Şimdi Ara

being ugly is cool (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Orijinalden alıntı: INCOMING

quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Orijinalden alıntı: INCOMING

Burası ingilizce kulübü değil. Lisedeki sidik yarıştırma oyunu olmuş afedersinizde. Bırakın türkçe konuşun. Türkiyedeyiz. Ve türkçe yapılmış bir forum. Zaten zar zor anlıyoruz. Bilmeyenlerin benim gibi morali bozuluyor.

ingilizce konuşarak öğrenilir kardeşlik, niye sinirleniyorsunuz anlamıyorum. sen de geliştirmek istiyorsan buraya yaz, dalga geçerler ama öğrenirsin. ben buradaki adamlara hava atsam ne atmasam ne?

Konuşarak öğrenilir doğru dediğin herşey doğru. Dalga geçerler. Doğru sonuna kadar doğru. Bir filmde vardı. Derdimi anlatabiliyorum ben ingilizcede. Ama şuan derdim yok yoksa yazardım. Ben cümle kuramıyorum gerçekte yoksa anlamada hiçbir sorunum yok. Kelimesel olarakta ezberim fazla.

Ya aslında son yazdığınız " ben buradaki adamlara hava atsam ne atmasam ne? " cümlesi biraz göreceli. Ego tatmini 'de aslında öyle çıkıyor ortaya ama neyse Yani facebookta arkadaşlar foto veyada söz paylaşsa paylaşmasa ney.

Bunlar şahsi fikrim tabiki.

Birde profilinizdeki ilgi alanlarınıza

PC, Basketbol, Old School Rap

Pc 'yi anlarım personal computer açılımı. Zaten neredeyse türkçeleşti.

Ama basketbolun yanına old school rap nedir ? Türkçenin yanına ingilizce bir şey o kadarda güzel gözükmüyor. Old school rap 'ın belki türkçede karşılığı olmaya bilir. Eğer yoksa ben şuan boşa yazıyorum demektir. Belki bu kelime rock gibi birşeydir. Old school rap direk çevirirsek eski okul rap'ı gibi birşey oluyor. Ne olduğunu bilmiyorum türkçeside anormal oldu ama neyse. (Rock 'da kaya oluyor o daha anormal. Düşünsenize abi gel kaya dinleyek)

"Old School Rap" bir tür, türkçeye çevirirsen anlamı kalmaz. Bu kadar ufak şeylere takılmamak gerek...

Tamam o zaman boşa konuşmuşum özür dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.