Şimdi Ara

Bekir efendi kendi kendine fatality çekti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarda da herkes giydirmiş. Ben zaten öyle ağzım açık salya akıtarak izlemiyordum yine bildiğimiz şeyleri söyleyip duruyordu ama biyoloji öğretmeniyim diye geçinen biriyken aniden eğitim koçu oldu. Şimdi de 'gönüllü' adı altında girdiği piyasada tavsiyeyi parayla vermeye kalkmış. Cidden şuna para verene acırım. Ama memlekette fosforcu çok. Bin kişi abone olsa şuna aylık 15k para hüpletecek. Gözümüz yok helal hoş olsun da kardeşim bunca zaman dershaneye gitmeye durumu olmayana, özel ders almaya durumu olmayana yardımcı olacağım, yol göstereceğim diye çektiğin videoları nasıl paraya çevirirsin? Senin yaptığını 1M aboneli Gri Koç yapmadı. Madem abonelik açıyorsun ekstra bir hizmet verirsin dersin ki "Arkadaş ben zaten bunları bunları yapıyorum ama ayriyeten şunun hakkında da bilgi almak isterim diyen varsa abone olsun." dersin eyvallah der geçeriz. Ayar oldum yeminle. Forumda dereceli çok arkadaş vardı. Bunların çoğu da bununla video çekmişti. Numarası olan bana atarsa sevinirim gece saat 3'te kendisine bir şey deneyeceğim.

• Buna vereceğim parayla gider 2 paket sigara alırım. Yolunacak adam düşünsün bana ne arkadaş. Yaptığının hiçbir etikliği yok cidden çok ayar oldum. Bizim memlekette birazcık itibar gören adam kendini lord zannediyor. Kardeşim sen ne ara koç oldun, ne ara para istiyorsun?
    Abi olayı başta detaylıca okumadım sonra anlayınca "yuh artık" dedim..Eski ders videolarıyla bile iyi bir yol katettiğim efendi çocuk bekir reis kısa zamanda ilgi alanı olmayan her konuda saçma kalıplarla kendini kanaat önderi ilan eden paragöz tekire dönüştü...Diyecek bir şey yok kendi ayağına sıktı umarım geç olmadan bu saçma primci konsepti bir kenara bırakır.
  • Arkeeeaşlar bu paketi almazsanız 20ka giremezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bu sene kayıt yaptırırken ÖSYM sorar:
    1. Geçen yılın TYT'sini kullanacak mısın?
    2. Zorunlu din dersi aldın mı?
    3. Yüce yol gösterici, insanlığın neferi Bekir Avşar'a abone misin?
  • Herkesin giydirdiğine bakma sen 1 2 gün kızarlar sonra yine "hocam sizden başka kimsemiz yok" derler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu senenin strikerlari katılda

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    olabilir de sanmiyorum kimse vermez o parayi

bekiri izleyenlerin cogu diğer koclari da izliyor çünkü

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Buna vereceğim parayla gider 2 paket sigara alırım. Yolunacak adam düşünsün bana ne arkadaş. Yaptığının hiçbir etikliği yok cidden çok ayar oldum. Bizim memlekette birazcık itibar gören adam kendini lord zannediyor. Kardeşim sen ne ara koç oldun, ne ara para istiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    Zaten para vermezler ucretsizlerden devam ederler

• gercek bi dhci bu videolarin linkini dhye atar

• Bu ülkenin Behzat Rasuli, Bekir Avşar gibi hocaları oldukça bu ülkenin sırtı yere gelmeyecektir inşAllah!
  • Ama 20ka?

• Şuna abone olup 20 keğ yapacağıma şerefimle baraj altı kalırım.

• Eğitimci mi tüccar mı bunlar bazen ayırt edemiyorum.İdeoloji olarak parası olmayan öğrencileri bilgilendirmek diye yola çıkıyorsun para istiyorsun ???
    Gülerler adama,para verenlerin zaten kafasına yazık.

• Abi olayı başta detaylıca okumadım sonra anlayınca "yuh artık" dedim..Eski ders videolarıyla bile iyi bir yol katettiğim efendi çocuk bekir reis kısa zamanda ilgi alanı olmayan her konuda saçma kalıplarla kendini kanaat önderi ilan eden paragöz tekire dönüştü...Diyecek bir şey yok kendi ayağına sıktı umarım geç olmadan bu saçma primci konsepti bir kenara bırakır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillSwitch17 -- 11 Eylül 2020; 22:33:13 >
  • mri moç adamdır tekirin yanında

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.