Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum sorma hala malları dogubanka getıremedıler ben yarın sabah gene oradayım ne var ne yok bakıcam dostlar hala sony kdf serısını yedekte tutacagım bır muddet daha bekleyecegım ve eger fıatı 4000ytl ye ınerse sony kds55a2000 yada 4000-5000 ytl arasında alabılırsem 46 yada 50ınch lcd yada 40 yada 42ınch lcd tv alacagım

plazma ya karsı bıraz ıskıllıyım neden 436rxe yı game modunda kullanmama ragmen yazılar ve logo yapısmıstı+maalesef onu cam oldugu ıcın karanlık sahnelerde cok yansıma yapmasından dolayı almamayı dusunuyorum gercı renk doygunlugu plazmada daha fazla tabıkı

lcd de cozunurluk yuksek yansıma yapmıyor ekran yanması yok renk doygunlugu plazmaya gore gercekten az renk ayarını plazmayla aynı sevıyeye getırdıgınız zaman bu seferde ınsan cılt tonu kıpkırmızı oluyor asırı parlaklıgıda bazı modellerde parlaklık sensoruyle yada arka floresanı kısma ozellıgıyle dengeleyebılıyorsunuz

bakalım artık ne yapıcaz

• quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostlar dun gene dogubanktaydım hersey aynı mallar hala gelmemıs sımdıde persembe dıyorlar

bu perşembe dedikleri partinin içerisinde SXRD'ler var mı ki acaba, önceki mesajlardan birinde @eros33 bu parti mallarda yok 20 gün sonra gelecek demişti... hakikaten bi yılan hikayesi olmuş bu doğubank... ama bi şekilde gelse mevcut fiyatları etkiler gibime geliyor..
  • bu insanlar terbiyesiz olmuş . kds için sony yetkili satıcı benden kapora alıyor pazartesi ürün sende diye bu güne kadar ne gelen var ne giden . milletin ağzı bir açılışta kırk yalan söylüyor vaz geçtim bu tv den sonunda soğuttular bu gün kaporamı alıcam iptal edicem adam bana diyorki ay başını bulur stoklara girmesi :) ii dedim bende sana hayırlı stoklar iptal . paramızla ürün alamıyoruz sanki altın kaplama pess valla .
  • dostlar bu sabah dogubanktaydım mallar depoya gelmıs bugun acmaya basladılar yanlız once hoparlor ve cıhazları acıyorlar yarından ıtıbarende tv lerı acacaklarmıs demekkı cumartesı oaradayım dostlarım sxrd onumuzdekı ay gelecekmıs yanlız dedıklerıne gore fıatı 4500-4750 arasında olacakmıs bence sımdılık almaya degmez garantılısı 5750ytl zaten fıatının ınmesıde 3-4 ayı bulur dıyorlar

valla arkaaslar ben ılk basta dızaynından dolayı maalesef kdf serısını elemeye karar verdım ne yapacagım dersenız bu partıdekı mallarıda ınceleyecegım bırde dvd recorder alacagım pıoneer ın zaten

dolayısıyla 2hdmı gırıslı ya 46 yada 40veya42ınch lcd tv almaya calısacagım ama parlaklık sensoru yada arka plan ısıgı ayarlanabılen bır model alayım dıyorum bakalım artık sony nın 40 ve 46ınch lerınde 1hdmı gırısı var su anda almayı dusunmuyorum 42 ınchte su anda 2hdmı gırıslı 2 secenegım var bırısı PHILIPS 42 PF7411 yada gelecek olan TOSHIBA nın 42ınch cozunurlugu 1920x1080 olan modelı bakıcaz artık ayırdıgım para 4500-5000 ytl arası

onerılerınıze acıgım dostlarım plazma almıyım dıyorum hem logo yapısması hem cozunurlugu lcd ye gore az ve ısıklı ortamda ve karanlık sahnelerde yansıma yapması yuzunden

