Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

BEKLEMEYE ALINCA EKRAN AÇILMIYOR...SİZCE BU STABİL DEĞİL DEMEK Mİ?lütfen cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrakON

hangi frekansları?

100/66/33 olan mesela biosda vardır zaten .. 33 de olması lazım 34 falan olunca sapıtıyor
  • quote:

evet arkdaşlar sorunum bu.4000ghz yaptım everestin ve pcmark 2002 testlerini geçtim fakat sadece beklemeye al dediğimde ekran tekrar açılmıyor reset atmak zorunda kalıyorum.sizce fsb yi düşürmeli miyim?

Aynı problem bende de var beklemeden sonra pc açılmıyor. hdd seagate. oc var.
  • acaba seagate ile ilgili genel bi sorun olabilir mi?voltajdan dolayı olduğunda eminim ancak hangi voltajı arttırıp azaltmam gerektiğini bulamadım henüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dota

quote:

hangi frekansları?

100/66/33 olan mesela biosda vardır zaten .. 33 de olması lazım 34 falan olunca sapıtıyor

Kullandığım anakart zaten 33MHz dediğiniz PCI hızını hiç artırmıyor ki sabit.
    Yeni anakartlar da sabitliyordur herhalde.

• seagateden oldugunu sanmıyorum benım harddıskım samsung sata 2 bende de aynı sorun var.oc lı kullanıyorum .sata baglantısından olabılır bencede
  • quote:

littleejder
    seagateden oldugunu sanmıyorum benım harddıskım samsung sata 2 bende de aynı sorun var.oc lı kullanıyorum .sata baglantısından olabılır bencede

çözümü ne olabilir?
  • bu sorunu yaşayan arkdaşlar.siz buyuzden o/c dan vazgeçtiniz mi ya da fsb nizi düşürdünüz mü?
  • ???????? ???????????
  • quote:

bu sorunu yaşayan arkdaşlar.siz buyuzden o/c dan vazgeçtiniz mi ya da fsb nizi düşürdünüz mü?

Tam gaz oc devam,suspend olayı o kadar da önemli değil.
  • ozaman ben 4,4 de zorlarım
  • bir şey daha sorcam bu sorunu yaşayan arkadaşlar ortos testinden geçti mi acaba?
  • merhabalar bilgisayarı her zaman beklemeye alıyorum sımdıye kadar sorunum yok tu ama su aralar beklemeye aldıgımda kendı kendıne res atıyo sonra sıstem cıddı htadan kurtarıldı dıyo bılgısardan da hıc anlamam bana yardımcı olursanız sevınırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.