Şimdi Ara

▓ Beklenen Motorola FLIPOUT İncelemesi ▓ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
23.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok fazla uygulama yükleyince aldığımız hafıza sorununu root ile çözdüm.
    Yapımıda oldukça basit.
    Detaylı anlatımını ilerleyen zamanlarda konu üzerine ekleyeceğim.
    takipde kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K
    Arkadaşlar çok fazla uygulama yükleyince aldığımız hafıza sorununu root ile çözdüm.
    Yapımıda oldukça basit.
    Detaylı anlatımını ilerleyen zamanlarda konu üzerine ekleyeceğim.
    takipde kalın.

Takipteyim
  • universal androot u yukleyin. yukarida anlatildi. 5 saniyelik olay. sonra appsaver ile ana bellege kurulu herseyi hafiza kartina atin.
  • beyler yarın electro world ve teknosaya gidip bakıcam bu arada alınır bi telmi sar 0.62 demişsniz iyimi ve bu arada ben 1 kere oyun 10mesaj bnim günlk kullanımım msj lar blki 15 olr pek uygulama kullanmam 2 gün üstü gidermi şarj bu arada sony ericsson x10 mini prdan daha mı iyi sizce gerçi nn kamerası 5mp ama saygılar cevap bekliyorum ...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48181984/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48181984

Hafızada yer açma detaylı anlatımı*****************************************
  • arkadaşlar telefonu belli bir süredir kullanan kişiler şarj süresi hakkında bilgi verebilirlermi

bataryasının alışma süreci geçmiş olanlar 15 gün 1 ay dır bu teli kullananların şarj süreleri ne durumda

teşekkürler
  • Arkadaşlar birde telefonumdan 0.facebook (avea kullanıcısıyım) ile facebook a ulaşmak istiyorum fakat yapamadım yapamamında sebebi şu 0.facebook ücretsiz facebook a sadece wap ayarları ile erişim oluyor benim telefonumda ise 3g internet ayarları tanımlı wap daha basit az hızlı bir servis o ayarları bulamıyorum android için yardımcı olurmusunuz ?

Avea internet için buldum mesela ama wap yok

Avea İnternet

carrier="Avea internet"
    mcc="286"

eski sim kartlarda (aycell yazanlarda)
    mnc="04"

yeni sim kartlarda
    mnc="03"

apn="internet"
    user=""
    server=""
    password=""
    mmsc=""
    type="default"
  • ALINTIDIR AYARLARI BULDUM ÜCRETSİZ FACEBOOK KULLANMAK İSTEYENLER İÇİN

İsim: Avea WAP
    APN: wap
    Proxy: 213.161.151.201
    Bağlantı Noktası: 8080
    Kullanıcı Adı: wap
    Şifre: wap
    Kimlik Doğrulama Türü: Yok

Önemli: MCC ve MNC değerleri otomatik girilmiş durumda ayarını değiştirmeyin!

Yukarıda yazılanlar haricinde herhangi bir ayarı değiştirmeyin. Gerisi aynı kalsın. Ayarları yaptıktan sonra Menü->Kaydet seçiyoruz. Artık Avea Mobil İnternet'i kullanabilirsiniz...

Umarım faydalı olmuştur...

Not: Özellikle 0.facebook.com adresi kullanımı yapmak isteyip te sırf bu ayarlar yüzünden yapamayan kullanıcıların çok işine yarayacağına eminim...
  • arkadaşlar bir sorum olacak!

ipad 32gb wifi kullanırken iphone a bir program yükleyip ipad' i iphone üzerinden 3G bağlantısı yaparak kullanıyordum!
    şimdi motorola xoom getireceğim, malesef 3<G li modeli usa da bile simfree olarak yok. illaki verizon ile kontratlı almak zorundasınız! ben wifi li modelini alıp yine androidli telefonum flipout ile eşleştirip xoom ile filipout un 3G bağlantısını kullanarak internete girmek istiyorum.

bunu sağlayacak bildiğiniz bir program var mı?
  • takip
  • 4. tam deşarj ve şarjdan sonra pil 2.5 gün gitti arkadaşlar merak edenlere duyurulur ( hemde oyun oynadım muzık dinledm ve wifi ile dolaştım ara ara da 3g den face e bağlandım )
  • bnmde almam lazım bu telden arkadşlar nerden satın almamı önerirsiniz
  • şuan sadece teknosa.da gördüm, 450 lira galiba fiyatı. başka satıldığı yer var mıdır?
  • ya arkadaşlar allah aşkına yardımcı olun youtube dan videoları izleyebilmem için ne yapmam gerek. birde youtube dan videoları indirebilmem lazım iki programında adını bilen varmı?
  • Youtube programini google dan bulrsn youtube for android falan yaz. İndirme programi olarak tubemate programi cok iyi. Applanette bulabilirsin. Youtube eklentisi bazi videolari acmazsa da skyfire tarayicisinida kur. Bu 3u senin ihtiyaclarini karsilayacaktir.skyfire da applanette var.
  • çok saol yaptım ve oldu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir
    şuan sadece teknosa.da gördüm, 450 lira galiba fiyatı. başka satıldığı yer var mıdır?

449TL
  • Diamond mudur nedir ona bin basar bu telefon. Hemde fiyatlari aynı
  • nasıl 449 ya ucuzlamismi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Masters

Diamond mudur nedir ona bin basar bu telefon. Hemde fiyatlari aynı

diamond la aynı kefeye koyman bile hata telefonu ne diamond u
    Bu telefon herhalde en küçük pocket pc
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.