Şimdi Ara

Bekledim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok dayandım, çok direndim. Gözyaşlarımda boğuldum belki ama hiç vazgeçmedim. Hiç taviz vermedim, hiç bırakmadım seni. Canım acıdı ama yine de bitirmedim, son ana kadar bekledim. Ben seni hep bekledim. Senden gelecek bir adım şu bahtsız adamı ne kadar sevindirirdi bir bilsen.Ama gelmedin. Olsun, ben hayalini kurdum ya gelişinin..Bu bile yetiyordu beklemem için. Dayanmam için tüm acılara. Hatta bir tepeye çıkıp haykırmak için kainata adını. İçimdeki kıvılcımları herkes duysun diye değil, sen duy diye durdurmadım. Evet yandı canım, ama elimi bir an olsun bastırmadım. Taa ki o güne kadar.O gün, benim öldüğüm gündür. Bir kez daha dayanamayışımın, sensizlikten sonsuzluğa yolculuğumun yıl dönümüdür. Kanlar içinde kalışımın günüdür. Bunlar umrumda değil. Seni başka kollarda görüşümün günüdür bugün. Deliler gibi atan kalbimin sustuğunun ilanıdır.

Evet belki her gün dirilip dirilip tekrar öldüm. Ama kopmadı gönlümden bir söz, bir yakarış. Almadım gururumu ayaklar altına. Duygularımı ayaklar altına aldım evet. Seviyordum ki bunu ben de biliyordum. Sevmiyorum dedim. İnanmasam da yaptım bunu. Geceleri beni uykumdan kan ter içinde uyandıran o değil. Gönlümden parçalar alan, kanatan o değil. Gözyaşlarımın sebebi de o değil. Hayatın bana karşı oyunun bir parçası sadece. Bir yerlerde birileri senin bana ait olmanı istemiyor, eminim. Benim de aşkı senin kollarında bulmamı.

Bekledim dedim. Gerçekten bekledim. Kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın bekledim. Olmayacağını bile bile hem de. Dönmeyeceğine inanarak bekledim. En çok da bu acıttı kalbimi. Mahzun bakışlarımın esiri ettim fotoğraflarını. Mahzun ama bir o kadar da aşık. Dediğim gibi başka kollardasın şimdi. Bitti dedim ya, yalan söylemeyi de beceremedim. Bitirebilir mi bir evren dolusu insan gelse, ayırabilir mi gözlerimi senden ? Ben almadıkça gözlerimi senden, nasıl ayırabilirler ki beni senden ? Bunca zaman bekledim, yılmadan belki aç belki susuz belki sensiz... Ve yine bekliyorum, bir gün geleceksin biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.