Nays işini aldıktan sonra öğrendim 50 tl Word puan geldi.okadar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (227. sayfa)

-
-
-
Merhaba, ilk defa Tod Tv ye üye olacağım paketler kısmından pek bir şey anlamadım "iki sezon süper dolu" diye bir paket buldum 249 TL bunda bütün spor belgesel sinema ve canlı yayın kanalları açık mı?
2024-25 sezonun da maçları var diyor diğer kanallarda sezon sonuna kadar açık olacak dimi F1 mesela?
-
Eyvallah hocam ürünü kaldirmislar anlaşılan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu 129 TL'lik süper paket üyeliği olanlara çıkıyor demişsiniz. Acaba önceden tod süper lig üyeliğiniz vardı da o mu bitmişti.
Çünkü tod'a üye olmak için illa bir paket satın almak gerekiyor. Ücretsiz denenen bir paket buldum 30 mayıs'a kadar paket açıldı üyeliğim oldu.
Fakat tekliflerde sadece sezonluk paket çıkıyor üyeliğim olmasına rağmen. O da aylık 244 TL ve bu sezon sadece.
Mevcut deneme paketimin mi bitmesi lazım acaba? Eğer öyleyse 30 Mayıs'tan sonra bakmam lazım galiba. Ama emin olamadım. Sanki eski süper lig üyelerine vermişler sadece gibi anlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tod üyeliginiz yoksa yeni üyelik açın ama paket almayın.telefondan chrome yada opera yada laptop tod üyeligini açın hesap kısmına tıklayın.Belli bir süre sonra 129 tl kampanya teklif edilebilir.tod üye yi olan paket almiyanlar için.249 süper dolu iki sezonun bir anlamı kalmadı ligler bitiyor.illa derby izlicem dersen 249 tl eğlence spor extra süper lig maçlarını izlersin.
Hepsi burada yıllık paketler oluyor.Nays ile 200 tl geri ödeme var.Boyle de faydalanirsin yakın zamanda lig bitince hepsiburada resmi digiturk satıcı kampanya yapar.
İlginç bir durum var. Süperonline internette todda çoğu kanal çalışmaz iken örneğin apara, haberglobal, Vodafone internette hepsi çalışıyor. Superonline kullananlar bir kontrol edebilir misiniz
Mobil internetle cepten tüm kanallara girebiliyorum ben.
Turkcell mi :) hangi soruma cevap verdiniz? Mobil hattınız Vodafon mu turkcell mi :) ben mobilde çalışıyor mu diye sormadım ki? İnternet sağlayıcı olarak sordum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 19 Mayıs 2024; 12:55:34 >
Vodafone
İyide Vodafone da çalıştığını zaten ben söyledim. Tukcelli soruyorum
Paket almadan nasıl üye olunuyor ki Tod'a. Ben baya baktım paketsiz üyrlik açamadım bir türlü.
var var da aylık 489 tl
ben yıllar oldu aboneliği iptal edeli ama tıklayınca 129tl olan gelmiyor 249 tl olan geliyor şaka gibi bizim telefonu ruhlarına kazımışlar herhalde girer girmez sen misin üyeliği iptal eden aradaki farkı alırız diyorlar herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 19 Mayıs 2024; 16:10:27 > -
Bir önceki Süper Lig aboneliğini oradan almıştım. Geçen sene yenilemeyip farklı tel numaralı üyelikle almıştım. Eski aboneliği olmayan üyeliğe Sana Özel diye teklif geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 19 Mayıs 2024; 16:5:30 >
Web sitesinde bu sezon icin olan süper lig paketi 250 tl. Derbiyi izlemek icin o paketi aldım. O paketi aldıktan sonra avrupa maçları dahil 12 ay boyunca 199 tl paketi teklif ediliyor şu an ama yinede almayacağım. 129 tl lik teklifi yapsa alırdım :)
129 tl teklif edilen arkadaşlar sizde de avrupa maçları dahil miydi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 19 Mayıs 2024; 17:4:48 >
Derbiden sonra tod tv yorumlarını bekliyoruz
-
Beşiktaşlıyım bu sene verdiğim en boş para oldu bu 129 TL 12 ay taksit.
Seneye bakarız takım iyi olursa aylık alırım artık Beşiktaşa güvenip de senelik alınmaz.
Derbiyi izlemicek varsa hayrina
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesaj at bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X