Şimdi Ara

Behzat Rasuli fanboyları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son 2 sene önce dinlemiştim. Şuan ki videoları yeni nesil sorulara uygun mu ?

• Behzat hocam matematik öğretiyor soru değil.
  • idda ediyorum ray allen bu konuya yorum yapacak
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    yemin ederim senden önce yazmaya başladım böyle bi tahmin olamaz insanları yanlış yönlendiriyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrfalcon253

yemin ederim senden önce yazmaya başladım böyle bi tahmin olamaz insanları yanlış yönlendiriyosun
    Ne yanlış yönlendirmesi ya ? Geçen sene ben de forumdaki behzat hoca düşmanları yüzünden adama ön yargıyla yaklaştım almadım. Bu sene aldım aşırı memnun kaldım. İnsanların para kazanmasını kıskanmayın bu kadar. Gidin dershanelere, özel derslere para verin siz. Adam 250 TL karşılığında bir senenin konularını anlatıyor lti anlatıyor daha ne yapacak ?
    kanka iyice pehzatcı olmaya başladın he
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbayediagne10

kanka iyice pehzatcı olmaya başladın he
    kanka ben abartma falan yapmıyorum ki kullanıyorum memnun kalıyorum mat ile alakalı konulara yazıyorum. İnsanlar da geçen sene benim yaptığım gibi ön yargıyla yaklaşıp almayabilir ama adam faydalı kardeş ben onu bunu bilmem.
    kaf 4 geçen sene integrale kadar kullandım

forum gayet de haklı awk

en başında söylüyor zaten şu , şu şu bunları bilmeden gelmeyin diye

ders anlatırken yok mutlak değeri biliyor musun bak kaf2den halletmen lazım , yok keza fonksiyon

parabolu halletmen lazım kaf 3te vs. vs. her tkde bunları duyuyoruz masallah

öyle olağanüstü müthiş de bir anlatımı yok , bal gibi dinleyip de anlamayan öğrenci çıkar yani

ona rağmen ben memnun kaldım ayrıca millet pehsatı kötü anlattığından değil malum olaylardan sevmiyor
  • Yeni nesil sorulara uygunluktan kastın ne bilmiyorum ama tyt açısından konuşacak olursak yeni nesil soruların olduğu ödev testleri var sonradan eklenen. Behzat hocayı kullandıktan sonra yeni nesil soru işini deneme çözerek halledersin , ayt için ise zaten yeterince uygun ltisi ve pkobu yenilendi mesela. Matematikte değişen bir şey olmadı sonuçta adamın videoları gayet iyi sen burdaki behzat hocanın düşmanlarına bakma çoğu Behzat hocayı hakkını yedirmediği kaçak kullanıma izin verdirmediği için sevmezler , ben de pahalı buluyorum ve zamdan sonra diğer kitaplarını almama kararı aldım MH den devam edicem ama bu demek değil ki Behzat hoca kötü. Dediğim gibi burdakilere bakma sen çoğu ya kaçak kullanım mağdurları ya da kuyruk acısı olan kişiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT kısmı için hayır.
    ÖDF1 alın geçin hocam.Temel kavramlardan çarpanlara ayırmaya kadar yeteri kadar yeni nesil soru tipi görmüş olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.