Çevremde de memnun opek duymadım. Beyaz eşya 'da Siemens (Almanya üretim olacak, sadece üst segment ürünleri bu şekilde), LCD/LED televizyonda Sharp, Samsung veya LOEWE.
  • Plazmadan şaşmayacaksın 2001 de aldım piooneer tık demedi gerisi hikaye.
  • Burası bedava reklam topiği olmuş...Bende kendi tv min reklamını yapacağım...Arkadaşlar tam 25 yıldır ASLIYOK marka LİKİT TV....kullanıyorum..ne sizin LEOWE, ne SAMSUNG, ne LG ne PHİLİPS, ne SHARP, ne PANASONİC, ne TELFUNKEN, ne SONY ....ne TOSHİBA....Başka kim kaldı ?...ne SANYO , ne JVC nede mvc tv ler yanına yaklaşamaz...Pırıl pırıl bir görüntü var....Gözlerini kapat.....Seyret...hayali yeter....Üstelik elektrik bile yakımıyor...Beleş....Varmı daha eyisi ?....Yok....
  • Arkadaşlar bir dünya fake üye var dikkat..

Forumda sizleri tahrik edebilirler,hemen engelleyin bu kişileri
  • beko arçelik adamları dolmuş hayret, kazıklanacaklar bunları alabilirler yada benide ikna etsinler bende alacagım şimdi bana bu beko,arçelik, vestel gibi firmaların yaptıkları tv lerin içinden tek türk mühendislerinin yaptıgı parçayı göstersinler almazsam ne olayaım, bana maval okumayın her firma herşeyi yapıyormu diye bende biliyorum bana sadece bu 3 canım türk firmamın yaptıgı tv içinden bir şey gösterin (işlemci,panel,yazılım gibi)bana demiri söylemeyin mahalledeki musa emmi bende yaparım demirni plastigini diyor eger içlerinde tek elektronik bir ğarça türk yoksa aslına para veririm taklidine degil, ezik olamam ben yerli diye kandirilan saf türkde olamam.
  • Arçeliği inceledim siyah seviyesi düşük renk derinligi yok sonuç ortanın altı.
  • Yerli mallarından ne bekliyosunuz ki arkadaşlar, herhalde üstün marka tv lerden, vasat olacaklar-alınıcaksa LCD'De SONY,SHARP,SAMSUNG Alın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.