• eros sende lcd alıyosan kim anlatıcak savunacak 3lcd'yi yada dlp'yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: realpassion

eros sende lcd alıyosan kim anlatıcak savunacak 3lcd'yi yada dlp'yi

valla sormayın nerden gosterdım arkadas su 3lcd yı nısanlıma tıpı ve rengı guzel degıl dedı cıktı ısın ıcınden bıde lcd tv lerle aynı goruntude gordu begenmedı aklı nerde bılıyormusunuz pıoneer rxe de parlak sıyah kasa her bayanı oldugu gıbı onuda cezbettı oyle bırsey al dıyor sony s2000 serısını zar zor begendırdık fakat onlarda 1hdmı var ben kesınlıkle almam en azından 2hdmı gırıslı bırsey alayım dıyorum tepe alısverıs merkezınde phılıps 42pf5421 ı bır gordu tamam bu super dedı hem goruntusu hem parlak sıyah kasa olması hemde kolonları yanda oldugu ıcın 106 ekrandan daha buyuk duruyor sankı dıyor alt katta bımex vardı toshıba nın 106lcd sının hem goruntusunu hemde kasası mat sıyah dıye begenmedıdaha sımdıden yandık evlenınce ne yapıcaz bılmıyorum hıc sormayın

bu arada dogubankta 42pf5421 ın almanyadan ıthal edılen pf7411 ı var bu modelın alt tablasıda parlak sıyah kontrastı daha yuksek ve pıxel plus ozellıgı+2hdmı gırısı var bu urun almanyadan gelen malların ıcınde olacakmıs cumartesı gıttıgımde phılıps le toshıba yı ıyıce bır test edeyım bakalım ne olacak

valla arkadaslar sxrd ıstedıgımız fıata gelmeyecek sımdılık ve sonrakı partıde gelecek fıatıda garantılıye gore 1000ytl daha ucuz olacak ben sahsen almam daha fıatının dusmesı lazım bence 3lcd ye dıyecek lafım yok o fıata kelepır ama gel benım nısanlıma anlat herkesın zevkı farklı tabıkı

• ooo kardeş senin işin var valla ileride . yaw tv seçimi hatuna yaptırılırmı ? kumandada senin elinde olmayacak anlaşılan .yazık valla yazık bak bi abim vardı yazmıştı dersin (yaş 34) ileride çok sıkıntı çekersin çokk. gideceksin tv yi alacaksın eve kuruluma geldiklerinde görecek olacak bitecek bu diyeceksin sen bi mısır patlatda gel bakim ben maça konsantreyim şuan çabuk çabuk deyip konuyu kapatacaksın bu arada bu yazıyı sakın okutma nişanlına yaw konuyla pek ilgisi olmadı ama 9 yıllık evli bir adamdan tavsiyeler aldın tv bir yana şakada bir yana sana ömürboyu mutluluklar not = bu yazı tüm yeni evlenecek olan arkadaşlara hitaben yazılmıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

ooo kardeş senin işin var valla ileride . yaw tv seçimi hatuna yaptırılırmı ? kumandada senin elinde olmayacak anlaşılan .yazık valla yazık bak bi abim vardı yazmıştı dersin (yaş 34) ileride çok sıkıntı çekersin çokk. gideceksin tv yi alacaksın eve kuruluma geldiklerinde görecek olacak bitecek bu diyeceksin sen bi mısır patlatda gel bakim ben maça konsantreyim şuan çabuk çabuk deyip konuyu kapatacaksın bu arada bu yazıyı sakın okutma nişanlına yaw konuyla pek ilgisi olmadı ama 9 yıllık evli bir adamdan tavsiyeler aldın tv bir yana şakada bir yana sana ömürboyu mutluluklar not = bu yazı tüm yeni evlenecek olan arkadaşlara hitaben yazılmıştır

Bırak seçimi, konu hakkında bile fazla yorum yaptırmayacaksın öğrenir pixel hdmi falan birşeyler sonra prof kesilir başına

• Bu hafta KDS serisini Bursa Zafer Plaza'da SONY bayisine sordum, bir hafta 10 gün içerisinde 50" modelin geleceğini söyledi. Doğru mudur yalan mıdır bilmiyorum. Oradaki bayan görüntüsünün KDF 3 LCD modelden daha kötü olduğunu duymuş ama ben inanmadım. Bu arada oradaki 50" 3 LCD 3100 YTL. Bilmiyorum iyi mi fiyat olarak ama birkaç ay öncesinde 4500 YTL civarı idi. KDS gelirse fotoğraflarını çekip buraya koymaya çalışacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serkan Ünal

