Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.185
Cevap
173
Favori
581.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neyin kafasını yaşıyorlar anlamak mümkün değil hocam.

• @__kadıköyRAP__ Hocam sanırsam maç anında tekrar 4600 kbps (25 FPS) e dönüyor. Çünkü şu anda yine 6000 kbps (50 FPS) e dönmüş durumda.

• Dolmetscher kullanıcısına yanıt
    evet hocam işin sinir bozucu yanı da o, 50 fps oldu diye sevindik maçlarda 25 fps oluyor ne manası kaldı. koca şirketin sunucuları kaldırmıyor mu 1400 kbps daha.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Kesinlikle kaldırmıyor ama daha iyi sunucu takviyesi de yapmıyorlar. Premier Lig 6000 kbps de yağ gibi akarken (süper lige nazaran daha izlendiği aşikar) aynısını biizm ligde yapsalar muhtemelen patlarlar yoğunluktan dolayı.

• Dolmetscher kullanıcısına yanıt

Turkcell Tv+ smart tv uygulamasında tüm kanallar (300 kanal) 1080p 50 fps hatta 3 kanal da 4K. Bugüne kadar bir sorun yaşamadım özellikle S Sport izlemek için kullanıyorum. S Sport kendi uygulamasında bu kalitede yayın veremiyor.Turkcell Tv+ daki Exxen Tv, Türk takımları hariç Şampiyonlar ligi maçları yayınlanıyor. Exxen’in kendi sitesindeki ve uygulamasındaki yayından çok daha kaliteli. BeinSports da Turkcell Tv+ a gelse eminim kalite arayan birçok kişi Turkcell Tv+’a geçer. Buna rağmen Digiturk Tod Tv ile 3-4 kanalı kaliteli bir şekilde yayınlayamıyor. Bence Turkcell Tv+ iyi bir örnek demek ki isteyince Türkiye’de dahi kaliteli yayın yapılabiliyormuş. Umarım önümüzdeki yıllarda Süper Lig de Turkcell Tv+’a geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikolaosates -- 6 Kasım 2023; 0:0:50 >
  • nikolaosates kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam, isteyen her türlü kaliteli iş yapar.

• Selamlar, beinsport 1 kanalını smart Tv'de izleyemiyorum. Yayın donuyor ve karıncalanıyor. Diğer kanalları ve maçları izleyebiliyorum. Premier lig ve Bundesliga beinsport 2-3 ve 4'den yayın yapıyor sanırım. Onları izleyebiliyorum.

Hem tod TV hem de beinconnect uygulamasını deniyorum. İkisinde de aynı sorun var.

Bilgisayarda ve telefonda ise herhangi bir sıkıntı olmuyor. Oradan beinsport 1'i izleyebiliyorum. Tüm cihazlar aynı ağa bağlı. Sebebini bilen var mı? Televizyonum Philips 8808 Google TV.

• Bein yine bir şeyler yapmaya çalışıyor ama yatalım kalkalım Exxen’in felan Süper Lig internet yayınını almaması için sua edelim. Şampiyonlar ligi maçlarında perişan olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an bir Philips TV'ye kurdum hesabı. yayında sürekli fps drop var. işlemci mi yetmiyor tvde mi bir ayar yapmam lazım anlamadım.

• Modemi kapatip ac tv internet bağlantısıni kes modeme internet gelince bağlantıyı kur tekrar

• Yok mu sıcak fırsat TOD’da alalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 yıl önce beinconnect için 11.11 indirimlerinde çok güzel bir kampanya yapmışlardı. Bu sene bir ses seda yok sanırım

• axeles kullanıcısına yanıt

Hocam aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum tv modellerimizde aynı. Yakınımda 8807 modeli var. Onda denedim en ufak donma kasma olmadı. Defalarca aradım çözüm üretmediler. Çözüm bulursanız bizide bilgilendirin lütfen

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    Artik tod ucuz olmwz bu ekonomi ile

• davut6767 D kullanıcısına yanıt
    1821 TL gördüm HB’de iyi fiyat gibi

Ucuz al

Normalde 350tl aylık ücret geçenlerde 200 demişlerdi yine 2400 e geliyordu şimdiye kadar da 2028tl devam ediyordu ilk kez bu fiyata düştü

Bana link atabikir misin o fiyat ise abime alip hediye edeyim

TOD 12 Aylık Süper Lig Paketi - (Web + Cep + Tablet + Smart TV)
    https://www.hepsiburada.com/tod-12-aylik-sper-lig-paketi---web--cep--tablet--smart-tv-p-HBCV0000020CIH?magaza=SEKATO&url_src=ios-product-detail

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.