Şimdi Ara

Behzat Rasuli Limit-Türev-İntegral

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum. Videoyu izledikten sonra bir Karekök sorularını çözeceğim. Araştırmalarıma göre konu anlatımı olarak Behzat Resuli, soru bankası olarak Karekök üzerine kimse tanımıyor. Sizlerin fikirleri nedir ? Birde bunları günlük 3-4 saatlik çalışmayla 1 ayda yetiştirir miyim yoksa daha uzun mu sürer ?

• Arkadaşlar cevap verin lütfen. Bu isimde konuların çoğunu uçurmuşlar. Bu uçurulmadan yanıtlayın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes behzat dedi diye behzat çalışma. Şenol hoca var ücretsiz tonguç fem vs var. Bu hoca beğenmeler telefon gibi. Bazıları android sever bazıları İ Phone.

Karekök iyidir yinede bilindik bir marka alsan yeterlidir.

Zaten para ile yapan bir kişiyide para verip izlemek saçmalıktır. Öğretmen dediğin ücretsiz yapar. Üstteki Hocalar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 30 Kasım 2016; 0:19:39 >
  • 1 ayda bitmez 3-4 saatle onu söyleyeyim türev sürer o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Herkes behzat dedi diye behzat çalışma. Şenol hoca var ücretsiz tonguç fem vs var. Bu hoca beğenmeler telefon gibi. Bazıları android sever bazıları İ Phone.

Karekök iyidir yinede bilindik bir marka alsan yeterlidir.

Zaten para ile yapan bir kişiyide para verip izlemek saçmalıktır. Öğretmen dediğin ücretsiz yapar. Üstteki Hocalar gibi.

Şenol Hoca, Tonguç bir yere kadar gidiyor. Özellikle Tonguç hiç anlaşılmıyor. Benim ki lükslükten değil tamamen ihtiyaçtan. Bugüne kadar hep internet'den idare ettim ama bu sefer iş ciddiye binince mecburen para verme zamanı geldi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odtulumezun

1 ayda bitmez 3-4 saatle onu söyleyeyim türev sürer o kadar

Eee peki nasıldır hoca onu da söylesen ? Anlattıkları gibi soru kaçırmama durumu oluyor mu ?
  • Şenol hocadan sonrasını okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Trigonometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dcq.234 D kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şeyin garantisini hiçbir hoca veremez ama piyasada açık ara en iyi mat anlatan hoca behzattır özellikle ygs değil de lys için.Behzattan gidip türev ve integralde apotemi üstüne karekök çözersen sanmıyorum kaçıcağını çok ekstrem soru gelirse öyle o da bir şey kaybettirmez sana

• quote:

Orijinalden alıntı: odtulumezun

Öyle bir şeyin garantisini hiçbir hoca veremez ama piyasada açık ara en iyi mat anlatan hoca behzattır özellikle ygs değil de lys için.Behzattan gidip türev ve integralde apotemi üstüne karekök çözersen sanmıyorum kaçıcağını çok ekstrem soru gelirse öyle o da bir şey kaybettirmez sana

Anladım hocam. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
  • Dunyada tek para ile is yapan hoca BR gibi konusmayin artik. Adam mukemmel mi hayir. Ama 50-60 saatlik pakette 120 liraysa hala burda kaziklaniyoruz muhabbeti yapmayin. Kes yapistir defterini alan hakketen tuhaftir 10 lira verip o ayri konu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.