100/66/33 olan mesela biosda vardır zaten .. 33 de olması lazım 34 falan olunca sapıtıyor
quote:
Orjinalden alıntı: TrakON
evet arkdaşlar sorunum bu.4000ghz yaptım everestin ve pcmark 2002 testlerini geçtim fakat sadece beklemeye al dediğimde ekran tekrar açılmıyor reset atmak zorunda kalıyorum.sizce fsb yi düşürmeli miyim?
Aynı problem bende de var beklemeden sonra pc açılmıyor. hdd seagate. oc var.
acaba seagate ile ilgili genel bi sorun olabilir mi?voltajdan dolayı olduğunda eminim ancak hangi voltajı arttırıp azaltmam gerektiğini bulamadım henüz.
quote:
Orjinalden alıntı: dota
quote:
hangi frekansları?
100/66/33 olan mesela biosda vardır zaten .. 33 de olması lazım 34 falan olunca sapıtıyor
Kullandığım anakart zaten 33MHz dediğiniz PCI hızını hiç artırmıyor ki sabit. Yeni anakartlar da sabitliyordur herhalde.
seagateden oldugunu sanmıyorum benım harddıskım samsung sata 2 bende de aynı sorun var.oc lı kullanıyorum .sata baglantısından olabılır bencede
quote:
littleejder seagateden oldugunu sanmıyorum benım harddıskım samsung sata 2 bende de aynı sorun var.oc lı kullanıyorum .sata baglantısından olabılır bencede
çözümü ne olabilir?
bu sorunu yaşayan arkdaşlar.siz buyuzden o/c dan vazgeçtiniz mi ya da fsb nizi düşürdünüz mü?
???????? ???????????
quote:
bu sorunu yaşayan arkdaşlar.siz buyuzden o/c dan vazgeçtiniz mi ya da fsb nizi düşürdünüz mü?
Tam gaz oc devam,suspend olayı o kadar da önemli değil.
ozaman ben 4,4 de zorlarım
bir şey daha sorcam bu sorunu yaşayan arkadaşlar ortos testinden geçti mi acaba?
merhabalar bilgisayarı her zaman beklemeye alıyorum sımdıye kadar sorunum yok tu ama su aralar beklemeye aldıgımda kendı kendıne res atıyo sonra sıstem cıddı htadan kurtarıldı dıyo bılgısardan da hıc anlamam bana yardımcı olursanız sevınırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme