Şimdi Ara

Beko LED TV arıza Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beko B55 L 9672 5B marka model bir televizyonum var. Normal uydu kanallarını izleyebiliriyorum fakat smart menüsüne girdiğimde ve video açtığımda (Netflix, YouTube ve diğerleri) görüntü gidiyor (bazen resimdeki gibi oluyor bazen de düz siyah ekran şeklinde oluyor)sadece ses geliyor. Ancak videoda alt yazı var ise onlar okunabiliyor. Gorselini aşağıda paylaşıyorum. Neden olabileceği hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler,

Resimlerden birtanesi Netflix te video açılmadan önce digeride açıldıktan sonra ki halı.

Beko LED TV arıza Hk.Beko LED TV arıza Hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_2828 -- 4 Aralık 2018; 23:39:33 >

• merhaba bende de android versiyonu var netflixte ses atlama yapıyordu . hafif birşeydi ama kusursuz olmalı deyip biraz irdeledim. teknik servis geldi yazılımdan dedi baktı güncel bizde yazılım var atalım düzelir dediler ok dedim attılar yazılımı maalesef ekran ters dönup 2 ye ayrıldı. Ana kart değişecek kararı verildi ok dedim değiştirdiler yine düzelmedi . aldılar gittiler ne olacak bilmiyorum. yazılımsal garanti devam ediyorsa irdele ...
  • Malesef garantisi bitti. O yüden şimdilik bu şekilde kullanmaya devam edeceğim. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.