Şimdi Ara

Beko Çamaşır Makinası Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
21.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beko d6081b model çamaşır makinam çalışmıyor. Hiçbir sorunu yoktu ve gayet güzel çalışıyordu.
    Yıkamak istediğim de herhangi bir programa getiriyorum ve hazır ışığı yanıyor. Başla tuşuna bastığımda 10 sn kadar ışık yanıyor daha sonra hazır ışığı sabit başla/durdur/iptal ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve makina da bir değişiklik olmuyor. Defalarca farklı program denememe rağmen aynı şekilde ışık yanıp sönüyor ve değişiklik olmuyor.

Makina bozulmuş olamaz çünkü bir önceki yıkama sorunsuz şekilde bitti. Acaba neyi eksik hatalı yapıyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Merhabalar.

Beko d6081b model çamaşır makinam çalışmıyor. Hiçbir sorunu yoktu ve gayet güzel çalışıyordu.
    Yıkamak istediğim de herhangi bir programa getiriyorum ve hazır ışığı yanıyor. Başla tuşuna bastığımda 10 sn kadar ışık yanıyor daha sonra hazır ışığı sabit başla/durdur/iptal ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve makina da bir değişiklik olmuyor. Defalarca farklı program denememe rağmen aynı şekilde ışık yanıp sönüyor ve değişiklik olmuyor.

Makina bozulmuş olamaz çünkü bir önceki yıkama sorunsuz şekilde bitti. Acaba neyi eksik hatalı yapıyorum?

Öncelikle bir program seçin ve başla tuşuna basın yaklaşık 3-5saniye sonra başla tuşuna 3sn boyunca basılı tutun makineyi resetleyin daha sonra tekrar başka program deneyin ancak yine çalışmıyorsa sorun kapı kilidinde olabilir kapağı biraz sert kapatın başla tuşuna bastıktan sonra biraz vurun yine olmuyorsa servis çağırın.

• gökoş G kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolasın zaman ayırıp yazmışsın. Aynen dediklerini yaptım. Hala hazır ışığı sabit başla/durdur/iptal ışığı yanıp sönüyor. Bir önceki yıkamada sorun yoktu. Kapağın bozulmuş olabileceği ihtimalini bu yüzden hesaba katmıyorum.

Makina çalışmayınca çeşmeyi kurcaladım biraz. Onunla da alakası olabilir mi? Şu anda Çeşme sonuna kadar açık ve su geliyor. Acaba çeşmeyi kapatsam mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapı kilidiniz yada yıkama motorunuz arızalı bunlarda sorun olmaması durumda ise kartınız arızalı.kontrol edilmesi gerekli.
  • bizimde makine böyle yapmıştı motor kömürleri bitmişti değiştim çalıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır Makinası Problem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.