Şimdi Ara

Beklenen Haberi İlk Benden Duyun: Toyota ve BMW Hybrid İçin Buluşuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avensis'de bmw 184ps motoru düşünemiyorum.

Güzel olur
  • bu dizelleri daha çok lexus için alıyor bence toyota.avrupada premiumda söz sahibi olmak için dizel şart.lexusunda dizeli yok.toyota ürün gamı için 116d de kullanılan motor kullanılabilir.büyük hacimlilerin avrupadaki modellerde kullanılacağını düşünmüyorum.belki camry ye koyarlar.

Orijinalden alıntı: cellchuk46

arkadaşlar yardımda bulunak kimse yokmu 1999-2000 corolla lazım...
    abs klima çift hava yastığı olması gerek.. ne kadar vermeliyim.bilen duyan yada aracı olan varmı

aciiiiiiiiil yardıııııııııııııııııııııım

Yeni nesil Auris 1.6 ve 2.0 lık dizel BMW motoruyla geliyor. (2013 sonlarına doğru)
    BMW ise batarya teknolojisini alıyor Toyota'dan.

Orijinalden alıntı: electrostatic

bu dizelleri daha çok lexus için alıyor bence toyota.avrupada premiumda söz sahibi olmak için dizel şart.lexusunda dizeli yok.toyota ürün gamı için 116d de kullanılan motor kullanılabilir.büyük hacimlilerin avrupadaki modellerde kullanılacağını düşünmüyorum.belki camry ye koyarlar.

Lexus'ta BMW motoru olmayacak = Hybrid Change Policy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 21 Aralık 2011; 18:22:35 >

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

bu dizelleri daha çok lexus için alıyor bence toyota.avrupada premiumda söz sahibi olmak için dizel şart.lexusunda dizeli yok.toyota ürün gamı için 116d de kullanılan motor kullanılabilir.büyük hacimlilerin avrupadaki modellerde kullanılacağını düşünmüyorum.belki camry ye koyarlar.

Lexus'ta BMW motoru olmayacak = Hybrid Change Policy

evet bende yeni duydum öyleymiş.bence kötü bir hamle.avrupa pazarında lexus u yükseltmek için dizel şart.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.