Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: marmaris

quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Resimdekine çok benzeyen bir TV gördüm Carrefour da bugün, gerçekten aynı buna benziyor ama modeline baktım KV ile başlıyordu gerisini hatırlamıyorum. HD Ready, 2xHDMI var Braiva ile aynı özelliklere sahip 50inç fiyatı 3600 küsurdu.

bildiğim kadarıyla sony nin KV ile başlayan bir seride arkadan projeksiyonlu bi tv si yok, ama verdiğiniz fiyat ve saydığınız özelliklere bakılırsa bence o tv 50inç'lik KDF-50E2010 modeli olabilir..

quote:

Orjinalden alıntı: Mene

arkadaşlar ben de Sony KDS-55A2000 alacağım 1hafta içerisinde ve Sony SXRD ailesine katılacağım ben ürünü Kozyatağı Carrefour'daki Sony bayisinde gördüm ve tek kelime ile hayran kaldım gerçi daha önceden de araştırıyordum bunu ama bu sefer yakından görme fırsatım oldu. neyse benim merak ettiğim bana taksitli fiyatının 7000ytl civarında, peşin fiyatının 6000ytl olduğunu söylediler. 650ytl'lik kendi sehpasıyla birlikte peşin almayı düşünüyorum ve fiyatını 6400ytl yaptılar en son. siz alanlar sadece televizyonu peşin 5700'e aldığınızı söylüyorsunuz. acaba bu fiyata nerde bulabilirim. kesinlikle sehpasını da alacağımdan dolayı ikisini birlikte peşin en ucuz nerede bulabilirim??? yardımcı olursanız sevinirim

@Mene arkadaşım KDS için orjinal sehpanın buralara gelmediğini duymuştuk, demek artık orjinal sehpa da geldi.. eğer gerçekten kendi sehpasıysa (SU-RS11X modeli) çok şık, şimdiden hayırlı olsun. açıkçası nereden ucuza bulunur bilmiyorum ama ben Ank.dan peşin 5700 ytl fiyat almıştım standsız!!

KDF-50E2010 galiba bu olması lazım bir E vardı çünkü arada.

• su anda dogubankta hangı dukkanlarda var ?????
  • burak reıs tv ın hayırlı ugurlu olsun yorumlarını ve resımlerını merakla beklıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

arkadaşlar bu gün itibariyle kds55A-2000 tv mi almış bulunuyorum dahadoğrusu ödemesini yaptım en geç salı günü elimde olacak. sehpasıda çarşamba günü elimde olacak. darısı tüm almak isteyen arkadaşların başına. en geç perşembe resimleri koyarım

iyi bi karar, iyi bi seçim, bence tabi, hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın, evet resimleri özellikle orjinal sehpasının resimlerini çok merak ediyorum, takipteyiz...
  • marmaris kardeş öncelikle vermiş olduğun bilgilerden dolayı sana minnettarım bi ricam olucaktı bende yeni bi SXRD Lcd tv almak istiyorum şu en son vermiş olduğun teknoloji aklımı çok karıştırdı vede alta vermiş olduğun resimdeki tv'yi çok beğendim model numarasını biliyomusun ve tv kaç ( " ) türkiyeyede varmı yoksa ne zaman gelir bilgin varmı acaba Bende Çok meraklıyım sağolsunlar diğer arkadaşlar bu linki vermişler. http://www.crutchfield.com/S-o10TDObBopq/cgi-bin/ProdGroup.asp?g=147350
    Ben İnceledinm Ve Karar Veremedim Bir Türlü Sen de bi bakarsan memnun olurum 55 yada 60 " sony'nin SXRD olan modellerden birini alıcam hangisini beğeniyosun vrde Başka Model Varmı yeni çıkacak yada en ii olan fikrini yazarsan sevinirim Kardeşim. k.i.b şimdiden çok teşekkürler

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

• quote:

