Şimdi Ara

being ugly is cool (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ___General___

quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Okey Bro,just be relax...

why would i relax? i am not even angry at all...

Weil,du hast ein thema geöffnet und du willst nur diese menschen zeigen,dein English besser ist...

Because,you  opened a topic,and you want just these people to show,your English is better...

Rusça'da ister misin

no, i just want to develop my language. i know i have some mistakes but i am here to fix them! what's wrong?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Ingilizce'yi Fatih Terim'den mi ögrendiniz la ?

no but i am learn from series, i have no idea how i learn these words..

• Soverdim ama işte ban yerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Soverdim ama işte ban yerim

if you want to learn a language, just talk! i don't wanna believe i am the only person who learing by speaking.

• Kendini avutma terapisi vol.8388282

• Kakdela
  • Your english sucks and so forum does.Still lookin for dislike button.I wish there still was a dislike button so i could dislike all these sh*tty poser english speakin posts.You are not gettin cool when u type in english.It just makes you annoying and hilarious.Just sayin...
  •  being ugly is cool
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

Kakdela

Хорохо чувак :)
    Я вырос в Москве...
    Я стараюсь в свободное раз собираюсь в Москву обратно...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Your english sucks and so forum does.Still lookin for dislike button.I wish there still was a dislike button so i could dislike all these sh*tty poser english speakin posts.You are not gettin cool when u type in english.It just makes you annoying and hilarious.Just sayin...

why are you mad at me for no reason i am not saying this " yeah look at me i am the genius of the english "

i know i have a looooooot of mistake, but why i saying to you? screw you and other haters..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Your english sucks and so forum does.Still lookin for dislike button.I wish there still was a dislike button so i could dislike all these sh*tty poser english speakin posts.You are not gettin cool when u type in english.It just makes you annoying and hilarious.Just sayin...

why are you mad at me for no reason i am not saying this " yeah look at me i am the genius of the english "

i know i have a looooooot of mistake, but why i saying to you? screw you and other haters..

Ban is coming

Kardeş bu kadar konuşmak istiyosan ingilizce forumlar var.Cidden kendini geliştirirsin oralarda yazarsan.Burada yazınca sadece komik oluyorsun.Ne bileyim bana çok kasıntı geliyor bu tarz yerlerde ingilizce konuşmak.Belki de sorun bendedir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okey Bro,just be relax...

why would i relax? i am not even angry at all...

Weil,du hast ein thema geöffnet und du willst nur diese menschen zeigen,dein English besser ist...

Because,you  opened a topic,and you want just these people to show,your English is better...

Rusça'da ister misin

no, i just want to develop my language. i know i have some mistakes but i am here to fix them! what's wrong?

Nothing :)

But,here is not the right place for developed a language...

• quote:

quote:

Kakdela

Я вырос в Москве...

valla hocam alfabeyi okumayı biliyom + 5-10 kelime üstüme gelme , haraşo yu anladım mesela rusyada büyüp türkiyeye mi geldin iş vb sebeplerinden galiba
  • quote:

quote:

quote:

Kakdela

Я вырос в Москве...

valla hocam alfabeyi okumayı biliyom + 5-10 kelime üstüme gelme , haraşo yu anladım mesela rusyada büyüp türkiyeye mi geldin iş vb sebeplerinden galiba

"Harika :)

Bende Moskova'da büyüdüm...
    Zaman buldukça tekrardan gitmeye,gezmeye çalışıyorum..."

Dedim Rusça bilip bilmemeniz önemli değil,görünce bi yazayım dedim :)

• Burası ingilizce kulübü değil. Lisedeki sidik yarıştırma oyunu olmuş afedersinizde. Bırakın türkçe konuşun. Türkiyedeyiz. Ve türkçe yapılmış bir forum. Zaten zar zor anlıyoruz. Bilmeyenlerin benim gibi morali bozuluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kakdela

Я вырос в Москве...

anılarınızı depreştirdim demek , böyle bir faaliyet olmuştu ordan öğrenmiştim, boş zamanlarımda internetten çalışsam öğrenirmiyim ne diyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: INCOMING

Burası ingilizce kulübü değil. Lisedeki sidik yarıştırma oyunu olmuş afedersinizde. Bırakın türkçe konuşun. Türkiyedeyiz. Ve türkçe yapılmış bir forum. Zaten zar zor anlıyoruz. Bilmeyenlerin benim gibi morali bozuluyor.

ingilizce konuşarak öğrenilir kardeşlik, niye sinirleniyorsunuz anlamıyorum. sen de geliştirmek istiyorsan buraya yaz, dalga geçerler ama öğrenirsin. ben buradaki adamlara hava atsam ne atmasam ne?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kakdela

Я вырос в Москве...

anılarınızı depreştirdim demek , böyle bir faaliyet olmuştu ordan öğrenmiştim, boş zamanlarımda internetten çalışsam öğrenirmiyim ne diyosunuz

Aynen öyle hocam,anılarım depreşti bir anda :)

Tabiki tam anlamıyla öğrenemezsiniz ancak ciddi anlamda gelişme gösterebilirsiniz...