Bu hafta KDS serisini Bursa Zafer Plaza'da SONY bayisine sordum, bir hafta 10 gün içerisinde 50" modelin geleceğini söyledi. Doğru mudur yalan mıdır bilmiyorum. Oradaki bayan görüntüsünün KDF 3 LCD modelden daha kötü olduğunu duymuş ama ben inanmadım. Bu arada oradaki 50" 3 LCD 3100 YTL. Bilmiyorum iyi mi fiyat olarak ama birkaç ay öncesinde 4500 YTL civarı idi. KDS gelirse fotoğraflarını çekip buraya koymaya çalışacağım.

ılgın ve bılgın ıcın sagol dostum ınsallah dedıgın gıbı 50ınch ıde gelır fıatıda asagı cekılmıs olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

ooo kardeş senin işin var valla ileride . yaw tv seçimi hatuna yaptırılırmı ? kumandada senin elinde olmayacak anlaşılan .yazık valla yazık bak bi abim vardı yazmıştı dersin (yaş 34) ileride çok sıkıntı çekersin çokk. gideceksin tv yi alacaksın eve kuruluma geldiklerinde görecek olacak bitecek bu diyeceksin sen bi mısır patlatda gel bakim ben maça konsantreyim şuan çabuk çabuk deyip konuyu kapatacaksın bu arada bu yazıyı sakın okutma nişanlına yaw konuyla pek ilgisi olmadı ama 9 yıllık evli bir adamdan tavsiyeler aldın tv bir yana şakada bir yana sana ömürboyu mutluluklar not = bu yazı tüm yeni evlenecek olan arkadaşlara hitaben yazılmıştır

8 yıllık evliyim budur.Tek kelimeyle budur.Taviz verme sakın

• quote:

Orjinalden alıntı: Serkan Ünal

Bu hafta KDS serisini Bursa Zafer Plaza'da SONY bayisine sordum, bir hafta 10 gün içerisinde 50" modelin geleceğini söyledi. Doğru mudur yalan mıdır bilmiyorum. Oradaki bayan görüntüsünün KDF 3 LCD modelden daha kötü olduğunu duymuş ama ben inanmadım. Bu arada oradaki 50" 3 LCD 3100 YTL. Bilmiyorum iyi mi fiyat olarak ama birkaç ay öncesinde 4500 YTL civarı idi. KDS gelirse fotoğraflarını çekip buraya koymaya çalışacağım.

Yahu bunu uçağa koysak getirsek buradakinden daha ucuza gelir, bir de yer görmüş oluruz, kutulu ölçüleri nedir acaba ?

• selamlar arkadaslar

ben de surekli okuyup fikir aliyorum fakat yazmamistim hic, bu ilk olsun :)

buradaki KDF yorumlarina inanarak, ve KDS'ye inananlarin gucune inanarak bugun cevahir'den KDS-55A2000 modelini aldim.

su ana kadar sadece kablolu tv ile deneme firsati buldum. cok fazla dezavantaj bulamadim, ama sayabildigim kadari ile ilk izlenimlerimi yazayim:

-yandan baktiginizda diger projeksiyonlarla karsilastirilmayacak kadar iyi
    -lcd'lere gore cok fazla parlak degil, gozu rahatsiz etmiyor, goruntu kablolu yayinda cok yumusak. yani standart TV keyfi lcd lere oranla cok cok daha iyi.
    -renkler ve derinlik cok iyi.

dezavantajlari:
    -componentde maksimum 1080i destekliyor, 1080p sadece hdmi'de var. component in kendi siniri da olabilir bu emin degilim, ama rahatsiz edici.

yurtdisindan yeni tasindigim icin vatana, daha hic bir sey yok. yarin digiturk takilacak, ona da yorumlari yazarim. en kisa surede fotograf cekecegim. pazartesi de xbox 360 takacagim, 1080i ve 720p yorumlari yapacagim. haftaici de mumkun olursa bir mediacenter alip, dvi/hdmi cikisi 1080p ile test edecegim.