Orjinalden alıntı: foxyfox

marmaris kardeş öncelikle vermiş olduğun bilgilerden dolayı sana minnettarım bi ricam olucaktı bende yeni bi SXRD Lcd tv almak istiyorum şu en son vermiş olduğun teknoloji aklımı çok karıştırdı vede alta vermiş olduğun resimdeki tv'yi çok beğendim model numarasını biliyomusun ve tv kaç ( " ) türkiyeyede varmı yoksa ne zaman gelir bilgin varmı acaba Bende Çok meraklıyım sağolsunlar diğer arkadaşlar bu linki vermişler. http://www.crutchfield.com/S-o10TDObBopq/cgi-bin/ProdGroup.asp?g=147350
    Ben İnceledinm Ve Karar Veremedim Bir Türlü Sen de bi bakarsan memnun olurum 55 yada 60 " sony'nin SXRD olan modellerden birini alıcam hangisini beğeniyosun vrde Başka Model Varmı yeni çıkacak yada en ii olan fikrini yazarsan sevinirim Kardeşim. k.i.b şimdiden çok teşekkürler

@foxyfox kardeş teşekkür ederim, ama benim yazdıklarım da aslında son 1 yıldır (3LCD'den SXRD'ye) bu teknolojileri takip etmem ve buradaki arkadaşlarla yaptığımız muhabbetlerimiz sonucunda kafamıza takılanları araştırıp paylaşmakla ortaya çıkmış şeyler, bir nevi hobi, teknolojiye (işim nedeniyle de) olan ilgim diyelim, yoksa !uzman! değilim, ama yine de faydalı olabilmek çok güzel tabi, tekrar teşekkür ederim...

öncelikle; resimdeki tv nin prototip olduğunu, sxrd'nin laser teknolojisiyle kullanılacağını okumuştum.. bu drum bize daha kaliteli görüntü ve ucuz maliyet getireceğinden bahsediliyor ama ne zaman, hakaten tahmin etmek zor... bu konu ile ilgili bir topic açılmıştı, hem orada diğer marka ve modellerden konuşulup plasma ve lcd ye göre tartışmaları yapılmakta, ben sadece sxrd ile ilgili olduğu için bu başlığa koymuştum resmi... dilersen o topicten takip edebilirsiniz...

gelelim almak istediğiniz tv ye... anladığım kadarıyla bu aralar almayı düşünüyorsunuz, yani çok beklemeyeceksiniz... eğer Türkiye'de iseniz 60"lik bir model yok bildiğim kadarıyla, 50",55",70" büyüklüğünde 3 tercihiniz var... sxrd almak istiyorsanız tercihler 55 ve 70 inçlik olarak sınırlanıyor. 70" lik (KDS-70R2000) modeli yakından gördüm, çok büyük, zaten çok yaklaşınca görüntü belli olmuyor, ama ortamınız uygundur neden olmasın... 55" lik (KDS-55A2000) modele gelince, uygun büyüklükte, kullananlar memnun, iyi şeyler yazılıyor... tabi bu durumda sizin tercihleriniz işin içine giriyor, ortamınız, göz zevkiniz, canlı test edilip yerinde performansı görülüp karar verilmeli...

eğer yurt dışındaysanız, belki tr ye de gelir, yine sxrd ama XBR kodlu ürünler var, kasa değişik çok şık, lamba modeli değişik daha güçlü, ve 60"lik seçeneği var, KDS-R60XBR2 bence çok iyi bir tercih olurdu, umarım tr ye de gelir...

benim tercihim XBR2 tr ye gelmediği sürece hep KDS-55A2000 modeli olacak, umarım yakın zamanda bi 4-5 aya edinmeyi planlıyorum. yeni gelecek, çıkacak başka model var mı demişsiniz, eğer sxrd soruyorsanız rastlamadım, yani yurt dışında çıkar sonra buralara düşer mantığıyla, xbr den başka bi model yok... umarım öğrenmek istedikleriniz doğrultusunda bi cevap olmuştur... kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 6 Mart 2007; 14:31:39 >

• ARKADAŞLAR BU SONY I.. EVE MI ALIYORSUNUZ ??

BİZİM CADDEYE KOYSAM VARYA.. ALEM TV İZLER.. :)))

ZATEN EV İÇN DEĞİL DİMİ CADDE İÇİN ÜRETMİŞLER..

TABİ TABİ CADDE CANIM..

