Şimdi Ara

Beko 49L 9672 TV önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4K
    2000 lira butçe ile
    Mumkunse 49 inch bir televizyon bakıyorum.

Bekonun B49l 9672 modelini 1800 liraya buldum. TV'nin özelliklerini araştırdım.

TV panelinin IPS mi VA mi olduğunu tam olarak bilmiyorum ama her iki paneldeki görüntüde benim için hoş görünüyor. Bunun yanında panel 50 Hz. Ama TURKSAT'ın TRT 4K'da bile 50 fps yayın yaptığını düşünecek olursak buda çok önemli değil gibi görünüyor. TV'yi daha çok normal kullanım için alıyorum. Daha çok ailem kullanacağı için üst düzey özellikler çok önemli değil.

Ben kullanacağımda ise pc bağlayarak veya smart tv özellikleriyle internete bağlanıp dizi film izlerim.

Kasasının tasarımıda hoş görünüyor ve gördüğüm kadarıyla forumda fazla konusu geçmemiş. TV'yi almış veya incelemiş arkadaşlar fikir vermesi açısından yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engouz -- 29 Ocak 2017; 20:15:32 >

• O tv hiç bi işe yaramaz sana 48vlx8586 önerirdim ama zannedersem bu tv tükendi ama sana parana göre bir tv önerecem 9672 den kat kat iyi 49ua9300 bu tv yi git incele vestel baiisinden pazarlığını yap daha ucuza alırsın paranın en iyi karşılığı bu tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD436C14A -- 29 Ocak 2017; 20:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel hiç düşünmedim sanırım markaya karşı biraz önyargım var. Bütçeme uygun Arçelik Beko veya Grundig bir tv bakıyordum. 48vlx8586 şu an yok diye biliyorum bende. Ama 8586, 8600 gibi televizyonlar bekonun bu modelinin muadili gibi geldi. Panel konusunda belirsizlikler var gibi ama kimisi 50 Hz kimisi 100 hz demiş emin olamadım o yüzden bu televizyonu daha fazla düşünmeye başlamıştım.

Tavsiyenizi dikkate alacağım, teşekkür ederim.

Ben 48vlx8586 kullanıyorum çok mükemmel bir tv 100 hz va panel 100 hz önemli hareketli sahnelerde özellikle titreme sorunu olmuyor internetten veya hard diskten film izlemek için 100 hz çok önemli

Vestele karşı ön yargılı olma dediğim cihaz çok önerilen bir cihaz

Televizyon tavsiyesi arayanlar ukumadan geçmeyin... konusunada bir göz atmanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD436C14A -- 29 Ocak 2017; 20:55:38 >
  • Evet aslında benimki biraz kağıt üzerinden bakmak dediğiniz gibi. Ama 9672 hakkında bazı kullanıcılar çok güzel yorum yapmış bazıları bıkmış o yüzden emin olamadım. Birkaç kişide muadili dediği için buna karar kılmıştım ama hala araştırıyorum.

Forumda yeniyim hızlı bir göz gezdirdim fakat bu cihazlar hakkında çok fazla bilgi göremediğim için başlık açmayı düşündüm.

Teşekkürler tekrardan verdiğiniz fikirler için.

Bu konuya bir göz at bütçeni ve ekran boyutunu yaz sana mutlaka tavsiye verirler

https://forum.donanimhaber.com/tv-tavsiyesi-arayanlar-okumadan-gecmeyin--98334172

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.