Şimdi Ara

Bekir Avşar kaçırıldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 gibi gelecek lobisi tarafından kaçırıldığı söyleniyor..

Çünkü yükleyeceği videoda: "Benim etrafımdaki derece öğrencileri iyi yaptı arkadaşlar yapan yine yapıyor " diyecekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekir Avşar başarıya fazla önem veren, öğrenciye ise az önem veren bir öğretmen benim gözümde. İşi gücü başarı, yüksek yerler, para. Konuşmalarından gereksiz bir kibir seziyorum. Ayrıca branşı biyoloji olduğu halde eğitim koçu gibi davranması, rehberlikçi gibi atıp tutması hoş değil. Sınava soksak o kanalına çıkardığı öğrenciler gibi iyi yapamayacak birinden tavsiye almayı mantıksız buluyorum.
  • bugün açıklama yapacakmış öyle dedi

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son açıklaması: adam kazandı
  • İyimserlerin lideri Bekir Avşar kaybetti. Neymiş efendim 95 tyt 65 ayt ile ilk 20k ya girilecekmiş. Bir de utanmadan foruma bataklık diye sallar. Balon gene patladı.
  • Bekir Avşar da yanılabilir hater olmaktansa dinlemek ve sentez yapmak gerek diye düşünüyorum illa ki doğru söylediği şeyler var.Bekir Avşar fanboyu falan değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***AJDAR MI? MERİÇ ERKAN MI***
    18 yıl önce açıldı
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Sıla mı? Ahmet Kural mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sonuçlardan sonra da ben söylemiştim arkadaşlar derse.. :Ddddd yanıldığını kabul ederse belki saygımı geri kazanabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • harbiden lan 95 tyt 65 ayt hangi siralama getirdi ki

• Bekir Avşar hater'ı değilim ama çıkıp "Tahmin ettiğim gibi oldu" falan diyor genelde yine öyle diyebliir
  • Bu adama uyuz olmaya başladım son zamanlarda sürekli ögrencileri kücümseyerek ve alayci konusuyor bir de cok salladigini bazi seyleri dusunuyorum
    Bilemiyorum altan belki de bu da benim önyargım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen sene 94.5 tyt 60.5 ayt ile 20.7k geldiydi pehhhhhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tellooozs -- 28 Temmuz 2020; 18:41:18 >
  • Tatil yapıyordur

• Tellooozs kullanıcısına yanıt
    Hocam dun forumda 95 tyt 69 ayt 23 k geldi diye yazi okumustum .

• Bekir Avşar başarıya fazla önem veren, öğrenciye ise az önem veren bir öğretmen benim gözümde. İşi gücü başarı, yüksek yerler, para. Konuşmalarından gereksiz bir kibir seziyorum. Ayrıca branşı biyoloji olduğu halde eğitim koçu gibi davranması, rehberlikçi gibi atıp tutması hoş değil. Sınava soksak o kanalına çıkardığı öğrenciler gibi iyi yapamayacak birinden tavsiye almayı mantıksız buluyorum.

• 92 tyt 65.5 ayt 35 geldi yalnız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.