CADDE..:)
  • Harbiden doğru söyledin.Mesela Marmaris'te bir meydan var ona bundan 4 tane koysan bütün Marmaris'e yayın yaparsın Zaten mayısta denizcilik festivalinin 2. si var Belediye düşünüyodur böyle bişey geçen sene projeksiyonla yapmışlardı...
  • Slm Marmaris Kardeş öncelikle görüşlerini yazdığın için çok teşekkür ederim sana gayet ayrıntılı bir biçimde yazmışın allah razı olsun kardeşim tekrar bi sorum olacaktı sana bende 2 gündür epeyi araştırmalar yaptım bu lcd konusunda formdaki bazı arkadaşlar sony'nin Sony KDL-52XBR3 modelinide çok tavsiye ettiler.Bunun Üzerine bende araştırdım gerçekten baktım tv fena değil görüntü kalitesini bilmiyorum görünüşü ve duruşu ince çok şık bir lcd sen bu model hakkında ve xbr3 teknolojisi hakkında bilgin varmı die sorucaktım görüntü olarak acaba bumu kaliteli yoksa daha önce konuştuğumuz SXRD Projection TV'lermi acaba çünkü Sony KDL-52XBR3'ün fiyatı baya yüksek bunun nedeni kaliteli olması Diye Sorucaktım.Ve en son senden bir ricam olucak artık bu alta yazacağım 4 modelden birini alıcam ben karar veremedim Sinir hastası olucam benim yerimde olsaydın bu modellerden hangisini alırdın marmaris kardeş

1. Sony KDSR60XBR2 ( türkiyeye Ne zaman Gelir bilgin varmı )

2. Sony KDS-60A2000 ( Buda güzel )

3. Sony KDS-55A2000 ( Senin alacağın ve Tavsiye ettiğin Model )

4. Sony KDL-52XBR3 ( Buda Sana Dediğim xbr 3 türkiyede Varmı bilmiyorum ? )

KDL-52XBR3'ün Resimleri

• XBR2/3 serileri, Avrupadaki X2000 serisinin Amerika versiyonlarıdır. X2000 ine gore bazı artı ozellıklerıde mevcuttur.
  • SONY 50E2000 arkadaşlar bugun teknosa com da gördüm 3.500 ytl civarındaydı fiyatı inanın hiç anlamam bu tv işinden fiyatı baya uygun gibi geldi bana acaba beni bilgilendirebilirmisiniz özelliklerini yazıyorum artı ve eksi yönlerini yazarsanız sevinirim.

SONY KDF-50E2000 3LCD PROJEKSİYON TV

50" 3LCD televizyon
    3x LCD panel (her biri 1280x720 çözünürlüğe sahip)
    Her tür aydınlatma koşulunda yüksek yoğunluklu görüntü
    Yüksek netlik gelişmiş kontrast ve dikkate değer renk özelliği
    HD'ye Hazır
    Diğer Özellikler
    Entegre Dijital Radyo (analog yayınları da alır)
    Virtual Dolby® Surround
    BBE® VIVA Dijital HD3D Ses
    2x HDMI™ girişi
    Bilgisayar girişi

Ses

Otomatik Ses Ayarı
    BBE® Ses
    DSP (Dijital Ses İşleme)
    20W ses çıkış gücü

Renk Sistemi

NTSC 3,58/4,43 (Video Girişi)
    PAL
    Secam

Bağlantılar

S-Video
    PCMCIA Kart Yuvası
    RCA Ses Çıkışı
    Kompozit
    RF Girişi

Boyutlar

408 mm. Derinlik
    827 mm. Yükseklik
    1184 mm. Genişlik

Genel Veriler

1 W Güç Tüketimi (Beklemede)
    175 W Güç Tüketimi
    29,5 kg. Ağırlık (Brüt)

Resim

Otomatik 16:9 ekran formatı
    3LCD Görüntü Teknolojisi
    127 cm. ekran boyutu
    14:09 Modu
    4:3 Modu
    Smart Modu
    Geniş Modu
    Zoom

Teletekst

Dijital Metin
    EPG (NexTView/Dijital EPG)
    Alt Sayfa Hafızası
    Text 2.5
    Teletekst Sayfası Hafızası: 650,0

• quote:

Orjinalden alıntı: turusan

............fiyatı baya uygun gibi geldi bana acaba beni bilgilendirebilirmisiniz özelliklerini yazıyorum artı ve eksi yönlerini yazarsanız sevinirim.

merhaba;

http://forum.donanimhaber.com/m_9332578/mpage_4/tm.htm bu adreste bu tv sahiplerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz, birinci ağız ne de olsa, ayrıca bu topiğin önceki sayfalarında da geniş açıklama, izlenim, resim bulabilirsiniz.. mesela;http://resim.donanimhaber.com/m_10066498/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: foxyfox