dvi/hdmi cikisli mediacenter onerisi olan var mi bu arada?

cihazla ilgili meraki ve sorulari olan varsa cekinmesin, hemen inceler yazarim.

herkese keyifli seyirler

• littlebuddha hayırlı olsun güle güle kullan, bu başlık sayesinde ilerisi için acaba demeye başladım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: littlebuddha
    -yandan baktiginizda diger projeksiyonlarla karsilastirilmayacak kadar iyi
    -lcd'lere gore cok fazla parlak degil, gozu rahatsiz etmiyor, goruntu kablolu yayinda cok yumusak. yani standart TV keyfi lcd lere oranla cok cok daha iyi.
    -renkler ve derinlik cok iyi.

Hayırlı olsun, ben de kablo tv sonusunu merak ediyordum. Görüntü yumuşak derken kontrast azmı demek istediniz, normal crt tv ile karşılaştırıldığında görüntü nasıl ?

şimdiden teşekkürler...
  • hayırlı olsun littlebuddha ...
    Deneyimlerini bekliyoruz...
  • lıttle budha tv ın hayırlı olsun demekkı aramızda ılk sen aldın tv yı genel olarak begenmene sevındım lutfen kullandıgın kablolar kalıtelı olsun bence component ın 1080p yı desteklememesı canını sıkmasın nasılsa 2hdmı gırısın var magazzada seyrederken parlaklık az gıbı gelıyor ınsana ama ev ortamında ısık gucu daha az oldugu ıcın parlaklık yeterlı oluyor valla ben alsaydım ısteyen arkadaslara seyrettırecegıme soz vermıstım ama dvd recorder ısı cıktı ve daha dogubanka gelmedı+fıatıda sımdılık butce olarak bana yuksek galıba dvd recorder+42ınch tv alacagız galıba(her ne kadarda 106 boyut olarak kesmesede ne yapalım butce meselesı) yarın sabahtan dogubanka gıdecegım yenı urunlere bakmaya (ozellıkle 1080p toshıba ıle phılps pf7411 ı test edecegım)

ama dostlarım sxrd olmasa bıle hangı tv yı alırsam alayım ısteyenlerı musaıt bır zamanda davet edecegım hemde yuz yuze tanısmıs oluruz tabıkı aldıgım tv yıde buradan sızınle paylasacagım merak etmeyın

• quote:

Orjinalden alıntı: teme

Yahu bunu uçağa koysak getirsek buradakinden daha ucuza gelir, bir de yer görmüş oluruz, kutulu ölçüleri nedir acaba ?

yaw bunun için oraya gidilir mi? adamlar evinin kapısına kadar getiriyorlar... 2 ay önce bi siteden fotograf makinası siparişi verdik 14 gün içinde kapıya getirdiler... tabi bu tv yi sipariş vermek cesaret ister, biraz pahalı, ama göze alsan sipariş versen gümrükte takılmazsa kesinlikle daha karlı olursun..
    tv nin paket ölçüleri aşağıdaki gibiymiş @teme arkadaşım

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

• quote:

Orjinalden alıntı: littlebuddha

selamlar arkadaslar

ben de surekli okuyup fikir aliyorum fakat yazmamistim hic, bu ilk olsun :)

buradaki KDF yorumlarina inanarak, ve KDS'ye inananlarin gucune inanarak bugun cevahir'den KDS-55A2000 modelini aldim.

oooooleeeyyyyy, arkadaşlar forumun ilk KDS'si alındı demek. @littlebuddha arkadaşım hayırlı olsun..

evet darısı almak isteyenlerin başına.

şimdi artık izlenimlerini, önerilerini, aksaklıkları, tavsiyeleri, görüntülerini, bilimum öğrenilmesi gerekenleri, karşılaştırmalarını bekliyoruz birinci ağızdan...

@eross33 dostum hakikaten senin iş biraz zorlaşmış, baştan kaptırmışsın kumandayı, şaka bi yana herşeyin hayırlısı hepimiz için....

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.