Öğrendikçe Rusça videolar vs. İzlerseniz en azından çoğu kişiden farkiniz olur :)

• quote:

quote:

Burası ingilizce kulübü değil. Lisedeki sidik yarıştırma oyunu olmuş afedersinizde. Bırakın türkçe konuşun. Türkiyedeyiz. Ve türkçe yapılmış bir forum. Zaten zar zor anlıyoruz. Bilmeyenlerin benim gibi morali bozuluyor.

ingilizce konuşarak öğrenilir kardeşlik, niye sinirleniyorsunuz anlamıyorum. sen de geliştirmek istiyorsan buraya yaz, dalga geçerler ama öğrenirsin. ben buradaki adamlara hava atsam ne atmasam ne?

Konuşarak öğrenilir doğru dediğin herşey doğru. Dalga geçerler. Doğru sonuna kadar doğru. Bir filmde vardı. Derdimi anlatabiliyorum ben ingilizcede. Ama şuan derdim yok yoksa yazardım. Ben cümle kuramıyorum gerçekte yoksa anlamada hiçbir sorunum yok. Kelimesel olarakta ezberim fazla.

Ya aslında son yazdığınız " ben buradaki adamlara hava atsam ne atmasam ne? " cümlesi biraz göreceli. Ego tatmini 'de aslında öyle çıkıyor ortaya ama neyse Yani facebookta arkadaşlar foto veyada söz paylaşsa paylaşmasa ney.

Bunlar şahsi fikrim tabiki.

Birde profilinizdeki ilgi alanlarınıza

PC, Basketbol, Old School Rap

Pc 'yi anlarım personal computer açılımı. Zaten neredeyse türkçeleşti.

Ama basketbolun yanına old school rap nedir ? Türkçenin yanına ingilizce bir şey o kadarda güzel gözükmüyor. Old school rap 'ın belki türkçede karşılığı olmaya bilir. Eğer yoksa ben şuan boşa yazıyorum demektir. Belki bu kelime rock gibi birşeydir. Old school rap direk çevirirsek eski okul rap'ı gibi birşey oluyor. Ne olduğunu bilmiyorum türkçeside anormal oldu ama neyse. (Rock 'da kaya oluyor o daha anormal. Düşünsenize abi gel kaya dinleyek)

• quote:

quote:

quote:

Konuşarak öğrenilir doğru dediğin herşey doğru. Dalga geçerler. Doğru sonuna kadar doğru. Bir filmde vardı. Derdimi anlatabiliyorum ben ingilizcede. Ama şuan derdim yok yoksa yazardım. Ben cümle kuramıyorum gerçekte yoksa anlamada hiçbir sorunum yok. Kelimesel olarakta ezberim fazla.

Ya aslında son yazdığınız " ben buradaki adamlara hava atsam ne atmasam ne? " cümlesi biraz göreceli. Ego tatmini 'de aslında öyle çıkıyor ortaya ama neyse Yani facebookta arkadaşlar foto veyada söz paylaşsa paylaşmasa ney.

Bunlar şahsi fikrim tabiki.

Birde profilinizdeki ilgi alanlarınıza

PC, Basketbol, Old School Rap

Pc 'yi anlarım personal computer açılımı. Zaten neredeyse türkçeleşti.

Ama basketbolun yanına old school rap nedir ? Türkçenin yanına ingilizce bir şey o kadarda güzel gözükmüyor. Old school rap 'ın belki türkçede karşılığı olmaya bilir. Eğer yoksa ben şuan boşa yazıyorum demektir. Belki bu kelime rock gibi birşeydir. Old school rap direk çevirirsek eski okul rap'ı gibi birşey oluyor. Ne olduğunu bilmiyorum türkçeside anormal oldu ama neyse. (Rock 'da kaya oluyor o daha anormal. Düşünsenize abi gel kaya dinleyek)

"Old School Rap" bir tür, türkçeye çevirirsen anlamı kalmaz. Bu kadar ufak şeylere takılmamak gerek...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.