..................Ve en son senden bir ricam olucak artık bu alta yazacağım 4 modelden birini alıcam ben karar veremedim Sinir hastası olucam benim yerimde olsaydın bu modellerden hangisini alırdın marmaris kardeş

1. Sony KDSR60XBR2 ( türkiyeye Ne zaman Gelir bilgin varmı )

2. Sony KDS-60A2000 ( Buda güzel )

3. Sony KDS-55A2000 ( Senin alacağın ve Tavsiye ettiğin Model )

4. Sony KDL-52XBR3 ( Buda Sana Dediğim xbr 3 türkiyede Varmı bilmiyorum ? )

sinir hastası olmaya gerek yok kardeş çünkü bu yazdıkların içerisinden sadece alma şansın şu anda 3 numaradaki tv, tek seçenek, çünkü diğerleri tr de yok, ve ne zaman gelir bilemeyiz ki... 4. sıradaki tv için de @dublanc arkadaşımız açıklamış zaten durumu, + çok pahalı, tabi sizin tercihinizdir, tabiki o limitlere çıkabiliyorsanız KDL-52X2000 de olabilir, ama XBR3 ile aynı deil tabiki...

• quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

quote:

Orjinalden alıntı: turusan

............fiyatı baya uygun gibi geldi bana acaba beni bilgilendirebilirmisiniz özelliklerini yazıyorum artı ve eksi yönlerini yazarsanız sevinirim.

merhaba;

http://forum.donanimhaber.com/m_9332578/mpage_4/tm.htm bu adreste bu tv sahiplerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz, birinci ağız ne de olsa, ayrıca bu topiğin önceki sayfalarında da geniş açıklama, izlenim, resim bulabilirsiniz.. mesela;http://resim.donanimhaber.com/m_10066498/mpage_1/key_/tm.htm

okudum baştan sona bu topiki ama ayrıntılı bilgi yok yani karsılaştırma falan daha cok hayran kalan insanlar bişeyler yazmış okadar diğer linke bir bakayım

• slm arkadaşlar. tv eve geldi bende söylediğim gibi resimlerini çektim. kdf serisinide kullanmamdan dolayı arasındaki farkları ilk gün itibariyle seçilebilir düzeyde . özellikle dvd performans ı müthiş. film izlemek gerçekten kds de büyük keyif. ilk göze çarpan kdf den çok daha parlak diğer arkadaşlarında yorumladığı gibi görüntü kaybı hiç bir açıdan yok. şuan çok yeni bir kaç saatlik o bakımdan fazla kurcalayamadım ileride gözüme çarpanları yazarım. eros33 ve marmaris sizlerede fikirlerinizden dolayı teşekkür ederim. şimdi fiyat sorusu gelebilir onuda belirteyim öncelikle EUROASIA garantili olduğunu belirteyim. sehpa hariç çok büyük bir miktarı peşin diğer kalanı 6 taksit olmak şartıyla 5450 ytl. sehpasınıda tepe home dan aldım 440 ytl.tv nin fiyatı büyük ihtimalle ucuz gelecektir aldığım yerle konuştum arkadaşlarda isterse yönlendireyimmi diye aman dedi bu fiyattan olmaz yaklaşık 10 yıldır tanırım ve alış veriş yaparım iyi bir fiyattan aldığımı düşünüyorum. ama isteyen olursa pm den bana ulaşsın yardımcı olurum. evet şimdilik bu kadar çok iyi çıkmadı ama buyrun resimler

• resimleri tek tek koyuyorum malesef bi sorun var sanırım.

•  BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...
  • eziyet oldu böyle valla

•  BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...
  • dostum hayırlı ugurlu olsun senın adına cok sevındım kullandıgın cıhazlara gore en yuksek baglantıları kullanıp kalıtelı kabloyla baglarsan cok daha ıyı performans alırsın

genel olarak parlaklıgı yarıdan bıraz kıs kontrastı tam yarı ıle en sonun arasında tut renk sevıyesı parlaklıkla aynı olsun sharpnessıde yarıdan bıraz daha ac ıyı bır performans yakalayacagını dusunuyorum selamlar
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.