Şimdi Ara

▓ Beklenen Motorola FLIPOUT İncelemesi ▓ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
23.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jasonpaul02

ben her uygulama aynı sorunu yaşıyorum hiç birşey indiremiyorum:D ama buradan herşeyi indirip kurabiliyorum http://www.googleandroid.gen.tr/Forum-apk-marketim

indirdiğiniz uygulamaları bu telefona nasıl yükleyebiliriz anlatabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

5800ı satıp bunu almak mantıklı mı arkadaşlar ?

5800 gibi doğuştan sakat bir cihazı almakla hatanın en büyüğünü yapmışsınız zaten.

Bir an önce kurtulmanızda yarar var. Gücünüz varsa direkt çöpe atın. Çöpe atın ki, başka hayatlar kararmasın

çöpe atmasam yaw yazık

• @airport34 indirdiğin uygulamaları hafıza kartına at sonra quıckoffıceden memory card a gir donload dosyasını aç ve programın apk uzantılı dosyasına tıkla yükle seçeneği çıkar ve kurabilirsin bukadar basit.bende flipout kullanıyorum bende ilk alanlardanım:D dün telefonu yere düşürdüm içim acıdı kardeş yaaa :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonpaul02 -- 3 Nisan 2011; 19:17:44 >
  • Bu arada arkadaslar slide me haric hangi siteden indirirsem indireyim "paket ayristirmada sorun var" diye bir hata veriyor devamli, bir turlu cozemedim bu sorunu, var mi bilgisi olan ya da basina gelen ?
    ---
    Ayrica telefon devamli 2G konumunda ve veri dolasimina kapali, boyle olmasina ragmen telefon kendi kendine herhangi bir app indirdigimde internete baglanabilir mi ?
  • Kendi kendine app indirmez ki! Veri aciksa, mail ve uygulama update i haricinde birsey olmaz. Task manager icinden browser kapali.
  • şarjı 10 saat bile gitmediği gerekçesiyle teknosaya değişim için verdiğim cihaz bugün geri gelmiş.
    paketin içinden servis formu çıkmadı. internetten (genpa sitesinden) baktılar, sadece yazılım güncellendi diye açıklama var
    teknosada görevli arkadaşlar bir saat kadar servise ulaşmayı denediler ama başaramadılar.
    bu arada cihazı şarja takıp denedik ve şarj da olmadı.
    ekranda batarya resminin üstünde "?" işareti belirdi.
    cihazın şarj olmadığını gözleri ile görmelerine rağmen yine de değişim yapabilmek için servis onayı gerekiyomuş.
    yeniden servise gönderdik.
    cihazın şarj olmadığını gözü ile gördüğü halde biz değiştiremeyiz illa servis onayı lazım diyen teknosa zihniyetine de teknoasiste de müşteri hizmetlerine de

• arizali pil muhtemelen. soru isaretinden tanidim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: up-link

quote:

@up-link bende sipariş vercem 4 tanesi 10 liraymış baya ucuz hemen alcam ama sen aldıktan sonra bana haber verirmisin

benim ekran koruyucular geldi, gayet kaliteli ve ekranla tam uyumlu! almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. zaman geçtikçe diğer aksesuarlarda yavaş yavaş gelecektir diye düşünüyorum.

Bende aldim, bugun elime ulasti ancak bu ekran koruyucularin herhangi bi tarafi yapismali degil, ekrana yapismiyor, ustunde durmuyor yani direkt dusuyor, nasil is anlamadim ben bu olayi?
  • ince kismini yapistirin.asetatli olan tarafini degil Sn. Guzelyali.
  • Sonradan farkina vardim, incecik jelatin gibi bi seyi cikarmak gerekiyormus :)
    Harbi salakligima doyamam yani, senide boyle bir soru ile karsi karsiya biraktigim icin ozur dilerim El Fuego :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 5 Nisan 2011; 21:55:32 >
  • yillar yili pocket pc ve turevlerini kullana kullana az biraz cozduk bizde...

Motorola'niz hayirli olsun. Hem cihazlari, hem de kullanicilari seckindir.
  • Applanetten indirdigimiz guzel oyunlari programlarin ismini de paylasalim.bi kaç. Tane oneriyim ben

1. x construct (eglenceli bi oyun belirli sayida malzeme veriliyo kopru yapiyoruz trenin kopru yikilmadan gecmesi lazim)

2 . labyrinth ( sensorlerle oynanan bi oyun topu deliklere dusurmeden bitis noktasina getirmeye calisiyoruz)

3 . coin flip ( yazi tura atiyoruz telefonu sallayarak)

4 . ilightr (zippo cakmak ufleyincede sönuyor :D )

5 . super android bros. (bildigin mario)

