quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: s.recelar quote:Orijinalden alıntı: greenhell bakışlarınız beni ürkütüyor hanımefendi. sebeb-i celaliniz nedendir acaba? buralarda bir yerlerde,anlatımda bir bozukluk var gibi;ama olmaya da bilir
quote:Orijinalden alıntı: blue night kısmetse oda olur ben biraz daha çeşitli topiclere yazarsam belirli topiclere yazmaktan kimseyi görmüyoruzki ve konuşmuş olsakta unuturum ben evet unutulmuşum..olsun ben genede beklerim belki hatırlarsın @green inan anlamadım ne dedin
quote:Orijinalden alıntı: demircibu seçil artık yeni bir imza zamanı ya ben imza yapmayı unuttum çaktırma
quote:Orijinalden alıntı: s.recelar quote:Orijinalden alıntı: blue night kısmetse oda olur ben biraz daha çeşitli topiclere yazarsam belirli topiclere yazmaktan kimseyi görmüyoruzki ve konuşmuş olsakta unuturum ben evet unutulmuşum..olsun ben genede beklerim belki hatırlarsın umarım hatırlarım
Beklemek Beklemek, gelmeyeceğini bile bile beklemek ? Zor değilmidir bu Her beklediğin gün. Kanından bir damla alır Fazla bekletmeden gel Gelki kanım bitmesin Bedenim çürüyüp Toprağa karşmasın çalıp başka yerlerde yazmayın ben yazdım 10 dakika önce
önüne gelen beklemek ile konu açıyor kimi otobüs bekliyor,kimi iftarı,kimi sevgilisini bekleme yapmayınız!
quote:Orijinalden alıntı: blue night başlığı açan kişiyi tanımıyorum bile herkes bekliyor bekleyecek bir kişinin olması ne güzel bir duygu ya.. hele bide gelecekse.. Gelmeyecekse?
quote:Orijinalden alıntı: krm-iks Beklemek Beklemek, gelmeyeceğini bile bile beklemek ? Zor değilmidir bu Her beklediğin gün. Kanından bir damla alır Fazla bekletmeden gel Gelki kanım bitmesin Bedenim çürüyüp Toprağa karşmasın çalıp başka yerlerde yazmayın ben yazdım 10 dakika önce mükemmel