Şimdi Ara

Behzat Rasuli vs. Özel Ders (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Behzat Rasuli vs. Özel Ders

(En Son Oy Tarihi: 27.2.2019)
Giriş
  • Hocam ozel ders nasildir ki ? Behzat alirsam 1 yil pasa pasa kullanirim. 720 TL tutar. Ama ozel ders 8 ay icin 2560 TL falan tutuyor. Herhalde bu sure zarfinda da TYT-AYT'yi bitirmis oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3EF6E5B67

Hocam ozel ders nasildir ki ? Behzat alirsam 1 yil pasa pasa kullanirim. 720 TL tutar. Ama ozel ders 8 ay icin 2560 TL falan tutuyor. Herhalde bu sure zarfinda da TYT-AYT'yi bitirmis oluruz.
    BEHZAT > ÖZEL DERS
  • Sizlerde gelin hocam.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam ama hoca fen liselerinde gorev yapmis.

• Hocam sizlerde gelin.

• Up.

• Ben ne Behzat dinledim ne de ozel ders.Ama bu durumda Behzat Hoca daha iyi bir secenek kesinlikle ozel derse filan gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ucret olarak Behzat daha iyi ama ozel derste 1 e 1 var. Cozemedigin soruyu cozdurme var. Gerci 11. sinifim onlari okuldada cozdururum ama bilemedim ya Bir kararin tum hayatimi etkilemesinden korkuyorum. Ozellikle mezuna kalmaktan korkuyorum. Simdi bile kaygi problemlerim var. Valla kafayi siyiracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EF6E5B67 -- 13 Ekim 2018; 23:3:25 >
  • Başka faktörler de var. Mesela özel ders aldın mı kesin alacaksın demek o dersi. Behzat alıp 3-5 ders yapıp köşeye de atabilirsin. (İyi hatırlattın bak Ergo Proxy'nin son bölümlerini izlememiştim unutmuşum kalmış öyle ) Zorlama yok, takip yok. Kişiye özel program değil. Ben şurayı tam anlamadım diyemezsin, ayrıca soru soramazsın, ne yapacağın konusunda danışamazsın, düzeyin düşükse senin düzeyine inmez.
    Ama öğretmen iyi değilse özel dersin pek bir anlamı yok, o zaman BR. Aradaki fiyat farkı maddi açıdan sıkıntı yaratıyorsa zaten özel ders düşünmeniz hata olmuş.
  • 11sen kesin behzat al ama hepsini degil. Kaf 3 ü okulla beraber götür boş vakitlerinde de Tyt soru bankası çözmek yerine kaf 1 2 çöz (aman dikkat kaf 1in hepsini çözmek gibi bir salaklık yapma konuyu biliyorsan dinleme ve mutlak değer çarpanlara ayırma mutlaka dinle) yaz tatilinde de kaf 4 bitir. 12de de karekök AYT mat çöz nisandan sonra acil derece apotemi ayt bölüm denemeleri atarsın ilk 1000 h.o.

• Up.

• Towns T kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 11. sınıfım yapamadıklarımı okulda da sorarım ama çok kararsızım

• Up.

• Saati 20 liradan özel ders nasıl buldun anlamadım dh li olunca insanın hoşuna gidiyor :) bence özel ders alıp farklı kitaplar üzerinden ilerlemek daha iyi olur senin için.

• 11. Sınıfsan özel ders bence de gereksiz. He illa özel dersde karar kılarsan da temelim de orta seviye demişsin bence haftada 2 saat de yeter fiyatı yarıya indirmiş olursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BalaNari kullanıcısına yanıt
    Hocam bilemedim valla ya. Ikisini detaylica karsilastirsak nasil olur ? 11. sinifim. Temelim orta.

• Sayin sevgili abilerim. Bende Karekok YGS var. Simdi Behzat alsam ve cozemediklerimi okuldaki hocalara sorsam nasil olur. Bu ilk yontem. Oburu ise 11 konularina calissam ve ne Behzat ne ozel ders alsam nasil olur ? Ozel ders hic almadim ama hoca iyi bir hoca. Behzat hoca da zaten iyi. Cok karisti kafam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EF6E5B67 -- 14 Ekim 2018; 11:13:22 >
  • Sende gel hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.