Şimdi Ara

beIN Media Group, Digiturk'ü satın aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neyse yerimizi alalim duruma gore alabilirim ileride,eger bindirme yaparlarsa almam,iyi ki hemen almamisim niyetim vardi bu aralar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sakulta85

Sifreleme sistemi degisir mi acaba?!

niye değişsin ki ?
    şuanki i2 nin hiçbir problemi yok güvenlik açısından

Orijinalden alıntı: suÇ

diğer ülkelere yayınlarımızı satarlarsa çok iyi olur

alın beyler 12 aylık

http://www.uydumarket.net/beIN-Sport-Full-HD-Uydu-Alicisi-12-Aylik-Abonelik-Karti,PR-15725.html

o paraya
    senelik digiturk 700tl di n11de
    bide tivibu alırsın

• Fiyatlarda bir değişiklik olmayacak yine aynı şekilde devam edecek ztn önemli maçlar arada yabancı ülkelerde yayınlanıyordu yine o şekilde devam edecek.Özetle ccam da devreye girmeyecek aynı fiyatlrd izlemeye devam edeceksiniz burad sizi umutlndıran saf arkadaşlarımızad gülüyorum alacaksanız şu sıralar alın ykınd lig başlıyor öyle 20-30 lir lig izleyebileceğini sanan arkadaşlardan ben sizi umutlandıran bu iyi niyetli saf arkdşlar adına özür diliyorum

• Bein sportun dijiturku almasinin sebebi bence yayinlayacak olmasi cunku cok iyi transferler yapildi buyuk ihtimalle agustosun 2. haftasina kadar aciklarlar.

Acikcasi benim satislarada faydasi olur

Pm atin herkese yardimci olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbülent -- 17 Temmuz 2015; 7:53:12 >

• İlk bomba da gelmiş 3 sezon boyunca la liga lig tv 2 ve 3 te arkadaşlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...digitürk şebekesi bein media group şirketi tarafından %100 tamamı alınıyor doğrumu?...şimdi devam eden irdeto şifreleme sistemi digitürk katarlılara tamamen geçince viaccess,nagravision,cyrptoworks veya conax şeklinde değişebilirmi?...yeni sahipe geçişte digitürk için illegal yayın tarihe karışırmı?...arapların erotik yayına karşı çıkabileceğini tahmin ediyorum eğer düşüncemde yanılmıyorsam digitürkün erotik paketini kapatırlarmı?...donanım haber uydu teknolojileri forumdaşlarım sorularıma cevaplarınızı yazışınızı beklerim...hayırlı günler dileyerek saygılarımı sunarım...
    hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Evet Tamamını Alıyorlar.Şifreleme sistemi değişmez Irdeto devam eder.İllegal yayın son bulmaz En azından Iptv bitmez.
    Erotikleri unut Kapatırlar Arap anlayışında Bu tür şeyler olmaz.Zaten kapansa yeridir boş yere tp işgali.O içeriklere ulaşmak isteyen zaten ulaşıyor (internet -dergi vs)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

bu arkadaş hotbirdeki kanalları bilmiyor galiba

arkadaşım...hotbirde 2014 yılının nisan ayında veda ettim...
    hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...

• kartilkisi kullanıcısına yanıt
    o efsanevi uydudaki kanallar veda edilirmii biliyorsun eskiden en meşhur kanalı view di
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.