Bildirim
Bekleyiş Sona erdi Half Life2 Aktive Ediliyor!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hayırlı olsun.. -
-
-
Kehkeh oynadım ve şu an 10 üzerinden 9 verdim 1 puanında hala duvarlara yaklaştınmı çözünürlük düşüyor ama osun -
nası yani ya çıktımı oyun -
gunaydın -
bizim buralara gelmedi dahada o yüzden soruyorum alla alla gelmesini bekliycez ozaman -
quote:
Orjinalden alıntı: Magnetic
bizim buralara gelmedi dahada o yüzden soruyorum alla alla gelmesini bekliycez ozaman
Bende Ati ekran kartları ile verilen kupon vardı yani orj oyun fakat kopyası ne zaman gelir belli olmaz.
Sonunda harcadığım paraların bi kısmını geri aldım -
Bi çıksın -
quote:
Orjinalden alıntı: webche
Bi çıksın
ne çıksın ??? -
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Orjinalden alıntı: Magnetic
bizim buralara gelmedi dahada o yüzden soruyorum alla alla gelmesini bekliycez ozaman
Bende Ati ekran kartları ile verilen kupon vardı yani orj oyun fakat kopyası ne zaman gelir belli olmaz.
Sonunda harcadığım paraların bi kısmını geri aldım
Bende de kupon var da hangi siteden yüklüyoruz oyunu ? -
ben de kupon çıkmadı galiba. 1,5 ay felan oldu makineyi toplayalı. belkide vardır neye benziyor. ne yazıyor üstünde -
Arkadaşlar bende de kupon var ama nasıl çekecem bu oyunu yazarmısınız?Bide çektikten sonra oyunu PC de nereye koyuyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: BATYUS
Arkadaşlar bende de kupon var ama nasıl çekecem bu oyunu yazarmısınız?Bide çektikten sonra oyunu PC de nereye koyuyor?
nerden çıktı neye benziyor. anlatır mısın biraz. bende yok bu kupon ya. -
Hala Half Life 3 çıkmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: JonathanIve
Hala Half Life 3 çıkmadı
Kaç yıllık hort :D
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
e oynadında noldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X