Bugun navigasyonda denedim cok basariliydi
  • Cep telefonunda internet paketim olmadigi icin applanet gibi programlar indiremedim, ancak bilgisayar uzerinden indirip, usb kablo ile telefonun icine atip kuruyorum, ve slide me sitesi disinda indirdigim hic bir programi kuramadim, "paket ayristirmada sorun var" gibi bir sorun ile karsilasiyorum.
  • arkadaşlar 5800(yaklaşık 6 aylık) + 150 liraya bu telin sıfırı sizce değer mi ?
  • slideme sitesinden pocket soccer indirdim 2 kişi harika bı oyun 5mb civarı
  • eğim bulma porgramı varmı acaba bana çok lazım
  • Arkadaşlar bende dün akşam bu telefondan almış bulunmaktayım.
    Telefonla ilgili ilk sorularımı yönelteyim sizlere
    1. Telefonda girdiğimiz uygulamalar arkaplanda açık kalıyor gördüğüm kadarıyla.Bunları iphone daki gibi tamamen kapatamıyormuyuz? (tarayıcıda açtığın son sayfa mesajlar vs...)menü tuşuna basılı tutunca çıkıyor karşıma ama kapatamıyorum oradan bunlar hep böylemi? program vs.mi gerekiyor kapatmak için.
    2.***app planeti indirdim.wifi üzerinden internete giriyorum şimdilik.İnternet paketim yok çünkü. applanet de ağ bağlantısıyla ilgili sorun veriyor.aramalarım sonuçsuz kalıyor dolayısıylada sebebi nedir acaba?(Bir ağ hatası oluştu.Yeniden deneyin veya önceki sayfaya dönün.diyor)
    3.***Android markete nasıl ulaşacağım.kayıtlı cihaz mihaz gmail hesabıma olay nedir ?
    4.Slide me nasıl kullanılıyor
    5.Devamını ilerleyen zamanlarda aktarıcağım ve telefon gerçekten güzel kullanan herkese hayırlı günlerde kullanması dileğiyle.

ÇÖZÜMÜNÜ BULDUKLARIM
    1.Programları task killer adlı uygulama ve benzeri uygulamalarla kapatıyormuşuz.
    2.applanette sorun var.Siteden kaynaklı.
    3.Buna hala çözüm bulamadım belkide yoktur çözümü.
    4.Slide me o kadar geniş içerikli değil anladığım kadarıyla kurcaladım biraz.Mesela angry birds 'ü heryerde aratırım ilk önce.
    5.Getjar adlı bir siteden download yapıyorum şu an gayet hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 7 Nisan 2011; 13:33:15 >

• Güzel telefonmuş sağol inceleme için.
  • quote:

eğim bulma porgramı varmı acaba bana çok lazım

bubble yi diyorsunuz sanırım applanetten indrmıştım ama şu an applanet sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

Arkadaşlar bende dün akşam bu telefondan almış bulunmaktayım.
    Telefonla ilgili ilk sorularımı yönelteyim sizlere
    1. Telefonda girdiğimiz uygulamalar arkaplanda açık kalıyor gördüğüm kadarıyla.Bunları iphone daki gibi tamamen kapatamıyormuyuz? (tarayıcıda açtığın son sayfa mesajlar vs...)menü tuşuna basılı tutunca çıkıyor karşıma ama kapatamıyorum oradan bunlar hep böylemi? program vs.mi gerekiyor kapatmak için.
    2.***app planeti indirdim.wifi üzerinden internete giriyorum şimdilik.İnternet paketim yok çünkü. applanet de ağ bağlantısıyla ilgili sorun veriyor.aramalarım sonuçsuz kalıyor dolayısıylada sebebi nedir acaba?(Bir ağ hatası oluştu.Yeniden deneyin veya önceki sayfaya dönün.diyor)
    3.***Android markete nasıl ulaşacağım.kayıtlı cihaz mihaz gmail hesabıma olay nedir ?
    4.Slide me nasıl kullanılıyor
    5.Devamını ilerleyen zamanlarda aktarıcağım ve telefon gerçekten güzel kullanan herkese hayırlı günlerde kullanması dileğiyle.

ben bildiğim kadarıyla yardımcı olayım hatam olursa arkadaşlar düzeltir

1. evt program var hatta forumda bı arkadaş o programı türkçeye çevırmışhttp://forum.donanimhaber.com/m_43730107/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43730107 konu bu uygulama ismide Advanced Task Killer

2.applanet 2 gündür bende de aynı hatayı veriyo genel galiba

3. bunu bilmiyorum

4. slide me için pcden şu siteye girinhttp://slideme.org/en/applications/category/fun-games?page=76 ordan hoşunuza gideni pc ye indirin telefonun sd karta atın. sonra telın kendı quicoffice diye bi programı var ordan attgınız yerı bulun ustune tıklayın kurulur (pocket soccer oyununu tavsiye ederim )

5. devamını bekleriz hayırlı olsun telefon

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.