|
Bildirim
|
Arkeeeaşlar bu paketi almazsanız 20ka giremezsiniz
|
gercek bi dhci bu videolarin linkini dhye atar
|
Artık bu sene kayıt yaptırırken ÖSYM sorar:
1. Geçen yılın TYT'sini kullanacak mısın? 2. Zorunlu din dersi aldın mı? 3. Yüce yol gösterici, insanlığın neferi Bekir Avşar'a abone misin? |
Bu ülkenin Behzat Rasuli, Bekir Avşar gibi hocaları oldukça bu ülkenin sırtı yere gelmeyecektir inşAllah!
|
bu senenin strikerlari katılda
![]() |
Herkesin giydirdiğine bakma sen 1 2 gün kızarlar sonra yine "hocam sizden başka kimsemiz yok" derler.
|
Buna vereceğim parayla gider 2 paket sigara alırım. Yolunacak adam düşünsün bana ne arkadaş. Yaptığının hiçbir etikliği yok cidden çok ayar oldum. Bizim memlekette birazcık itibar gören adam kendini lord zannediyor. Kardeşim sen ne ara koç oldun, ne ara para istiyorsun?
|
Abi olayı başta detaylıca okumadım sonra anlayınca "yuh artık" dedim..Eski ders videolarıyla bile iyi bir yol katettiğim efendi çocuk bekir reis kısa zamanda ilgi alanı olmayan her konuda saçma kalıplarla kendini kanaat önderi ilan eden paragöz tekire dönüştü...Diyecek bir şey yok kendi ayağına sıktı umarım geç olmadan bu saçma primci konsepti bir kenara bırakır.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillSwitch17 -- 11 Eylül 2020; 22:33:13 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |