Şimdi Ara

Beklediğimden Fazla Hata Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 kere kontrol ettim beklediğimden fazla hata geldi.Kimyada iptal soruyu dahil ettim 23 net vardı şmidi 20 net geldi.Şikayet etcem

• Benim biyolojiden 2 yanlış fazla gözüküyor. Özellikle biyolojiyi 10 defa kontrol ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de üç testten birer soru hatalı geldi çok şaşırdım iyi hatırlıyordum Cevapları oysa ki..

• Benim 10 nete yakın kaybım var. Hadi 2-3 tanesini yanlış hatırladım diyelim, 10 tane nasıl oluyor
  • matematik,geometri,biyoloji beklediğim gibi geldi fizik kimyadan fazla hatam çıktı bunlar bir şey yapmadıysa bende bir şey bilmiom gerekirse ankarayı yakarım
  • fizikten 1 fazladan yanlış var. kimyadan da 2 soru iptal edilmiş güya benim iptal olmamış kontrol ettim. napıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -imagine

fizikten 1 fazladan yanlış var. kimyadan da 2 soru iptal edilmiş güya benim iptal olmamış kontrol ettim. napıcaz

aynen hakkımızı alıcaz biz mal mıyız
  • matematik 2yanlış fazla kimyadan 1yanlış fazla gösteriyor neyse yinede çok iyi geldi beklediğimden ais de soruların cevaplı halini ygsdeki gibi verecekler mi acaba
  • Kimya da 2 yanlış vardı güya ama 5 yanlış görünüyor iyi kontrol ettim emindim nasıl oldu hiç anlamadım

• normalden çok çok çok fazla yanlışım geldi böyle bişi olması imkansız hele kimyanın tüm cevapları hatırladığım halde
  • 10 gündür açıklamıyorlar bi b.kluk olcağı belliydi.
  • Bende de toplam 6 tane fazla yanlış var. 1 fizik 5 geo. Optikler yüklenmezse ösym'yi arayıp ricada bulunacağım fakat ne diyeceğimi dahi bilmiyorum.
  • matematikten 4 yanlık kimyadan 3 yanlış fazla bu nedir
  • İngilizce 1 yanlış fazla gözüküyor.
  • Matematik 38 doğru 4 yanlış 37 net bekliyodum

30 doğru 10 yanlış 27,5 net geldi

Nasıl olabiliyor böyle bişey ya

OPTİKLER AÇIKLANACAK MI
  • İngilizceden kesinlikle emindim. 5 yanlışım vardı ama 6 gözüküyor. İptal edilen soru yanlış mı sayılmış?

• biyolojiden 1 tane yanlış fazla gözüküyor bende de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamındibi -- 30 Haziran 2015; 18:12:45 >
  • hayatımızla oynamak bu kadar kolay mı
  • cevap kağıdı niye gözükmüyor kontrol edemiyorum biyolojiden bende şüpheliyim
  • Hepimizinden üçer beşer net azaltmışlar. Kaç gündür açıklanmamasının sebebi bu.Baya uğraştırıcı olsa gerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.